Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Programació de la universitat Okupada UB
21 nov 2008
La universitat ocupada.



Un dia després de l'ocupació del rectorat de l'U.B. Central emmarcat en les accions per a detenir el Pla de Bolonya, s'obren les portes de la Universitat Alternativa. Els i les estudiants en lluita us conviden a compartir i participar en les activitats que es portaran a terme en els espais alliberats de la UB.



Activitats:



Dissabte 22:



10: Taller d'escamot de la comunicació i la decoració: Pirateria publicitària

artesanal.

12: Reunió per a la preparació de *perfomance, teatre i circ. Espai obert a la

creativitat.

12: Taula rodona sobre el llibre *LSD *Flashbacks, de *Timothy *Leary.

14: Dinar popular.

16: La Plataforma *Aturem la Guerra ens presenta una xerrada sobre el conflicte a
Afganistan.

I a les 17.00 manifestació contra les guerres a Afganistan i l'Iraq.

17:30: *Video *fòrum. Documental *Psycho de Michael *Moore.

19: Debat: Que la crisi la paguin els rics!


A tots i totes que vulguin unir-se a la nostra lluita esteu convidades a participar proposant activitats i a utilitzar aquest espai com un lloc d'unió de moltes lluites!!!

La universitat ocupada.

Un día después de la ocupación del rectorado de la U.B. Central enmarcado en las acciones para detener el Plan de Bolonia, se abren las puertas de la Universidad Alternativa. Los y las estudiantes en lucha os invitan a compartir y participar en las actividades que se van a llevar a cabo en los espacios liberados de la UB.

Actividades:
   
Sábado 22:

10: Taller de guerrilla de la comunicación y la decoración: Piratería publicitaria
artesanal.
12: Reunión para la preparación de perfomance, teatro y circo. Espacio abierto a la
creatividad.
12: Mesa redonda sobre el libro LSD Flashbacks, de Timothy Leary.
14: Almuerzo popular.
16: La Plataforma Aturem la Guerra nos presenta una charla acerca del conflicto en
Afganistán.
Y a las 17.00 manifestación contra las guerras en Afganistán e Irak.
17:30: Video forum. Documental Psycho de Michael Moore.
19: Debate: ¡Que la crisis la paguen los ricos!



A todos y todas que quieran unirse a nuestra lucha estais invitadas a participar proponiendo actividades y a utilizar este espacio como un lugar de unión de muchas luchas!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Programació de la universitat Okupada UB
21 nov 2008
Tot el suport a l'acció!
Trobo, però que també s'haurien de focalitzar els debats cap a la situació estudiantil, noves línies d'acció política - negociació i participació i fer una mica d'història, pq tenir perspectiva històrica és summament imporant. Formes d'acció i de lluita contra la política de les administracions (a part de la pròpia desobediència que ja és molt important).

En fi noies, que crec que esteu fent una efemèride, que és un fet enormement lloable i un paradigma de portar l'acció fins les últimes conseqüències!

Com està la negociació? Es va arribar a algun acord?

