Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Els estudiants de la UdL contra el Pla Bolonya!
20 nov 2008
Tres centenars d’estudiants s’han manifestat avui contra l’aplicació del procés de Bolonya a la Universitat de Lleida. La manifestació que ha transcorregut els carrers de Lleida sense incidents ha recorregut des de la plaça Víctor Siurana fins al Campus de Cappont. On s’ha llegit un manifest i s’ha realitzat una petita representació teatral caricaturitzant a aquells culpables de l’aplicació de l’EEES.
DSCN1971.JPG
DSCN1981.JPG
Els estudiants s’han manifestat contra l’aplicació del procés de Bolonya a la universitat pública, un procés gens democràtic i que suposa una privatització encoberta de la universitat i que no aporta cap benefici als estudiants, i que l’any que ve ja estarà implementat al 90% de carreres de la UdL.

S’ha recordat també que el procés de Bolonya ja l’any passat va quedar deslegitimat sota una consulta popular on un 94,56% dels vots van demanar explícitament l’aturada d’aquest procés i l’inici d’un procés de debat sobre la universitat pública.

Durant tot el matí s’han organitzat piquets informatius als campus d’Agrònoms i Cappont, on s’ha animat als estudiants a unir-se a la manifestació contra el procés de Bolonya, els moments previs a la concentració s’ha fet un passaclasses per la facultat de Lletres animant als estudiants que encara hi havia a unir-se a la convocatòria de les Assemblees de Facultat i del SEPC.

Els estudiants després han procedit a tallar la Rambla d’Aragó i a fer una manifestació fins al Campus de Cappont, fent diverses aturades als dos extrems del Pont de la univesitat. Un cop allà s’ha fet una petita representació teatral caricaturitzant a aquells culpables de l’aplicació de l’EEES; el Rector, el President del Consell Social, el Conseller d’Universitats i Empresa Josep Huguet i el director del Banc Santander, Emilio Botín.Els estudiants de la UdL hem decidit aturar bolonya! Fem-nos escoltar!
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la Universitat de Lleida

Assemblees de Facultat i Escola

Universitat de Lleida, 20 de Novembre del 2008
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa