Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: laboral
Observatori del Tercer Sector: no oblidem la mala experiència que hi vam viure
19 nov 2008
Dóno les gràcies al comentari publicat el mes de juliol passat per "Hipocresia i falta d'ètica" fent pública en aquest mitjà la realitat de l'Observatori del Tercer Sector.
Efectivament el boca-orella té els seus efectes, i com s'és ben sabut qui sembra la misèria recull la ràbia. Crec fermament en què un bon dia els responsables de l'OTS rebran el què es mereixen. Justícia es farà amb ells.
Sé del cert que ja són extensament conegudes les seves tàctiques explotadores i assatjadores que practiquen amb les seves treballadores. No oblideu el què hi heu viscut allà dins, us fan plorar, aconsegueixen que la vostra vida personal acabi malmesa, de forma que la vostra salut psicològica i, de retruc física, en surt ressentida del vostre pas per l'OTS.
Per això no oblidem, perquè qui creu en la justícia no oblida mai i espera el seu moment, espera el moment en què es farà justícia.
Dóno les gràcies als comentaris de suport que s'han recollit en aquest mitjà durant tot aquest temps.
Seguim...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Observatori del Tercer Sector: no oblidem la mala experiència que hi vam viure
19 nov 2008
Fixeu-vos en la seva web que hi tenen sempre publicades ofertes de feina: www.tercersector.net
No m'estranya, no hi aguanta ningú allà dins i qui ho fa... encara no ho he acabat d'entendre. D'això se'n diu massoquisme potser? Que algú m'ho expliqui siusplau, perquè estic totalment desconcertada quan hi veig certes persones que hi continuen durant tant de temps. Com ho resisteixen?
Bé, en aquest món de Déu hi ha de tot...
Re: Observatori del Tercer Sector: no oblidem la mala experiència que hi vam viure
19 nov 2008
mmm perdó? però almenys jo que nose de que va la història no entenc gaire ni la misèria ni la ràbia que es recullirà. Aquesta web intenta ser una mica més profunda, a vegades es cau amb tendències de deixar anar quatre crits i prou, però evidentment o expliques de què va la història o aquí no s'empana ni deu i fas que la columna dreta sigui un HOLA o 10minutos. (que no dic que no venguin números però...)
gràcies
Re: Observatori del Tercer Sector: no oblidem la mala experiència que hi vam viure
20 nov 2008
exacte, expliqueu-ho!
Re: Observatori del Tercer Sector: no oblidem la mala experiència que hi vam viure
25 nov 2008
És un recordatori a un conjunt de comentaris que es varen fer aquí fa un any explicant i denunciant l'experiència viscuda al OTS per part de molta gent que hi ha treballat en algun moment. Però com que no es poden continuar posant comentaris, s'ha obert un altre espai on fer-ho.
Ho podeu trobar tot aquí:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/324637/index.php?sho
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/320348/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/334002/index.php
Sindicato Sindicat