Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Ja podeu escoltar el programa Koktel Kontrainformatiu del dia 24 de novembre
25 nov 2008
Vam parlar amb l'Esther, una col.lega de Ràdio Bronka que també organitza amb altres companys les festes alternatives al barri de Sant Andreu de Barcelona.També amb Diana Reig, advocada d'Amadeu Casellas.Amb Xavi, un treballador de la Nissan, vam parlar de com els afecta l'expedient regulador de personal de l'empresa.Amb Ventura Aumatell, de Sant Adrià del Besòs, vam parlar de la remodelació de les tres torres de la tèrmica.
Imatge peixos.JPG
Vam parlar amb l'Esther, una col.lega de Ràdio Bronka que també organitza amb altres companys les festes alternatives al barri de Sant Andreu de Barcelona.

També amb Diana Reig, advocada d'Amadeu Casellas, el pres llibertari que va fer una vaga de fam de 76 dies aquest estiu, i que aviat hauria de gaudir ja dels primers permisos.

Amb Xavi, un treballador de la Nissan, vam parlar de com els afecta l'expedient regulador de personal de l'empresa i de les mobilitzacions dels treballadors (mal anomenats "posicions" per l'empresa) que no s'aturen.

Amb Ventura Aumatell, de Sant Adrià del Besòs, vam parlar de la remodelació de les tres torres de la tèrmica, de la consulta que l'ajuntament d'aquesta localitat ha fet sobre el tema, i de la història d'aquestes xemeneies, ara ja emblemàtiques.

Finalment, amb Rossend Arimany, de Torelló, vam continuar parlant de com afecta la precarietat treballadors i empreses.
Mira també:
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/
http://llibertatamadeu.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat