Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
al lloro amb l'msr
26 nov 2008
L'msr es va manifestar el 15-N a la manifestació unitària que es va fer sota el fals nom de FUTUR-PIRATES ( http://futurpirates.blogspot.com ), els ho tornarem a permetre aquest 29-N ?

Anem amb compte amb pancartes dubtoses i noms de col·lectius fantasmes.

Feixistes ni a les nostres manifestacions ni enlloc!
http://msrbarna.blogspot.com/2008/11/15-n-lmsr-al-carrer-contra-la-crisi
Mira també:
http://msrbarna.blogspot.com/2008/11/15-n-lmsr-al-carrer-contra-la-crisi.html
http://futurpirates.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: al lloro amb l'msr
26 nov 2008
aquesta penya van anar d'oients a un congrés que es va fer de grups nacionalsocialistes del estat espanyol que s'estàn unificant... entre ells alianza nazional.

fan entre por, ràbia i pena. por pq estàn tarats, ràbia perqué es trist que a aquestes altures hi hagi gent que es deixi enganyar per fer de tropa de txoc del capitalisme i pena perqué passejant pels seus foros veureu que tenen un públic bastant tontet i simplista a l'hora d'enfocar les coses.

si algú respón a la aliança de debilitats per fer mal al fort són ells, però en tractar-se d'una qüestió intel·lectual dificilment ho entendrien.
Re: al lloro amb l'msr
26 nov 2008
http://lahoradelaunidad.blogspot.com
Re: al lloro amb l'msr
27 nov 2008
y encima vacilan con que no sacaron sus banderas...

a ver si a la próxima son más valientes y dicen quienes son!
Re: al lloro amb l'msr
27 nov 2008
Vigilem, un d'aquests nazis és de la UPF o ho era.
A més de presentar-se a eleccions no se si de Sabadell.

Van de socialistes fins i tot defensant Lenin, però en realitat són NAZIS !

Vigilem.
Re: al lloro amb l'msr
27 nov 2008
asesinos hijos de la gran putisima puta:
http://lahoradelaunidad.blogspot.com/2008/11/11-de-noviembre-de-2008.htm
Re: al lloro amb l'msr
27 nov 2008
Hi haurà un petit problema si tornen a venir. I tots els col·lectius/organitzacions que llegeixin aquesta noticia que es vagin preparant.

Faran com Ciutadans i aniran custodiats pels Mossos?

FORA FEIXISTAS i NACIONALISTES ESPANYOLS DE CATALUNYA
Re: al lloro amb l'msr
27 nov 2008
Aviam paràsits us aclarirè un parell de coses que veig que la vostra mitja massa encefàlica no dona per a mes:
- L´ MSR va anar al CUNR (Congreso por la Unidad naciona Revolucionaria) com a oients, exacte,però ni el congrès era nazi (era NR, si no coneixeu la diferencia que voleu) i Alianza Nacional no hi va anar precissament perque ni tant sols li interessava el mateix.
- Fem por rabia i pena: No sé si estem tarats o no, però considero mes tarats la vostra gent que es droguen, donen pel cul, es compren les seves pijorevolucionaries camisetes al Corte Inglés i se les donen de radikals i sobretot que tireu de navalla, nosaltres no.
Rabia perque som la tropa de xoc del capitalisme?? Nosaltres rebutgem el capitalisme com les restes de excrements que queden del marxisme a parts iguals. T´estàs equivocant de ple tanoca si et penses que som un grupet de marionetes parapolicials com vosaltres, diguin-se CUP´s, diguinse Cajei´s, diguin-se Maulets o diguin-se BAF.Als unics als que el sistema els hi paga la festa, la farlopa i la pancarta de moment es nomès a l´esquerra guarra.
I sobre que fotem pena, dius que el nostre públic es tontet i que tenim una forma simplista d´enfocar les coses.No mereixes ni resposta, però dubto que es pugui ser mes simplista que vosaltres, amants del papers per a tots,legalitzacióp de la droga, de les parelles homosexuals,globalitzadors fins la extenuació, internacionalistes,etc. es pot ser mes estupid que vosaltres que lloeu a un ninyato garrulo i que anava fotent pallises porai com el Carlos i el pugeu a l´altar de la classe obrera? a l´altar de la classe obrera un xaval que no sabia ni el que era treballar i que no era res mes que un cobard i un yonki. Nomès cal donar una volta per Indymedia o per els vostres foros i veure el nivell dels debats, la majoria no sabeu ni escriure. Potser es que no sóu res mes que uns xarnegos reciclats a indepes??
- Ni leninistes ni nazis, Nacional revolucionaris, social patriotes, europeístes i punt.
- Les manifestacions dubto que siguin vostres, lo que passa es que teniu el complexe de voler monopolitzar tot el que sigui social(el que menys sou colla de pijos mantinguts per papaito)no sigui cas que algu pugui tindre lloc en la vida social i politica d´aquest pais. No teniu ni raó d´existir, ni tant sols uns minims arguments que legitimin les tonteries que arribeu a dir en nom de ideologies caduques i fracassades.
L´ESQUERRA HA MORT, ARA NOMÈS QUEDEN ELS CUCS QUE SE L´HAN MENJAT.
Re: al lloro amb l'msr
27 nov 2008
Crec que amb el petit comentari de l"iluminat" del MSR ja queda reflectit que son.

Feixistes vamos.

Només un despistat amb tocs d'analfabet pot caure en aquelles files, per això tenen la gent que tenen al seu voltant i diuen als seus militants skins nazis que no és facin militants i evitin sortir a les coses que moneten tot i seguir sent part de les forces violentes.

Només una persona amb un nivell força elevat de encreuament d'idees pot defensar el que defensa aquesta escòria.
Al seu escrit ja denota que de defensa del moviment obrer ben poca, en tot cas de la nació española (perquè obrers hi han fora d'españa i Europa), que d'internacionalistes res de res, tot i l'esmentat anteriorment. Que drets de les persones tampoc (homosexuals fora i gent de mal viure també).

En algun moment l'MSN analitza el perquè de la drogodependència, o mola més ser anti"yonkees"?
Jo sóc molt antiyonkees però se d'on prove el problema.

Està clar....
Aquesta gent és el que era MUSSOLINI i les SA NAZIS. La part esquerranosa del moviment FEIXISTA. Que creuen ser alliberadors de les injusticies del capitalisme, i no són més que l'intrument d'aquest per evitar el SOCIALISME i l'esquerra REAL. Per això sempre els afavoreixen mentre siguin pocs, perquè ja saben que pot passar si creixen massa (que estan malalts mentals).


Sou l'aliat del sistema, per això viviu impunement, no us ilegalitzen els partits, no us persegueixen quan feu propaganda i no tenen fitxes policials i polítiques, no aneu a l'AN i no us detenen.

SOU PART DEL CAPITALISME tot i no saber-ho.
Heu arribat a ser tan idiotes que ni sabeu que feu.
Re: al lloro amb l'msr
27 nov 2008
Al cap de fava de l´ultim comentari t´haurem de arreglar les torques que estàs una mica desviat xato:
- Al MSR hi ha gent de tendències molt diferents, des de feixistes, a ex independentistes,gent que ve de l´esquerra, nacionalbolxevics, gent de la dreta nacional, ex falangistes,terceristes, solidaristes, nacional revolucionaris, etc. però que tots acatem unes maximes prioritats estrategiques, ideologiques i politiques i tots formem un moviment unit i cohesionat,doncs a pesar de venir de llocs diferent es dels pocs partits que aglutinen moltes sensibilitats diferents.
Nomès un despistat amb tocs d´analfabet pot entrar a les nostres files? Au vesten a cagar pallasso, una gilipollada aixi no mereix ni resposta. El dia que tu i el grupet de merdosos que sigueu organitzeu unes Jornades Culturals per la Dissidència com les que organitza l´MSR ja podeu pedalar fort. Precissament em parla de cultura un estupid de merda de l´esquerra, el lloc on mes analfabets, incults, garrulos, yonkis i desgraciats de la vida sense ofici ni benefici abunden. Nomès en veure els punks ja en tenim prou per saber de quina pasta esteu fets.
- Que als skins no els deixem militar pero si que els volem per a fer el paripé?? Jajajajajajajajajajajaja, tio, ets patètic.
- Nosaltres defensem treball per a tothom, reforma del sistema fiscal, acabar amb la immigració, jubilacions justes, vivendes socials, nacionalització de la Banca i socialització de les empreses com a punts fonamentals, el nostre programa consta de 300 mesures revolucionàries per a refundar l´Estat, la veritat es que de encreuament de idees res, el que passa es que no es el nostre problema si teniu el cervell tant limitat que mes lluny de dreta i esquerra no sabeu articular les neurones.
Mira desgraciadet, nosaltres som obrers i per tant creiem que el nostre moviment defensa sense caure en la estupidesa marxista de la guerra de classes ( que ja sabem els grans resultats que ha portat a tots els països comunistes jajaja) unes mesures per a una progressiva reforma del món laboral a base de canvis profunds en la vida del treballador. I si no ho saps, llegeix i enteraten una mica enlloc de fer el pena per aqui parlant sobre el que desconeixes.
http://msrtarragona.blogspot.com/2008/10/treball.html
- Per a mi els homosexuals no han de tenir els mateixos drets que una parella hterosexual a l´hora de afillar nens, perque crec que utilitzar els nens com a moneda de canvi per una promesa electoral del PSOE es un crim. Fins i tot els vostres amiguets comunistes xinesos van dir que no deixarien que capp nen xinès donat en adopció a Occident fes cap a una casa de homosexuals.Sóu tant subnormals que doneu suport a tot el lumpen, a tota la escòria marginal que sempre ha estat aïllada de la classe treballadora, fent el joc brut al sistema, i apollant totyes les mesures mes liberals i repulsives del mundialisme. Exemples la droga, la immigració massiva, el multiculturalisme, etc. sóu els gossos del poder, dieu que sóu antisistemes i no us en doneu compte que defenseu exactament el mateix que el capitalisme.
- Sobre el que dius de ser antiyonkees et escriurè textualment que opina l´MSR sobre la drogadicció i quines mesures adoptaria segons el seu programa amb el problema, potser llavors et donis compte del ruc que ets manipul.lant els teus companys amb mentides sobre l´MSR:
" ELABORAR PROGRAMES SOCIALS ESPECÃ?FICS PER A DONES CAPS DE FAMILIES MONOPARENTALS EN SITUACIÃ DE RISC, PER A ADOLESCENTS I MARES JOVES O EMBARAÃADES, I PER A COL.LECTIUS DE DONES EN SITUACIONS DE MARGINALITAT (DROGODEPENDENTES,LUDÃPATES,PROSTITUTES, PRESES O VICTIMES DE VIOLENCIA DOMÃSTICA)."
" DESENVOLUPAR UN PLA GLOBAL PER A COMBATRE EL CONSUM DE DROGUES, ON COEXISTEIXIN MESURES PREVENTIVES, TERAPEUTIQUES I DE REINSERCIÃ, COMBATRE LA DEMANDA I REFORÃAR LA COOPERACIÃENTRE LES INSTITUCIONS PER A LLUITAR CONTRA EL NARCOTRÃFIC. INCLOURE UN PROGRAMA ESPECIFIC PER A DROGODEPENDENCIES ALCOHOLIQUES, AIXÃ? COM CREAR PROGRAMES DE REINSERCIà MITJANÃANT MESURES PER A L´ACCÃS AL TREBALL, LA VIVENDA O FORMACIÃ."
- Nosaltres no volem evitar el socialisme perque nosaltres sóm el verdader socialisme, el patriotic, el nacional, l´etnic, l´europeísta i no la basura marxista que es fa dir socialisme. I l´unic socialisme que ha portat drets i benestar als treballadors i no com d´altres que hagueren de construïr un mur de centenars de Km. per a evitar que tot deu fotés el camp del seu paraís "socialista".
- No, al nostre partit no ens detenen, simplement ens prohibeixen actes, i´.legalitzen manifestacions, ens han assaltat la seu, tenim un munt de militants amb problemes amb la justicia a causa de la llibertat d´expresió, i sense anar mes lluny el nostre secretari general fa 4 anys va rebre una redada dels Mossos contra la seva editorial i té pendent un judici en que el volen engarjolar 5 anys al trullo per delictes de opinió. Sort que no estem represaliats, però la mesura mes opressiva que té el sistema contra l´MSR es el silenciament absolut que li fan, diaris, radios, premsa,etc. eviten parlar-ne sistematicament, el pacte del sielci. No passa el mateix amb vosaltres veritat porcs, que per cremar quatre cartulines del Borbó ja us treuen per tots els canals i creen un alarmisme que tant necessita la dreta per a erosionar el PSOE. Si fins i tot Carod Rovira diguè al diari Avui que a les CUP les finança Convergència per a dividir l´electorat independentista. I que jo sàpiga de moment les CUP no s´han querellat per aquesta informació.
NOSALTRES PART DEL CAPITALISME??? Segur que no, això si, altres desgraciadets que viuen de les subvencions que els hi dona el Departament de Joventut de la Generalitat, des dels Maulets fins a les Jerc, des del SEPC fins a les CUP pues com a que de antisistema RES DE RES.
Repeteixo: L´ESQUERRA JA HA MORT, I ARA NOMÃS QUEDEN ELS CUCS QUE SE L´HAN MENJAT.
www.es-msr.es
Re: al lloro amb l'msr
28 nov 2008
Ja sabem qui ets!Fill de puta tornat a ses illes!
Re: al lloro amb l'msr
28 nov 2008
A veure si apareixeu, "pirates", demà.

"L´ MSR va anar al CUNR (Congreso por la Unidad naciona Revolucionaria) com a oients, exacte,però ni el congrès era nazi"

QUE VA! (mortal) COMBAT ESPAÑA no és nazi! NACIÓN y REVOLUCIÓN no és nazi! El MSR no és Nazi! I sou molt antisistema tots. Mira com van acabar NyR a tirso de molina: custodiats per la policia nacional perquè tot el barri els volia fotre fora, però és clar, ni ajuntament ni govern central van dir res. SOU LES FORCES DE XOC DEL SISTEMA

SOU ESCÒRIA. PER QUÈ NO MUNTEU UN ALTRE PARTIDILLO DE FUTBOL A MADRIZ? jajajaja

Antifeixistes sempre!
Carlos hermano, nosotros no olvidamos! SxS!
Re: al lloro amb l'msr
28 nov 2008
Amb certs comentaris fent corta i pega, un ja veu el cacao mental que teniu.

"tendències molt diferents, des de feixistes, a ex independentistes,gent que ve de l´esquerra, nacionalbolxevics, gent de la dreta nacional, ex falangistes,terceristes, solidaristes, nacional revolucionaris"
--> Ui, quines grans diferencies, XDD és com si dic que troskistes, maoistes i stalinistes i eurocomunistes fem un partit XDD doncs més que ampli serà d'unitat comunista, no?

--> Bé, nosaltres montem actes formatius que donen mil voltes al que feu vosaltres, des de l'EI fins el PCC fan coses molt més interessants.

"estupidesa marxista de la guerra de classes"
--> Un tret del feixisme és la negació de la lluita de classes. Poca gent ho nega, la lluita d'interessos és un fet. Vosaltres la negueu perquè preteneu unificar la nació (i intentar esborrar les diferencies perquè la gent us voti) i busqueu un enemic a fora (immigració i liberalisme i marxisme estrangers) així cohesioneu la societat, els poseu en estat d'alerta i es poden tragar tot el que digueu. això no és nou, Mussolini ja parlava de ser la 3r alternativa, tot i que realment no ho era.

"canvis profunds en la vida del treballador"
--> Mira, molts estudiosos ja no consideren el feixisme ni una tercera via. Van fer un poti poti de propostes econòmiques socialistes (la marxista, la real), i agafar el conservadorisme del liberalisme. Això entra molt bé a la societat en temps de crisi, ja que el canvi econòmic és ben vingut però amb una por al canvi de valors, i vosaltres assegureu el manteniment d'aquest i la puresa del mateix. A l'hora de la veritat de canvi econòmic re de re, (Itàlia i Alemanya ho demostren) i conservadorisme el que vulguis, i ètnicament també, fins arribar al punt que les diferencies i les putades als treballadors estan justificades si són nacionals els patrons, veritat???

"doneu suport a tot el lumpen, a tota la escòria marginal"
--> Recorda que el concepte lumpen proletariat és marxista eeh, no la caguis ara, jejejejeje
Nosaltres donem suport als pobres i als treballadors, a tota la classe oprimida. I mai em fomentat la droga ni el seu consum, com tampoc diem que vulguem immigració massiva, simplement analitzem el perquè de la seva existència, cosa que vosaltres encara esteu iniciant-vos en el concepte anàlisi.

"el patriotic, el nacional, l´etnic, l´europeísta i no la basura marxista que es fa dir socialisme"
--> Aquest és dels bons comentaris !! un "temazo" jejejeje Resulta que els utòpics, els científics, els de la I, II, III i IV internacional s'han equivocat sempre, ells no són socialistes, sinó que l'MSR avui ens ensenyara que és el socialisme.

--> si teniu empresonats és perquè sou uns tarats i us passeu de pro-nazis. Al sistema l'interessa que no se us vegi tan el plumero sinó no cola, heu de fer com DN que s'ho calla més. Per això dic que sou uns despistats. Sou la banda esquerranosa del feixisme, i com la nit dels ganivets llargs, us acabaran matant els vostres companys nazis, perquè sou feixistes que heu derivat massa en la malaltia mental i ja no sou útils ni pel que veu néixer.


Si preteneu ser el canvi esteu ben sonats, perquè no aporteu cap anàlisi sociològic, filosòfic, moral o econòmic propi.
Re: al lloro amb l'msr
28 nov 2008
s'ha de deixar molt clar que aquesta gent són FEIXISTES.

Com que el feixisme ha comés tants crims, tots els retardats mentals que no comprenen l'arrel dels problemes dels quals es queixen han trobat en les jocs de paraules maneres d'escudar-se, i llavors venen amb això de que JO NO SÓC FEIXISTA, però són això, FEIXISTES.

En les seves files hi ha listillos xenòfobs o gent mig tonta que els segueix i es deixa instrumentalitzar en base a uns odis compartits. sempre hi trobes la mateixa bipolaritat, i el listillo sol ser algú amb capital per a financiar.
Re: al lloro amb l'msr
29 nov 2008
Respondrè intentant ser breu a les estupideses que vomiteu:
- per al M-L: Combat España possiblement si sigui nazi a pesar que per a mi nomès es un grup ultra futbolero que s´ha apuntat a la politica, res mes. Pero NyR ni MSR no sóm nazis són Nacional Revolucionaris. Crec que tenim mes a veure amb la ideologia NR inspirada per politics com Jean Thiriart. François Duprat o Francis Parker Yockey que amb el feixisme historic, encara que no et negarè que la RSI es un referent politico-històric molt a tindre en compte. I si, almenys jo sóc feixista i ben orgullós.
Sobre lo de que tot el barri de lavapiés els volía fotre fora menteixes. La gent d´aquell barri n´està fins als collons de guarros i de la invasió massiva que sofreixen de immigrants, raó per la qual el barri està degradadissim. I si, aquell dia la policia va custodiar la comitiva perquè era un acte electoral i legal, agradi o no.I els garrulos la van anar a liar perquè sels menjava la rabia de veure com els feixistes de la capital feien un acte al seu feudo-cloaca.
- Per al despistat: Primer de tot no hi ha ni un sol cortar pegar, ho vaig copiar textualment perquè ho posava en castellà,llest.
" --> Ui, quines grans diferencies, XDD és com si dic que troskistes, maoistes i stalinistes i eurocomunistes fem un partit XDD doncs més que ampli serà d'unitat comunista, no?"
Exacte, es una unitat Nacional Revolucionària,però quan dic de gent que procedeix de diferents ambits no em refereixo nomès a gent de la nostra area, si tenim ex independentistes, gent de l´esquerra nacional i algun ex anarquista no són precissament aquests de la mateixa pasta.
- Els actes formatius que feu vosaltres mels passo pel forro dels collons,ja que els vostres actes formatius si es que algú es pot formar amb la basura vomitiva que inoculeu, son utòpics, irrealitzables, infantils, amb uns anàlisis dels que presumeixes que són de risa, tergiversats, tendenciosos. Us ompliu la boca de"lliure pensament" quan la gent mes tancada, sectaria i carregada de prejudicis sóu vosaltres, au, surtiu de la cova!
http://es.altermedia.info/informes/ii-jornadas-de-la-disidencia_1811.htm
http://msrnavarra.wordpress.com/2008/10/20/iii-jornadas-por-y-para-la-di/
- Sobre la lluita de classes et dirè que es una cosa passada de voltes e incongruent com vosaltres mateixos. Quins sindicats existeixen com a eina revolucionaria?? On estàn les masses obreres? Dintre de la classe mitjana?? Avui dia els sindicalisme es l´avanguarda de la reacció i vosaltres com a defensors de la classe treballadora sou els seus micos que no representeu a ningú. Nosaltres creiem en un Estat controlat pel poble i organitzat pel poble com a garantidor dels drets de tots i com a arbitre del cumpliment i funcionament de tots els engranatges i mitjans de producció dintre del mateix estat. El problema es quan els estats no són controlats pel poble sinò per una elit privilegiada. Pero clar, es mes facil i revolucionari parlar de guerra de classes(tothom sap com s´ha acabat les vostres aventures ideologiques i com heu deixat de rics i els països on heu gobernat i el benestar que li heu donatr al treballador oi??)que de una refundació nacional basada en la socialització dels mitjans de producció i la complementació interclassista entre classes productives i no especulatives.
- Sobre del que dius del feixisme ja ni opino, tu no tens ni puta idea del que va ser el feixisme, la epoca on va existir, d´on provenia i dón provenien els seus filosofs i les conquestes socials que va aconseguir. Possiblement el que us reventa es que els estats feixistes han aconseguit més drets i benestar pels treballadors en pocs anys que vosaltres ni mamant un mileni.Pero quan dius " fins arribar al punt que les diferencies i les putades als treballadors estan justificades si són nacionals els patrons, veritat???" Tu estàs boig,pero de quin extracte social et penses que es la militància del MSR?? Potser et penses que són gent burgesa i adinerada o que? Dintre del programa del MSR posa que l´Estat vetllarà (com t´he dit un estat controlat per la comunitat popular)per a que la vida laboral funcioni perfectament sense picaresques per part dels treballadors o explotació i abús per part dels patrons, i la infracció d´aquestes normes significa penes de presó. Abans de parlar sense coneixement de causa almenys dignat en llegir el programa del partit i llavors critica, o acabrè pensant que ets estupid.
- A quina classe oprimida doneu suport vosaltres si la classe treballadora passa de vosaltres com de la merda. Tu fixa´t en que són les vostres manifes. Alli qui ve, el poble?? O tot el circ de pallassos, maricones, okupes, punkis,malabaristes, gent tocant el bongo, algun immigrant solt, skins,i demès garrulos? Avui en dia la extrema esquerra sóu el circ dels pallassos i el poble a pesar de tindre la premsa a favor( mes benevola del que us penseu amb vosaltres i aixo que la lieu molt contra pobres contenidors i cabines) us detesta a mort.
No, vosaltres no fomenteu la droga, simplement feu manifestos, discursets, manifes demanant la seva legalització i el seu consum, apart de que es del que us financieu la majoria, del trapicheo, perquè això de treballar nomès de boquilla. Aixi tampoc esteu a favor de la immigració massiva?? Clar, i per això sou internacionalistes, demaneu papers per a tots, us tanqueu amb els immigrants demanant regularitzacions massives, sou els maxims defensors que té el sistema del multiculturalisme. Ara et dirè una cosa, quan els immigrants ens foten els treball a la gent d´aqui (sobretot perque son una massa ilimitada de mà d´obra barata, que curraràn mes hores i per menys pasta que els d´aqui, o sigui els perfectes esquirols)o actuen fent comerç amb horaris deslleials on esteu vosaltres? Apollant al treballador nacional o amagant el cap darrera la cua que es el que feu sempre? Putos hiòcrites, això es el que sou, els titelles perfectes.
- Per a mi el socialisme, deixant de banda els seus origerns fundacionals, o deriva cap a un bon final com es un socialisme de caire nacional o deriva en el que tots coneixem i que ha suposat la ruïna absoluta pels països on l´han sofert.El feixisme té també la seva part en que deriva d´un cert marxisme, com una tercera revisió doctrinària en que el sindicalisme va devindre en nacional.Com va dir Mussolini " El fascismo es el socialismo que ha descubierto la emoción de la patria".
- Però que collons dius del sistema, li interessa i no li interessa. Tenim gent empresonada i represaliada per les seves idees politiques, gent que sense exercir la violencia, simplement per editar llibres que no interessen(encara no conec ni una sola llibreria o distribuïdora vostra que hagi estat intervinguda per ordre judicial i els llibres segrestats pels mossos baix ordre de destruïr-los)i el delicte de opinar diferent. Per a tarats ja esteu vosaltres i ximplets com el Palomino, que nomès serveixen per a fer el subnormal al Metro quan van enfarlopats.
- Pretenem ser el canvi a pesar de no tindre recursos econòmics, pero estem carregats de il.lusió i de projectes reals com un programa de 300 mesures que resumeix tot el nostre pensament i aspiracions nacionals i socials.Els vostres anàlisis de merda us els podeu fotre pel cul, nosaltresno som uns utòpics anclats en fobies com vosaltres sinò que l´analisis que fem es real i aplicable,estem lluny de cientifismes historics tant irreals com llunyans a la idisincrasia d´aquest pais.
-Per al jops:
Parles dels crims del feixisme, però crec que el comunisme i el capitalisme ens guanyen per golejada, fins i tot l´anarquisme en el poc temps que tinguè el poder i el poc territori que controlà. Si voleu gent opressora, democrates de gulag, txeka i tret a la nuca aqui esteu vosaltres: descerebrats dels pitjors, assassins tarats mentals i genocides.
I si busques tontets parla de politica a qualsevol dels ximplets que van a les vostres manifes, a veure si saben gaire que es la simbologia que porten o la merda que defensen. A Corea del Nord us voldria veure.
Sempre parleu de que ens financien, de que tenim capital, com si fossim el Partit republicà. Per desgracia no rebem les subvencions i la financiació que teniu vosaltres de de l´estat i la Generalitat, o per sort, perque no som uns esclaus com vosaltres. Pobres antifas, esteu més acabats que Fidel Castro.
Re: al lloro amb l'msr
30 nov 2008
De gent que diu que en Duran i Lleida és nazi em fa molta gràcia llegir que diuen que l'MSR és nazi. Com nazi és tothom que no pensa com el que insulta dient "nazi", aleshores tenim tants nazis al món...
L'MSR és nazi perquè assisteix a reunions o a històries que fan els de Combat españa i els de Naciónyrevolución. Què bé: els militants del PSC que van a l'Acampada Jove, al Senglar, a les festes alternatives de Barna, o a l'ofrena floral de l'11 de Set., deuen també ser indepes. O al revés: els indepes que parlen amb els sociates deuen ser espanyols.
Tot aquest cacau que he escrit només és per a senyalar que teniu tal cacau d'idees respecte a nazis, feixistes, MSRs, fatxes, el ke sigui que no sabeu per on tirar. Exactament el mateix cacau que tenen els nazi-boneheads que hi han pel món quan parlen de "rojos y separatistas". Igual de rucs, igual de talibans.

