Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : criminalització i repressió : dones
(Vilafranca)Jornada contra violència gènere (crònica+fotos)
25 nov 2008
25N1
25N2
25N3
25N4
25N5
25N6
25N7
25N8
25N10
Vilafranca del Penedès. Nota de premsa.

LA COORDINADORA ANTIPATRIARCAL DEL PENEDÈS VA ORGANITZAR UNA JORNADA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE DURANT EL MERCAT DE VILAFRANCA

El passat dissabte 22 de novembre la Coordinadora Antipatrircal del Penedès va organitzar durant el Mercat setmanal de Vilafranca una jornada contra la violència de gènere en motiu de la proximitat del 25N, dia internacional contra la violència de gènere.
A les 10 del matí diverses persones dels col·lectius de l'esquerra independentista que formen la Coordinadora Antipatriarcal van realitzar un mural en un dels murs del Parc de sant Julià amb el lema 'El Patriarcat és violència. Combatem-lo!' i es van repartir manifestos a la gent que passava per davant fent camí cap al Mercat.
Un cop acabat el mural, a les 12 del migdia, es va muntar una parada informativa a la plaça Jaume I,en ple Mercat, en què es repartien manifestos i es feia un tapís amb fulls escrits a partir de la partipació de la gent per 'assenyalar els culpables de la violència de gènere i passar a l'acció'.
En acabar la parada, es va fer una acció performativa que simbolitzava,inicialment, l'opressió patriarcal i com a desenllaç, la presa de consciència i la resposta a través de la lluita fins la destrucció del patriarcat.
L'acció es va repetir,després, davant l'Ajuntament.

*Més fotos a: http://picasaweb.google.con/laiahern

This work is in the public domain
Sindicat