Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Salvem La Bastida!] Acampada i acitivitats aquest cap de setmana
20 nov 2008
La Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, com ja varem anunciar fa unes setmanes organitzem diverses accions i activitats
reivindicatives el proper cap de setmana, del 22 i 23 de Novembre.
Cartell acampada.jpg
Les jornades van emmarcades a la mobilització veïnal i mostrar el posicionament contrari de la societat civil de la ciutat al projecte de construcció de més de 500 pisos i un gratacels al parc de La Bastida.

Per això, a més de la recollida de suports a les al·legacions al projecte que la darrera setmana s'han fet extensives a través de taules informatives a gran part de carrers i places de la ciutat.

Aquest dissabte es realitzarà una acampada i diverses actuacions musicals. A partir de les 12h del migdia us podeu anar apropant a plantar les vostres tendes passant pel punt d'informació que s'habilitarà al mateix parc de La Bastida. A la tarda, cap a les 19h, es durà a terme una jornada lúdico-musical a les pistes d'atletisme, (que per altra banda també es veuen afectades en el projecte d'ARE a La Bastida). Hi actuaran els músics locals: Jose Luis Ladera, Moisés Loval i el grup Los Barrankillos.

Diumenge 23 es recolliran les tendes i a les 10.30h es durà a terme una plantada d'arbres i llavors a la zona on està projectat construïr-hi
pisos. Tot seguit es realitzarà una assemblea oberta per informar sobre la situació actual i debatre sobre el projecte. En acabat, es durà a terme una botifarrada per 5€ que podeu reservar per avançat al telèfon: 696 52 38 09.

Us adjuntem, també, el cartell.

Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam

Per més informació i contactar:

www.plataforma.cat
salvemlabastida ARROBA plataforma.cat


PROU ESPECULACIÓ! SALVEM EL PARC DE LA BASTIDA!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Salvem La Bastida!] Acampada i acitivitats aquest cap de setmana
20 nov 2008
no podran amb la bastida!!!
el 22 tothom acampat, com els unviersitaris, a la bastida!!!

ajuntament especuladoor
Sindicato Sindicat