Qui signa com MSR és un militant que te particular interès en la Història, d'allà que normalment els debats on hi participa sempre tira de dades o d'exemples.
Jo només us diré que a l'MSR se la pela bastant la Història passada, perquè mirant allà no s'avança si és que és possible avançar. Si ho és, repeteixo, no es pot fer mirant al passat. Mira, una cosa que ja em superat!
I alguns a l'MSR som tant guais que fins i tot creiem en la lluita de classes o l'anàlisi marxià socio-econòmic. El marxisme dóna bones eines, però com a ideologia en sí necessita - uh, com el feixisme espanyol! - una actualització tremenda.

Per cert, quan el meu colegui parla de lumpen, es refereix a minories socials rotllo homo-histèrics, immigrants, feminismes histèrics (bis) i així. Marx diria que són o no són lumpen? VAJA QUE S�! Siguin o no treballadors, s'enquadrin o no dins la nostra classe ( els lobbies gais de veritat són working class? ) el lumpen no farà mai cap revolució que no satisfaci els seus interessos particulars; els de tota la classe se la porten fluixa si no els satisfan. I ho sabeu que és així. I quants comentaris homòfobs, racistes i masclistes es senten a les vostres fil.les quan un va de festa amb vosaltres. Vaja!

Viva Fidel, muera Raulito. Ara, l'única cosa que us uneix al Fidel és que sou molt xandaleros. Per una altra cosa, el antic fan de José Antonio Primo de Rivera ( Fidel, sí ) no us estimaria massa.
Re: al lloro amb l'msr
01 des 2008
Me lo he pasado muy bien con este debate. Seguid por favor, me encanta leer las tonterias que escriben los pijorastas que a los 23 añitos abandonan la "REVOLUCIÓN" para tener un carguito en el PSC o en CiU.
Re: al lloro amb l'msr
01 des 2008
FAMOSO FACHA NAZI CARCAMAL CAZADO!!! ESCÃ?NDALO, PÃ?SALO !!

Saludos compañer@s !! esta información hay que difundirla cuanto antes!! un famoso agente fifa de futbolistas desenmascarado porque hace seis años que se hace pasar por un nazi alemán exiliado!! moderando un foro del frente nacional de Cantalapiedra. jajaj y lo han cazado!!!! aquí tenéis el blog donde está todo expuesto.

http://donmanue.wordpress.com/

ACABEMOS CON EL FASCISMO!!!! MANDAD CORREOS EN CADENA A TODA LA PRENSA Y LOS COMPAÃERXS!!!

http://www.alasbarricadas.org/forums/viewtopic.php?f=7&p=369855#p369855
Pregunta al de msr
01 des 2008
Els de el msr que penseu, independencia de Catalunya si o no? al d'aqui amunt, si es per frau de maricons d'aquests esta ple mireu el marco, o el de l'associacio de mathausen jaja, al final em fan gracia.
Re: al lloro amb l'msr
01 des 2008
Tomado de alasbarricadas.org http://www.alasbarricadas.org/forums/vie...5&sid=&start=15

No se debe partir del concepto clásico de partido político: el que crea una editorial para difundir sus propuestas e ideas. El MSR es lo contrario: una editorial que crea un partido político para vender sus libros.
Los partidos y asociaciones que compiten por un mismo espacio suelen, como mínimo, ignorarse; cuando no, tirarse los trastos a la cabeza. (Que le pregunten a Rosa Díez por Ciutadans) También ocurre con sindicatos que acaban ante un juez para que decida sobre la propiedad de una bandera y unas siglasâ¦El MSR no, es amigo de todos. Es lógico, porque no busca votos, sino clientes.

Abrir una librería es caro y nadie te garantiza que te compren; así que lo que haces es organizar periódicamente conferencias y saraos varios. Con el precio de la entrada pagas la librería improvisada y durante un prolongadísimo receso vendes tus libros. De hecho es la mejor manera de vender, porque en ese ambiente alguien que nunca hubiese comprado ese libro, se siente obligado a hacerlo como contribución a âla causaâ?.

¿Qué causa? Cualquiera, es como Tele5 âdoce meses, doce causasâ?. Se preparan dos libros: âCon Hitler en la luchaâ? y âHitler un desastre para Alemaniaâ? (de Niekish). Prevés cual se venderá mejor y lo editas, llevando al partido en esa dirección política.

