Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat de la Campanya Que La Crisi La Paguin Ells amb les ocupacions anti-Bolonya
28 nov 2008
Solidaritat de la Campanya contra la Crisi Capitalista amb els estudiants en lluita contra el Pla Bolonya
SOLIDARITAT DE LA CAMPANYA âQUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICSâ? AMB LES OCUPACIONS CONTRA EL PLA BOLONYA:


El més dâun centenar de sindicats, moviments socials i polítics que formem la Campanya âQue la Crisi la Paguin els Ricsâ? volem mostrar la nostra solidaritat i recolzament amb la lluita que estan liderant els estudiants contra el Pla Bolonya.

El mateix sistema capitalista que explota a les classes populars, a les que fa pagar ara la seva Crisi, és el mateix responsable de la mercantilització de lâeducació al serveï de les empreses i el capital privat.

El Pla Bolonya estableix les bases per la ultracompetitivitat dels estudiants, més que mai tractats com a futura carn de canó precària, al serveï de plans dâestudi cada vegada més elititzats, accesibles depenent de la teva classe social o dâun atractiu pla dâendeutament amb el banc de torn. Els estudis sâadequen a âles necessitats del mercat laboralâ, amb les empreses ficant les dues potes a la universitat, treient beneficis, contaminant-la amb els seus negocis cobdiciosos com ho fan arreu de la societat.

Encoratjem les nostres companyes i companys a seguir la seva lluita, que també es la nostra. Mostrem la nostra solidaritat amb les ocupacions, que creixin, amb els expedientats de la UAB, amb totes les persones que organitzades assembleàriament plantem cara al Capital.

Volem, finalment, posar a disposició del col.lectiu dâestudiants i professors en lluita contra la LEC i el Pla Bolonya la manifestació âQue la Crisi la Paguin Ellsâ que farem el proper dissabte 29 a les 17:30 a Plaça Universitat.

NO A LA PRIVATITZACIÃ!
QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS!

NO VOLEM UN NOU CAPITALISME, NO VOLEM CAPITALISME!
Mira també:
http://www.moviments.net/xarxacontratancaments

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat de la Campanya Que La Crisi La Paguin Ells amb les ocupacions anti-Bolonya
29 nov 2008
molt be el comunicat
Sindicat Terrassa