MOLTS ÀNIMS QUE SEGUR Q HO ACONSEGUIREM!!! SENTO NO PODER ESTAR ENTRE VOSALTRES, JA QUE ARA MATEIX ESTIC UNA MICA LLUNY. SALUT I MOLTES GRÀCIES! RESISTÈNCIAAAA!
Re: Programació de la universitat Okupada UB
22 nov 2008
"Els estudiants lluiten per una raó de pes. El pla Bolonia, aconseguirà que nomèn puguin realitzar estudis universitaris aquells que es poden permetre el luxe de viure sense treballar. El re-fotut pla, obliga a un 80% d'asistencia, per la gent que s'ha de guanyar la vida i a l'hora vol estudiar es una put..., es pràcticament impossible...això vol dir que l'accés a la universitat es redueix a aquells nens de papa, que poden passar-se 5 anys estudiant sense haver de treballar, això es totalment injust .....
He viscut el tema de molt a prop, les dos ultimes nits he anat de reforç, el dia 19 es van quedar a dormir dintre de la facultat d'Història uns 60 estudiants, ahir es van quedar al Edifici Central prop de 400 estudiants , no es cap bajanada.....he sentit les seves reivindicacions, <b> he assistit a les seves asambleas </b>..
Els que emboliquen la troca son 10 o 15 i la majoria ni tan sols son universitaris, he vist en un vídeo com precisament un dels mes violents, amb el que ja em tingut problemes mes d'un cop,es queda al marge,............incita, però... segur que no rep....¡¡¡
La manifestació ha sigut com totes, no ha passat res que no passi em d'altres. Ells s'han entestat en anar Rambles a vall....., els de l'associació d'estudiants ja sabien que no hi podien accedir i que hi hauria enfrontaments amb els Mossos......., (la manifestació era permesa i tenia un recorregut establert...) la policia ha actuat com calia, no podien accedir a la Rambles i no els han deixat passar....HAN ACTUAT MOLT BE I EN CONTUNDENCIA¡¡¡¡
Llàstima de nanos es deixen menjar el cap......, fallen les formes, però no te res a veure ni em temps passats, ni em experiències noves, i encara que no t'ho sembli el que els hi passa es greu.........com li deia a l'altre post al Javi, acaben sent "titelles"......."

FONT: http://boards2.melodysoft.com/mossosdesquadra/forts-enfrontaments-entre-
Re: Programació de la universitat Okupada UB
22 nov 2008
és veritat que hi havia un recorregut establert, però no trobo legítima la presència de forces represives en una manifestació pacífica.
Per cert, vaig sentir que havien detingut un noi. Se'n sap alguna cosa? No estic al tanto d cap acció de suport.

Salut i lluita!
Re: Programació de la universitat Okupada UB
22 nov 2008
hola?? potser ningú se n'ha adonat que els mossos són treballadors, amb els seus sindicats, les seves inquietuds, els seus deures... potser no us heu arribat a plantejar que són persones...

Lo de l'altre día va ser una infantilada, avalançarte contra la poli pq? pq et fotin una carrega
Re: Programació de la universitat Okupada UB
22 nov 2008
VOLEM MANIFESTAR-NOS PER LES RAMBLES!

QUANT ES DEMANA EL PERMÃ?S TAMPOC HO PERMETEN!

Els gossos del Saure volen mantenir-nos lluny dels ulls dels turistes. Tant senzill com aixó. És una situació que ja fa anys que dura, tot i que ara com a mínim no ens tanquen com han fet en altres ocasions.

"Els que emboliquen la troca son 10 o 15 i la majoria ni tan sols son universitaris, he vist en un vídeo com precisament un dels mes violents, amb el que ja em tingut problemes mes d'un cop,es queda al marge"

tu xaval no tens ni punyetera idea del que dius.
Re: Programació de la universitat Okupada UB
22 nov 2008
en Franco, en Bush i l'Stalin no eren pas animals o objectes, tambe eren persones, t'has arribat a plantejar mai que els que et trepitjen, et torturen, els que maten, fan genocidis, tiren bombes atomiques, construeixen centrals nuclears, violen, etc, etc també son persones?

com que son persones a veure si es treuen la seva disfressa de maquina de matar aborregada, deixen d'obeir a l'Amo i fan servir alguna cosa que de ben segur deuen tenir per algun lloc dintre del casc: EL CERVELL
Re: Programació de la universitat Okupada UB
22 nov 2008
que cracks! molt bona la programació!

cal difondre-la!
els mossos no son persones
23 nov 2008
q vol dir aixo de q els mossos son persones??
seran persones kuan no estan de servei, pero kuan estan a una manifestacio reprimint i pegant porrazos per aficio,no crec q s els pugui considerar persones. Ja esta be q 200 mosoos no deixin passar a 4000 persones. NI BOLONYA NI HOSTIES¡¡¡¡¡¡¡
Sindicato Sindicat