La verdad es que todo esto tiene una ventaja; si desde este foro, por ejemplo, se muestra interés en la editorial, en solo unos meses se podrá tomar âun caféâ? con Malatesta o desarrollar el apoyo mutuo con Kropotkin. Y si funciona, el MSR iniciará un nuevo rumbo político. ¿Hacia el anarquismo? No, hacia el nacional-anarquismo, tampoco se trata de perder la antigua clientela de golpe. :lol:

Cuando se dice que un partido busca âvenderteâ? su programa electoral se pone entre comillas. En el caso del MSR no; ¡Te lo venden, de verdad! :roll: (MSR La alternativa para el siglo XXI) celemboscadura2.iespana.es/portada.html
Re: al lloro amb l'msr
01 des 2008
Que algú demostri que a les conferències de l'MSR es cobra entrada. O que en el local MSR hi ha un volum de ventes acollonant. O que algú es lucra amb l'activitat de l'MSR, des de llibres, fins a samarretes. Que algú ho demostri o que ho demani als foreros d'on tregui la info..
Quin llibre és "Con Hitler en la lucha"? L'altre ja el conec.

I si és lucre el vendre "merchandising"... què foto amb les txapetes, samarretes i altres que he anat comprant a la CAJEI? Solidaritat? Lucre?
Re: al lloro amb l'msr
01 des 2008
Cierto, la editorial Virus, o la libreria de la CNT de a calle Joaquin Costa se lucran con los tontitos que van allí a tomar drogas escritas, eso sí te regalan el Directa.
Ah! el facha que ha escrito lo del MSR, versus editorial, es otro tontito.
Re: al lloro amb l'msr
02 des 2008
hi ha que veure com es piken aquests feixistes del msr xDDD els han ben enxampat. Hi ha que ser molt burru per vindre a pescar simpatitzants a INDYMEDIA, dic clients per a la vostre editorial, dic partit politic :P

¡quin didicul! esto es una fiessshhhta
Re: al lloro amb l'msr
03 des 2008
Que el MSR es un partit fundat per i per a una editorial privada?? Trobo que es donar a la pobra i precària ( i ultrarepressàliada) ENR una importància que no té. L´MSR es un partit en que té la sort que dos dels seus membres del Comité Central, una es ENR i l´altra editorial es Garcia Hispán.Però clar, amb aquesta ja no contaveu. I dic que es una ventatja, perque aquesta hent aporten fent un esforç impressionant tota la seva solidaritat i ajuda per a tirar endavant iniciatives culturals o editorials que el partit amb les seves arques ridicules(no som antifas ergo ningú ens subvenciona) dificilment podríem tirar endavant.
I sobre el que ha dit aquest xicot sobre que l´MSR ven el seu programa politic es una estupidesa sense precedents i et dirè perquè:
- El programa del MSR, així com la seva Norma Programàtica i Documentació oficial està tot a lliure disposició de tothom a la pagina web del partit.
- El llibre s´ha fet per a commemorar la primera decada d´historia del partit i si, s´ha incluït aquest programa (que qualsevol pot consultar al website) però el que prima sobretot es la historia que es conta, els missatges dels seus dirigents, totes les pagines en que es reprodueix tots els models de pegatines, revistes i material editat. Es un llibre per a la militància, per als que estàn i per als que han estat, per als curiosos, interessats, coleccionistes i per a tothom qui vulgui. Negoci es editar un llibre commemoratiu??
Si el nostre secretari general té una editorial dissident i ideòlogica ho hem d´anar a fer al veí?? els diners dels beneficis de la edició de llibres es reinverteixen en noves iniciatives editorials ideologico-històriques emparentades amb el partit, i en la vida mateixa del MSR. Vols més raons perquè el llibre l´edita ENR i no qualsevol editorial que no sigui de l´area??
No ereu vosaltres els que us omplieu la boca amb la paraula "autogestió" ??? O es que quan l´autogestió la fa l´enemic politic llavors ja no es autogestió sinó negoci, lucre, un partit inventat per una editorial per a vendre llibres, no busquem votants sinó clients per a comprar els llibres, etc. S´ha de ser ruc per a dir això. Per certs, els centenars de militants del partit, com que el nostre objectiu es buscar clients de ENR potser també hauriem de cobrar comissions no per tant elaborat treball de propaganda comercial??
Esteu perdent els nervis i la compostura, a hores d´ara no ens atura res ni ningú, sóm un fet,i lluitarem perquè la nostra veu arribi a tots els indrets, si ens voten bé, pero sinò el que importa es que ens escoltin, que coneguin la protesta i s´enterin de la denuncia. Jo sempre preferiré tindre al meu partit més militants que votants,entre d´altres coses perquè com més serem més promte us borrarem del mapa a tots vosaltres, als gossos subvencionats del poder.
Re: al lloro amb l'msr
03 des 2008
A mí m'agradaria saber una cosa: si el comunisme és enemic del capitalisme i el fexisme no, per què es van aliar capitalistes i comunistes per acabar amb el feixisme?

Per què us financia l'esquerra liberal del sistema?

Per què es presenta el feixisme, i no el comunisme, com el mal absolut?

Per què sempre es parla de l'holocaust, però dels 100 milions de persones exterminades pels règims marxistes?

Esquerristes radicals: sou la partida de la porra del sistema, us agradi o no. S'ha vist a tot arreu, i ja no us ho creieu ni vosaltres, això de l'anticapitalisme.
Re: al lloro amb l'msr
03 des 2008
A mí m'agradaria saber una cosa: si el comunisme és enemic del capitalisme i el fexisme no, per què es van aliar capitalistes i comunistes per acabar amb el feixisme?

Per què us financia l'esquerra liberal del sistema, de manera que podeu fer al carrer la feina bruta que en una policia "democràtica" quedaria malament?

Per què es presenta sempre el feixisme, i no el comunisme, com el mal absolut?

Per què sempre es parla de l'holocaust, però MAI NO dels 100 milions de persones exterminades pels règims marxistes?

