Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Dimecres 26 presentació llibre Frontera Sur (a Can Vies, Sants)
21 nov 2008
El proper dimecres 26, La Ciutat Invisible i Virus Editorial organitzem la presentació del llibre colâ¢lectiu âFrontera Sur. Nuevas políticas de gestión y externalización del control de la inmigración en Europaâ?.
Frontera Sur.jpg
Comptarem amb la presència dâEnrique Santamaría, professor de sociologia de la UAB , Cristina Fernández Bessa, de lâObservatori del Sistema Penal de la UB , Hibai Arbide, de lâEspai per a la Desobediencia a les Fronteres, i Núria Empez, del colâ¢lectiu Drari.

Lâimmigració ha estat, en els darrers anys, un factor clau per al model dâacumulació capitalista a lâEstat espanyol. Sense la força de treball dâaquests homes i dones del Sud i de lâEst, el âmiracle econòmic espanyolâ? no hagués estat possible, doncs sectors importants de lâeconomia (construcció, hosteleria, treball domèstic, agroindústria,â¦) sâhan basat en lâexplotació intensiva de treballadors en situació dâindefensió, moltes vegades sense papers. En uns moments on el capitalisme pretén reestructurar-se sota la ideologia de la crisi, les polítiques repressives cap als i les migrants es reforçaran encara més.

Per a aprendre juntes sobre aquestes qüestions, et convidem dimecres 26 de novembre, a les 20.30, al CSA Can Vies. Després gaudirem dâun sopar a càrrec als i les companyes senegaleses. Salut i lluita!

CSA Can Vies
Jocs Florals, 42
(m) pl. Sants
Mira també:
http://www.laciutatinvisible.org
http://www.viruseditorial.net

This work is in the public domain
Sindicat