Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Sabotatge solidari a Martorell contra les penes multa
25 nov 2008
La passada matinada del dilluns un grup de solidaris amb Martín i Pablo vam aixecar una barricada de pneumàtics a la que vam calar foc amb benzina al tram de la RENFE entre Martorell i Castellbisbal. L'acció no ha sortit als grans mitjans ni als locals degut a que o bé no ha tingut la repercussió que busàvem, interrompir les línies al màxim possible, o bé respon a una voluntat polñítica. El mètode i l'horari van ser escollits expressament per evitar qualsevol conseqüència indesitjada ja de per si minimament probable.

A tots els treballadors que hagin pogut "sofrir" un retard els recordem que RENFE distribueix cxupons justificants: l'excusa perfecte per arribar un dia tard a l'infern laboral. I als estudiants, mireu-ho com una mostra dde solidaritat involuntària als valents que estan ocupant el recorat contra el pla bolonya.

Si no volen banderes de tela i fusta també en tenim de foc, banderes per tots els gustos ...

Amunt l'anarquia !

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sabotatge solidari a Martorell contra les penes multa
25 nov 2008
Un detallet de l'acció, sense pretendre tallar el bon rotllo. Cremar neumàtics no és del tot inoqu, ja que la contaminació que es deu desprendre té la seva cosa. Un altre dia podríeu cremar llenya, ai no! que dura massa poc. Bé ja se us acudirà alguna cosa, o seguiu cremant, que no ve d'aquí.
Sindicato Sindicat