Esquerristes radicals: sou la partida de la porra del sistema, us agradi o no. S'ha vist a tot arreu, i ja no us ho creieu ni vosaltres, això de l'anticapitalisme.
Re: al lloro amb l'msr
03 des 2008
Al comentari d´abans on posa: " L´MSR es un partit en que té la sort que dos dels seus membres del Comité Central, una es ENR i l´altra editorial es Garcia Hispán." tenía que posar: " L´MSR es un partit en que té la sort que dos dels seus membres del Comité Central,són responsables de dos editorials, una es ENR i l´altra editorial es Garcia Hispán."
I sobre el que diu l´ADECAF sobre la satanització sistemàtica del feixisme-ultradreta-racisme enlloc de mirar al capitalisme i al comunisme, aquí es denosta realment el que el sistema considera perillós i per això el combat propagandisticament tant com pot, i lo demès el protegeix, el silencia o encara li renta la cara tant com pot.
Aqui tenim un exemple del que us dic, un documental vergonyós en que es selecciona amb una pinza la memòria que cal recordar:
http://www.tv3.cat/memoria/
I aquí està el que n´opinem de tota aquesta merda que de la televisió publica catalana ens subministren els vostres mestres de ERC, per a aborregar encara més els pobres i sumissos cervells assubnormalats de les nostres pobres generacions leberal-demòcrates:
http://msrtarragona.blogspot.com/2008/11/la-manipulacin-ya-es-absoluta-1
Re: al lloro amb l'msr
03 des 2008
Lo más cojonudo de todo es que si la extrema izquierda marxista subsiste es porque Hollywood no ha decidido hacer, como en el caso del nazismo, un millón de películas sobre el mal absoluto, aunque tiene materia para ello con los 100 millones de víctimas del comunismo (de Lenin a Pol Pot). ¿Por qué no lo hacen? Porque Hollywood es la extrema derecha judía, racista y supremacista, y el monopolio del victimismo queda para el holocausto. Además, marxismo y capitalismo fueron objetivamente aliados y conforman una mitología común.

Así que resulta que LA IZQUIERDA RADICAL MARXISTA, lo que queda de ella, (sobre)vive gracias a la indulgencia de la ultra sionista.

Son deudores de la extrema derecha que controla los EEUU y usa su propaganda (Hollywood) y su ejército (los Marines) para imponer el orden "antifascista" por todo el orbe.

!!!Felicidades, guarrillos!!!
Re: al lloro amb l'msr
03 des 2008
LA FUNDACIà DE L´ESTAT TERRORISTA DE ISRAEL FÃU GRACIES A L´IMPERIALISME BRITÃNIC, I A L´ASSMBLEA DE LES NACIONS UNIDES GRACIES ALS ESTATS UNITS I A LA URSS, PAÃ?SOS QUE VOTAREN A FAVOR DE LA SOLUCIà RACISTA DE EXPULSIà DE ELS MILIONS D´ARABS DE LA SEVA TERRA MILENÃRIA PER A INSTAURAR-SE ELS VICTIMISTES-AGRESSORS DE SEMPRE.

