Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: sexualitats : dones
[CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
29 nov 2008
Durant aquesta setmana, des de la CAJEI hem volgut deixar palès que la violència de gènere no es desenvolupa només en l’àmbit privat i familiar, sinó que ocupa i colpeja tots els àmbits de les nostres vides.
muralsbeni (1).png
[CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
cassoles.jpg
[CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
lleida.jpg
[CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
Per això, la matinada del dia 25 de novembre l'Assemblea de Joves de Lleida va realitzar pintades amb el lema "La talla 36 també és violència de gènere" a diferents botigues de roba, denunciant així que la violència de gènere és també present en àmbits més enllà del domèstic.

La mateixa nit del 25 de novembre, l'Assemblea de Joves de Benimaclet va realitzar diversos murals a Benimaclet en motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere sota lemes com: âtotes patim violència, rebelâ¢lat i lluita contra el patriarcatâ?, âpenalitzar l'avortament també és violència de gènereâ? i âel patriarcat és violència, combatem-loâ?. Des de l'AJ Benimaclet van incidir en que la violència de gènere és un instrument més del sistema capitalista. Així, van insistir, les 18 dones mortes als Països Catalans durant 2008 a mans de les seues parelles tan sols són l'exemple més gràfic de la violència de gènere, que va molt més enllà del
maltractament físic i psicològic en l'àmbit domèstic.

Per la seva banda, lâAssemblea de Joves de Sabadell va fer un seguit de murals en diferents institucions de la ciutat que perpetuen i mantenen la violència de gènere. Els murals es van fer a botigues de roba: "les vostres talles també són violència de gènere" i a esglésies: "penalitzar l'avortament també és violència de gènere".

Unes hores abans, el mateix dia 25, l'Assemblea de Joves de València va dur a terme diverses accions eixint als carrers de Ciutat Vella per denunciar la violència de gènere, recordant que aquesta va més enllà del maltractament físic o psicològic i que també es dóna amb les desigualtats econòmiques depenent del gènere pertanyent.

LâAJV va voler recordar que no serà âcap llei ni cap reformaâ? la que aturi el patriarcat, sinó que únicament serà possible amb el treball diari en tots els àmbits de les nostres vides i amb un trencament amb aquest model de societat.

L'acció duta a terme a València va consistir en la pintada de 10 siluetes de dones per Ciutat Vella i Velluters simbolitzant víctimes de la violència de gènere, així com la desplegada de pancartes en diferents punts d'aquests barris i de les principals entrades de la ciutat.

També en motiu del 25 de Novembre, Dia Mundial contra la Violència de Gènere, l'Assemblea de Joves de Capellades va organitzar una xerrada i un passi de documental el divendres 28.

LâAssemblea de Joves


El patriarcat és violència, combatem-lo d'arrel!

CAJEI
info ARROBA cajei.cat
www.cajei.cat

A continuació, adjuntem el manifest elaborat per la CAJEI en motiu del 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.


25-N: El patriarcat és violència. Combatem-lo dâarrel!
Reflexions en motiu del Dia Mundial Contra la Violència de Gènere

Les 18 dones que han mort en el que portem d'any als Països Catalans a mans de les seves parelles tan sols són l'exemple més gràfic de la violència de gènere, que va molt més enllà del maltractament físic i psicològic en l'àmbit domèstic. Les estructures patriarcals, com l'Estat i la cultura social que crea actualment, coaccionen l'individu amb l'objectiu que segueixi el rol social que li ha estat assignat, evitant que aquestes persones puguin decidir per ells mateixos de forma autònoma i, per tant, que puguin dissentir dâallò establert.

La violència de gènere és tota coacció exercida amb la finalitat de perpetuar els rols de gènere o com a càstig per a no seguir-los. Aquesta no té perquè ser materialitzada en una pallissa o assassinat, també és present en àmbits simbòlics (emocions, desitjos, mancances a l'hora d'establir relacions afectives, etc.), que es manifesten a l'hora d'entendre i construir la masculinitat i la feminitat. La violència de gènere és un instrument que garanteix el bon funcionament del sistema sociocultural patriarcal i econòmic capitalista i que es perpetua gràcies a les formes actuals d'interacció entre persones, que es basen en relacions desiguals de poder.

La violència de gènere és especialment exercida contra el sexe femení. En primer terme, perquè forma part de la construcció de la masculinitat i, en segon lloc, perquè el cos femení és propietat del patriarcat, com ho demostra el fet que es neguin a la dona drets tan íntims i personals com el dret a l'avortament, a la maternitat o a la pròpia sexualitat.

