Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
l'ACUP que cremem l'universitat
26 nov 2008
Amb el seu comunicat l'ACUP ha decidit que vol que cremem la unuiversitat. Llegiu i ho entendreu, ull al darrer paràgraf.
Comunicat de premsa
En relació amb les ocupacions d’espais en algunes universitats públiques catalanes dels darrers dies, protagonitzades per una minoria d’estudiants, els rectors i les rectores de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), d’acord amb la comissionada per a Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, volem fer constar:

1. El nostre compromís amb la universitat pública de qualitat i la nostra convicció profunda que el procés de construcció de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) contribuirà de manera molt rellevant a la millora de les universitats del país. En aquesta línia, Catalunya vol refermar, un cop més, la seva convicció europeista i capdavantera en l’àmbit universitari.

2. Que estem disposats, com sempre, al diàleg sobre totes les qüestions que concerneixen l’aplicació de l’EEES; però que aquest diàleg no començarà mentre es mantinguin ocupacions forçades d’espais als campus universitaris i que, en cap cas, s’aturarà el procés de desenvolupament de l’EEES ni es realitzarà cap referèndum vinculant al respecte. Aquesta decisió ja ha estat presa i ratificada pels representants legítims del poble (el Parlament de Catalunya i les Corts Generals d’Espanya), que són els garants i finançadors del sistema universitari públic.

Comenatris del que fa el post: Molt bé, com que esteu disposatst a ecoltar el que sigui però us negueu en rodó a fer res (que és el mateix que no voler escoltar), alguns estudiants hem arribat a la conclusió que, com que les universistats públiques en un futur breu seran elitistes i només per rics i nens de papà, s'ha de cremar la universitat, total, tampoc en podrem treure res ni nosaltres ni els nostres fills.
Per cert, gràcies senyors rectors per la seva atenció i respecte, els estem molt agraïts.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: l'ACUP que cremem l'universitat
26 nov 2008
Encara no perquè hi ha estudiants dins xDDD
Re: l'ACUP que cremem l'universitat
26 nov 2008
com a ironía està bé el post.

ara parlant seriosament. el fet que aquestes altes institucions (ACUP, ANECA, Rectors) segueixin amb "bones paraules" però sense voler diàleg, vol dir que anem per bon camí.

S'han produït "bones paraules" primer per part dels rectors, després per la comisionada d'universitats blanca palmada, després per l'ACUP, etcètera...

Quant comencin les "bones paraules" per part del Conseller Huget, i encara diria més, de la senyora Garmendia del PSOE, llavors començarem a estar a prop de la victòria. Haurem escalat suficient en el ressó mediàtic. Però només estarem a prop i a més cal medir les pròpies forces que és un judici independent d'aquest que plantejo aquí (aquest refereix al ressó mediàtic).

Tot aixó només vol dir una cosa: que la escalada d'ocupacions ha de seguir.

Aquesta lluita ha agafat un dimensió que la fa força analitzable.

ENDAVANT ASSAMBLEES! LLUITAREM FINS LA VICTÒRIA!
FORA EMPRESES DE LES UNIVERSITATS!
Re: l'ACUP que cremem l'universitat
27 nov 2008
Sens dubte la CUP molta molt més que la ACUP XD
Re: l'ACUP que cremem l'universitat
28 nov 2008
Sí, doncs no sabria dir-te on hi ha més trepes i vividors.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more