EL ESTADO DE ISRAEL
Si el monstruo Hitler, en la cumbre de su poderío militar y político, hubiera pretendido anexionar Francia, España y Portugal amparándose en que, quince siglos atrás, los germánicos visigodos habían vivido y fundado una Civilización en la Península Ibérica y en Francia, la Conciencia Universal se hubiera horrorizado. Y, por una vez, con toda razón. Pero esa misma Conciencia Universal encontró no sólo perfectamente justificado, sino incluso altamente humanitario y justo que en Palestina se constituyera un titulado "Estado de Israel" a pesar de que los judíos habían abandonado aquél país diecinueve siglos antes...
Los sangrantes corazones de los progresistas de toda laya, siempre dispuestos a verter torrentes de lágrimas por los negros "explotados", los amarillos sub-alimentados y, sobre todo, los judíos perseguidos, guardaron extraño y unánime silencio sobre la tragedia de un millón y medio de árabes expulsados de sus hogares y de sus tierras e internados en su mayor parte en campos de concentración (Horresco referens!) (N.d.E.: a la fecha, las cifras señalan que suman 4 millones de palestinos lo que han debido abandonar su territorio a expensas de Israel. Recuérdese que este texto fue escrito en 1977).
Al término de la Segunda Guerra Mundial, el Sionismo exigió a las Naciones Unidas el cumplimiento de las promesas que abusivamente les había arrancado, con relación a la creación de un "Hogar Nacional Judío" en Palestina. Pero, paralelamente otras promesas habían sido hechas a los pueblos árabes para ganar su concurso en la Cruzada Democrática. Las promesas hechas a uno y otro bando era totalmente incompatibles. El sionista Ben Gurion, por su parte, declaró en un discurso pronunciado en Tel-Aviv que "Palestina será un Estado Judío, exclusivamente judío, porque nuestro pueblo no puede renunciar, en esta tierra nuestra ni a la cima de las montañas ni al fondo del Mar Muerto".
Los Estados Unidos y la URSS dieron todo su apoyo a los sionistas; en Inglaterra, el Gobierno laborista de Attlee, en principio favorable -pues, ¡no faltaría mas!- a la creación del Estado de Israel en Palestina, hasta entonces Mandato Británico, debía contar con la firme oposición del pueblo inglés... No entendía muy bien el inglés medio, que se había sacrificado durante seis años de terrible guerra, que la gran victoria contra el monstruo nazi se saldara con pérdidas territoriales... y todavía entendía menos que los beneficiarios de la derrota política de Albión revertieran a los "pobres" judíos, por los cuales centenares de miles de ingleses habían dado sus vidas luchando contra Hitler, su mayor enemigo.
El plan del Gobierno laborista británico consistía en instalar gradualmente a los inmigrantes judíos en Palestina dando tiempo al "Foreign Office" para vencer la oposición de los países árabes, sin dañar demasiado la posición política de Inglaterra en el Oriente Medio. Pero Albión, una vez realizado su papel en la tragedia del suicidio europeo, contribuyendo con todas sus fuerzas, recursos e influencia a la derrota alemana, ya no interesaba para nada al Movimiento Político Judío. Desde el cese de las hostilidades en Europa, al viejo león británico le está sucediendo lo mismo que a Chiang-Kai-Shek, a los nacionalistas polacos, a los monárquicos antifascistas italianos y, en general, a todos los que lucharon contra el Eje, exceptuando la URSS y, en ciertos aspectos, los Estados Unidos... de momento. Es bien sabido que la utilidad del traidor cesa cuando la traición se consuma.
Inglaterra, ajena a Europa desde Cromwell, contribuye más que nadie al asesinato de nuestro Continente como centro rector del mundo... para ser luego traicionada, a su vez, por el Judaísmo, su antiguo aliado y beneficiario principal, a la larga, del impresionante rosario de felonías anti-europeas cometidas por la Gran Bretaña en el transcurso de los tres últimos siglos.
En consecuencia, los judíos no secundaron las iniciativas inglesas en Palestina. Y no solamente no las secundaron, sino que llevaron a cabo una guerra de francotiradores, de la que fueron víctimas propicias las tropas inglesas estacionadas en Tierra Santa. También la población civil, árabe e inglesa, debió pagar su tributo de sangre. El sueco Conde Bernadotte, nombrado por las Naciones Unidas mediador oficial en la disputa, expresó la opinión de que las organizaciones terroristas sionistas "Haganah" e "lrgun Zvai Leumi" eran las principales culpables del caos desatado en Palestina; también manifestó que las tierras del Neguev debían ser adjudicadas a Jordania, y no al nuevo Estado de Israel. Bernadotte fue asesinado por los terroristas del "Irgún".
También por una bala judía fue asesinado Lord Moyne, Alto Comisario Británico. Evidentemente, el eco que encontraron esos asesinatos sionistas en la Gran Prensa Mundial fue muy "moderado" ... los standes titulares de los periódicos se reservaban, entonces, al llamado "caso español" y al terrible peligro que para la paz del mundo representaba el régimen fascista ( ?) de Madrid.
Entretanto, se celebraba en Washington una marcha de seiscientos rabinos, exigiendo medidas contra los antisemitas de Londres. El rabino Korff llevó su impudor hasta el extremo de pedir que los Estados Unidos lanzaran otra bomba atómica... sobre Londres (15).
En 1947, la lucha entre árabes y judíos degeneró en una guerra declarada. Verdaderos arsenales fueron enviados a los sionistas, tanto desde los Estados Unidos como desde la URSS. En cambio, los países árabes fueron abandonados a su suerte, mientras los ingleses intentaban salirse de aquél tremendo avispero.
La O.N.U. reconoció al Nuevo Estado de Israel la plena soberanía sobre unos nueve mil kilómetros cuadrados de la antigua Palestina, pero los sionistas hicieron conocer su intención de anexionarse, así mismo, el territorio del Neguev, con sus ricos yacimientos petrolíferos. De nada sirvió la resistencia de los árabes mal armados frente a los terroristas judíos, dotados del más moderno armamento americano y soviético. El Neguev fue para Israel, sin que las "recomendaciones" verbales de la O.N.U. para que se reconocieran los derechos de los árabes sirvieran para nada.
Algunas semanas antes de la expiración del Mandato Británico sobre Palestina, los sionistas habían bombardeado ciudades árabes y, en Deir Yassine, arrojado al fondo de una inmensa fosa doscientos cadáveres de mujeres, ancianos y niños árabes horriblemente mutilados. La Comisión de Conciliación reunida en Ginebra en 1949, no pudo llegar a obtener nada positivo, por que la Delegación Sionista, por boca de su Presidente Chaim Weizzmann, hizo saber que "el regreso a sus hogares de los refugiados árabes equivaldría "a hacer retroceder las manecillas del reloj de la historia..." y que "el mundo tiende actualmente a resolver la cuestión de las minorías, y la partida de los árabes resuelve, el caso de Palestina".
Una revista belga (16) escribió a este respecto:
"Contrariamente a las resoluciones de las Naciones Unidas... Estas palabras caracterizan todos los actos de Israel desde su fundación que es, ella misma, contraria al espíritu de la Carta. Se ha expulsado a más de un millón de árabes, desposeyéndoles de todo, se les ha obligado a reconocer el hecho consumado... contrariamente a las resoluciones de las Naciones Unidas.. El Departamento de Socorros de la O.N.U. distribuyó a los desgraciados árabes harina enmohecida, ropas usadas y tiendas de campañas agujereadas; les dejó abandonados a la intemperie, contrariamente a las resoluciones de las Naciones Unidas... Las autoridades israelíes bloquearon, el 28 de julio de 1948, los bienes árabes depositados en los bancos, alrededor de seiscientos millones de libras esterlinas... contrariamente a las resoluciones de las Naciones Unidas... El 30 de marzo de 1950, el Gobierno Británico cedió a Israel todos los derechos y propiedades del Gobierno Mandatario y, en 1951, desbloqueó, en provecho de Israel, catorce millones de libras esterlinas... contrariamente a las resoluciones de las Naciones Unidas..."
Desde luego, sería pecar de candidez creer que, al obrar contrariamente a las resoluciones de las Naciones Unidas, el Estado de Israel, y la O.N.U. se situaron en campos antagónicos. La O.N.U. ayudó, con hechos, a los sionistas, mientras se oponía con palabras. Todo ello formaba parte del plan encaminado a engañar y desmoralizar a los países árabes.
El Estado de Israel nació del genocidio, el rapto, el robo, la rapiña y la expoliación de los árabes de Palestina que allí vivían legítimamente, pues Palestina era tierra árabe desde docenas de generaciones. No es sorprendente, pues, que ningún estado árabe haya reconocido la existencia legal del Estado de Israel, verdadero "peligro para la paz" -según la terminología en boga- en el Cercano Oriente.
A pesar de que Israel ocupaba el último lugar en la lista de los estados que habían solicitado su admisión en la O.N.U., fue inmediatamente acogida en la misma, a consecuencia de una "propuesta especial de admisión", presentada, simultáneamente, por los Estados Unidos y la Unión Soviética.
Desde su creación, Israel ha sido un foco de guerras y de intrigas constantes en una de las regiones de mayor importancia estratégica del orbe. El Estado-Gángster, que vive de la explotación de las riquezas minerales del Mar Muerto, de los pozos petrolíferos del Neguev y, sobre todo, del chantaje contra Alemania Occidental y Austria es, a pesar de su elevado nivel de vida el único en Oriente Medio que posee un partido comunista legalmente organizado. La principal industria de Israel es la del armamento, según versión oficial del "New York Herald Tribune" periódico que ni remotamente puede ser calificado de "nazi".
Mencionemos, finalmente, que la mayoría de los miembros de la casta gobernante del Estado de Israel, Ben Zvi, Moshe Shertok, Ben Gurion, Sharett, Dayan, Golda Meyr, etc., son oriundos de Rusia Occidental y antiguos revolucionados bolcheviques.
15) Gerald L. K. Smith: "The jews Have Got me Atom Bomb", página, 3.

(16) "L´Europe Réelle", núm. 22: Febrero 1960. Bruselas.
Re: al lloro amb l'msr
04 des 2008
al comitè central de l'MSR hi ha un membre que participa activament a ENR, però no ´hi ha cap membre que ho faci d'igual manera amb García Hispán Editores.
Re: al lloro amb l'msr
04 des 2008
Ah no?? José García Hispán propietari de García Hispán Editor no es membre del Comité Central del Partit?? Ara potser vosaltres ens haureu de dir qui es o no membres de la nostra cúpula dirigent.
eNGA!!
Sindicat Terrassa