El sistema exerceix una especial coacció, també, envers qui no se sent a gust amb la dicotomia home-dona (com els i les transsexuals i intergèneres) o bé se sent atret per algú del propi sexe. Així, considerem que el rebuig social a qualsevol forma de desig o pràctica que no sigui heterosexual, el fet de considerar la transsexualitat una malaltia psíquica (disfòria de gènere) o l'assetjament escolar, que es manifesta sempre contra els qui no segueixen les pautes socials atribuïdes al seu sexe, són formes de violència de gènere que també cal denunciar.

El nombre de transsexuals, homosexuals i dones mortes és alt i dramàtic, però també hem de valorar la gran quantitat de persones que esclavitzen el seu cos per a apropar-lo als cànons de bellesa masculina i femenina, per la por a ser rebutjats pel seu entorn. Considerem que el cànon de bellesa i la tirania de les talles i de la cirurgia estètica són mecanismes de violència de gènere i, per tant, que malalties tan esteses com l'anorèxia o la bulímia, són fruit d'aquesta situació de violència estructural.

Són temps de crisi per al model econòmic capitalista. La precarietat, la flexibilitat laboral i els acomiadaments massius són factors que fan augmentar potencialment la materialització de la violència de gènere, ja que molts homes es veuen incapaços d'acomplir el seu paper tradicional de subministradors de diners i aliments a la llar, i per tant, la seva identitat masculina és qüestionada. La conseqüència serà l'ús de la violència i la coacció vers la dona, en un intent desesperat de mantenir el rol social assignat. Així doncs, el maltractament en l'àmbit domèstic és una malaltia social, el tractament de la qual només pot ser l'educació dels infants i joves en la igualtat entre sexes, és a dir, la coeducació.

D'altra banda, la concepció sobre la sexualitat femenina ha generat gran part de les pràctiques més cruels de violència de gènere: la violació, l'assetjament, l'explotació sexual, la mutilació genital, el maltractament com a trofeu de guerra. Mecanismes que segueixen tan vigents com sempre i que responen a la colonització i apropiació del cos femení per part del patriarcat.

Des de la CAJEI exigim la llibertat de decidir a qui desitgem, amb qui mantenim una relació sexual i de quina manera ho fem, lliures de tota norma i model. Reclamem el dret a gaudir i experimentar amb el propi cos, sense ser condemnades per la moral cristiana patriarcal de la societat.

Ens hem de reapropiar dels nostres cossos, hem de manllevar al patriarcat el control sobre nosaltres mateixes i lluitar per a poder decidir autònomament, sense coacció i sense violència.

Perquè el dret a disposar del nostre cos lliurement és un dret innegociable,

El patriarcat és violència. Combatem-lo dâarrel!

CAJEI, 25 de novembre de 2008, Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
Mira també:
http://www.cajei.cat

This work is in the public domain

Comentaris


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re:
29 nov 2008
QUE ES¿?

SIEMPRE COMULGAIS CON RUEDAS DE MOLINO¿?


Anoche:

03:05:14 up 3:16, 25 users, load average: 0,11, 0,20, 0,29
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
ubuntu tty4 - 23:50 3:16 0.32s 0.30s -bash
ubuntu tty5 - 23:50 3:16 0.33s 0.33s -bash
ubuntu tty1 - 23:50 3:16 0.41s 0.41s -bash
ubuntu tty6 - 23:50 3:16 0.32s 0.31s -bash
ubuntu tty2 - 23:50 3:16 0.31s 0.30s -bash
ubuntu tty3 - 23:50 3:16 0.29s 0.29s -bash
ubuntu tty7 :0 23:51 0.00s 13:57m 0.43s x-session-manag
ubuntu pts/0 :0.0 23:53 41:33m 2.14s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/1 :0.0 01:42 1:12 10.08s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/2 :0.0 01:44 1:20 14.41s 14.09s nmap -v -iR 100
ubuntu pts/3 :0.0 02:15 49:44m 6.71s 6.40s nmap -v -iR 100
ubuntu pts/4 :0.0 02:15 4:35m 0.68s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/5 :0.0 02:17 3:37m 0.69s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/6 :0.0 02:46 7:55m 0.65s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/7 :0.0 02:49 0.00s 0.35s 0.01s w
ubuntu pts/8 :0.0 02:49 15:42m 0.63s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/9 :0.0 02:50 14:57m 0.40s 0.07s nmap -v -iR 100
ubuntu pts/10 :0.0 02:50 14:51m 0.32s 0.32s bash
ubuntu pts/11 :0.0 02:50 14:41m 0.35s 0.05s nmap -v -iR 100
ubuntu pts/12 :0.0 02:50 14:25m 0.63s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/13 :0.0 02:52 12:18m 0.32s 0.32s bash
ubuntu pts/14 :0.0 02:53 11:47m 0.61s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/15 :0.0 02:53 11:35m 0.34s 0.34s bash
ubuntu pts/16 :0.0 02:54 9:41m 0.64s 36.98s gnome-terminal
ubuntu pts/17 :0.0 03:02 2:42m 0.31s 0.31s bash
...
Ahora¿?
w
19:53:14 up 1:44, 18 users, load average: 0,63, 0,53, 0,38
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
ubuntu tty5 - 18:10 1:44 0.35s 0.35s -bash
ubuntu tty2 - 18:10 1:44 0.31s 0.31s -bash
ubuntu tty3 - 18:10 1:44 0.30s 0.30s -bash
ubuntu tty1 - 18:10 1:44 0.40s 0.40s -bash
ubuntu tty4 - 18:10 1:44 0.32s 0.31s -bash
ubuntu tty6 - 18:10 1:44 0.29s 0.29s -bash
ubuntu tty7 :0 18:10 1.00s 4:29m 1.45s x-session-manag
ubuntu pts/0 :0.0 19:48 4:50m 0.70s 3.98s gnome-terminal
ubuntu pts/1 :0.0 19:48 4:14m 0.63s 3.98s gnome-terminal
ubuntu pts/2 :0.0 19:49 3:13m 0.35s 0.03s nmap -v -sL 192
ubuntu pts/3 :0.0 19:50 2:18m 0.63s 3.98s gnome-terminal
ubuntu pts/4 :0.0 19:51 2:01m 0.34s 0.03s nmap -v -sL 192
ubuntu pts/5 :0.0 19:51 1:56m 0.30s 0.30s bash
ubuntu pts/6 :0.0 19:51 1:38m 0.58s 0.25s nmap -v -sP 192
ubuntu pts/7 :0.0 19:51 1:29m 0.32s 0.32s bash
ubuntu pts/8 :0.0 19:52 44.00s 0.69s 3.98s gnome-terminal
ubuntu pts/9 :0.0 19:52 16.00s 0.63s 3.98s gnome-terminal
ubuntu pts/10 :0.0 19:53 1.00s 0.34s 0.01s w


Desde mi humilde modo de ver las cosas, no hay hechos más repugnantes que hacer este tipo de atáques, sabiendo, (como se sabe), como están las cosas.
RE PUG NAN TE(s)

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
29 nov 2008
...parece que si había gente escuchando :
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State
tcp 0 0 *:nfs *:* LISTEN
tcp 0 0 *:swat *:* LISTEN
tcp 0 0 *:645 *:* LISTEN
tcp 0 0 *:netbios-ssn *:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:5038 *:* LISTEN
tcp 0 0 *:43086 *:* LISTEN
tcp 0 0 *:sunrpc *:* LISTEN
tcp 0 0 *:51219 *:* LISTEN
tcp 0 0 *:ftp *:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:domain *:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:ipp *:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:953 *:* LISTEN
tcp 0 0 *:39867 *:* LISTEN
tcp 0 0 *:microsoft-ds *:* LISTEN
tcp 1 1 192.168.0.12:39389 216.158.28.85:www LAST_ACK
tcp 0 24 192.168.0.12:37670 63.245.209.120:https FIN_WAIT1
tcp 1 1 192.168.0.12:39387 216.158.28.85:www LAST_ACK
tcp 1 1 192.168.0.12:39388 216.158.28.85:www LAST_ACK
tcp6 0 0 [::]:domain [::]:* LISTEN
tcp6 0 0 [::]:ssh [::]:* LISTEN
tcp6 0 0 ::1%134645824:ipp [::]:* LISTEN
tcp6 0 0 ::1%134645824:953 [::]:* LISTEN
udp 0 0 *:nfs *:*
udp 0 0 *:644 *:*
udp 0 0 192.168.0.12:netbios-ns *:*
udp 0 0 *:netbios-ns *:*
udp 0 0 192.168.0.1:netbios-dgm *:*
udp 0 0 *:netbios-dgm *:*
udp 0 0 127.0.0.1:snmp *:*
udp 0 0 *:4520 *:*
udp 0 0 127.0.0.1:domain *:*
udp 0 0 *:34743 *:*
udp 0 0 *:53448 *:*
udp 0 0 *:49616 *:*
udp 0 0 *:59217 *:*
udp 0 0 *:iax *:*
udp 0 0 *:57189 *:*
udp 0 0 *:mdns *:*
udp 0 0 *:sunrpc *:*
udp 0 0 *:ipp *:*
udp 0 0 192.168.0.12:ntp *:*
udp 0 0 127.0.0.1:ntp *:*
udp 0 0 *:ntp *:*
udp6 0 0 [::]:48514 [::]:*
udp6 0 0 [::]:domain [::]:*
udp6 0 0 fe80::2c0:dfff:fe08:ntp [::]:*
udp6 0 0 ::1%134645824:ntp [::]:*
udp6 0 0 [::]:ntp [::]:*
Active UNIX domain sockets (servers and established)
Proto RefCnt Flags Type State I-Node Path
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 25930 /tmp/pulse-mo6nio9/native
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 11907 @ISCSIADM_ABSTRACT_NAMESPACE
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 17925 /var/run/sdp
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 17612 /tmp/.winbindd/pipe

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
29 nov 2008
jo no hi entenc ni ganes. Ara, només entenc que no s'haurien de pintar edificis històrics ni portals de veïns indiscriminadament.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
29 nov 2008
Jo tampoc entenc rè noi, jà parlarem.

Descansa.

P.d.- El caládo de la bajéza no tiéne medída, de eso que no te quepa duda.

Hasta pronto.-

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
29 nov 2008
ajjjaa, jo flipo amb aquests rollos de hackers. abans sabia fer cosetes, però amb aquestes converses rares que teniu no m'entero de res.

per cert, felicitat per les accions.

salut!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
29 nov 2008
Ui, sí, quines accions!

Tot de parets pintades! Tremola sistema, que està aquí la CAJEI

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
30 nov 2008
i tu que tant critiques que vas fer el 25-n?
vas quedar-te a casa teva fent tremolar el sistema des del teu ordinador?

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
30 nov 2008
Perque suposes k si no ets de la cCAJEI (jajaja) no fas res?

T'asseguro que fet més k unes pintades

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
30 nov 2008
Jo faig coses com aquestes:

EUiA del Vallès Occidental presenta una campanya contra la violència de gènere

Esquerra Unida i Alternativa del Vallès Occidental ha posat en marxa la campanya `EUiA planta cara a la violència de gènere´ amb l´objectiu de conscienciar i sensibilitzar la societat sobre la xacra que suposa la violència masclista. Aquesta campanya, que durarà fins a finals d´any, va començar el passat 26 de novembre amb un acte de presentació que va tenir lloc a la Masia de Can Rull amb presència d´algunes entitats de dones, organitzacions polítiques d´esquerres, entitats culturals i associacions veïnals de Sabadell i de la comarca del Vallès Occidental.

La campanya consisteix en l´elaboració d´un calendari amb imatges dels dotze regidors d´EUiA al Vallès Occidental mostrant preocupació, rebuig i també sortides en positiu davant de qualsevol situació de violència de gènere. S´han editat 2.500 exemplars de calendaris de butxaca, calendaris per penjar i d´altres d´escriptori o sobretaula. Els beneficis que generi aquesta campanya de venda de calendaris seran destinats a una entitat d´àmbit nacional que treballi directament amb les dones víctimes d´aquesta violència. Així mateix, EUiA ha programat un seguit d´actes, xerrades i col.loquis que tindran com a eix vertebrador la violència de gènere, en qualsevol aspecte i en qualsevol àmbit, que es duran a terme a municipis de la comarca com Sabadell, Terrassa, Polinyà, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Cerdanyola del Vallès o Ripollet.

Segons Marisol Martínez, coordinadora comarcal d´EUiA i també regidora a Sabadell, âla idea d´editar aquests calendaris rau en què permet un contacte més proper quan ens acostem als ciutadans i ciutadanes, per tant ja estem sensibilitzant vers la violència masclista, i també permet una campanya sostinguda en el temps, ja que aquesta violència no es limita només al dia 25 de novembreâ?. A més, Martínez ha volgut destacar que âla campanya pretén mostrar els regidors d´EUiA mostrant diferents actituds davant la violència de gènere. Ãs, doncs, una campanya no adreçada a la víctima, d´aquestes ja se´n fan moltes, sinó adreçada a la societat en general, ja que entenem que l´eradicació de la violència masclista ha de passar per un rebuig social massiu fruit d´una conscienciació a la població. Aquesta violència té moltes formes, tot i que sovint només ens referim especialment a una, hi ha violència física i psicològica, però també sexual, laboral, econòmica, etcâ?.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
30 nov 2008
Haver començat per aquí home...
suposo que com a membre de EUiA la teva feina es precisament controlar que no es mogui el sistema...i criticar sistematicament aquelles que s'hi oposen

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
30 nov 2008
Sembla que no t'has llegit el que he escrit. Deixe'm-ho correr.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: [CAJEI 25-N] – Lleida, València, Benimaclet, Sabadell, Cassoles i Capellades: actes i accions en motiu del Dia Contra la Violència de Gènere
01 des 2008
De lo més cutre que s'ha vist en un 25N (i s'ha penjat a internet, poder no calia però la propaganda és la propaganda i la quantitat és la quantitat)...
Sindicato Sindicat