Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Jornades Anti-repressives a l'Alt Urgell !
16 nov 2008
cartell2 copia.jpg
21 i 22 de Novembre: Jornades Anti-Repressives a lâAlt Urgell.

EL TEU SILENCI ÃS COMPLICITAT !

Aquest 20 de Novembre ja fa 34 anys de la mort del dictador feixista espanyol, aquest fet juntament amb altres factors, entre els quals cal destacar la necessitat del capital espanyol dâobrir els mercats per a créixer i la contestació cada vegada més generalitzada i combativa al règim franquista, van provocar que sâiniciés un procés de reforma del sistema franquista. Un procés de reforma del franquisme que pretenia recuperar la legitimitat social i internacional necessària per a garantir la seva continuïtat i expansió.

Aquest procés de reforma, anomenat transició, va mantenir als seus llocs a jutges i militars; va mantenir la legalitat franquista (impossibilitant el retorn dels bens acumulades per feixistes i colâ¢laboradors als seus propietaris); va mantenir també el tribunal dâexcepció encarregat de donar âcobertura legalâ? als judicis polítics, abans anomenat Tribunal del Orden Público, ara Audiència Nacional. Per acabar dâarrodonir la jugada es decretava una amnistia, que acollia a tots els criminals de guerra feixistes mentre quedaven fora bona part dels militants independentistes empresonats. Aquí començava una nova etapa de repressió, aquest cop sota el nom de âdemocràciaâ?.

Amb aquestes jornades, des de lâAssemblea de Joves de lâAlt Urgell â CAJEI volem donar veu als silenciats, retornar la dignitat als torturats, a les víctimes de les lleis antidemocràtiques dâun Estat que prioritza la seva unitat i la preservació del sistema capitalista als drets individuals, colâ¢lectius i nacionals. Un Estat que no té cap vergonya a lâhora de torturar, a lâhora dâelaborar fitxers polítics, a lâhora de fer muntatges policials per a criminalitzar persones i moviments socials.

Per això volem animar-vos a participar de les jornades, a informar-vos i a descobrir aquesta cara oculta de lâEstat Espanyol. Perquè mirar cap a una altra banda quan sâescolten crits de socors, és complicitat.

Per últim des de lâAssemblea de Joves de lâAlt Urgell â CAJEI volem donar el nostre suport, recolzament i escalfor a totes les torturades per lâEstat espanyol, a tots els represaliats i represaliades polítiques. Volen aconseguir una societat amb pensament únic i destruir la dissidència política, només la solidaritat i la lluita els farà retrocedir!

On hi ha lluita hi ha repressió,
On hi ha repressió hi ha solidaritat!

Assemblea de Joves de lâAlt Urgell â CAJEI

Programa dâactes de les jornades:

Divendres 21 de Novembre:                                
-     22:00h Trencament de la guardiola anti-repressiva: Ja fa prop dâun any vam instalâ¢lar la guardiola anti-repressiva, ara ha arribat lâhora de trencar-la i cedir els beneficis, que aniran destinats a la lluita anti-repressiva.
-     22:15h Passi de documental: âSilenci, aquí es tortura.â? : En aquest documental apareixen els testimonis de diversos torturats, de familiars, dâadvocats i de jutges, explicant les seves experiències, opinions i percepcions. Al Casal Popular.

Dissabte 22 de Novembre:                                    
-     10:00h Realització dâun mural solidari: Quedem al Casal Popular, des dâallà anirem a una paret cedida per a realitzar un mural que ajudi a recordar i visualitzar que la repressió política existeix i es responsabilitat de tots i totes.
-     17:00h Fireta dâentitats anti-repressives: Amb aquesta fireta, sâacostaran diversos colâ¢lectius dâafectats i de suport, així contarem amb la presència del Colâ¢lectiu de Suport al Jona, de Rescat (Colâ¢lectiu de suport als presos i preses polítics catalans), a Alerta Solidària (Organització anti-repressiva catalana), als encausats solidaris amb la lluita contra el Pla Caufec i amb el colâ¢lectiu de suport als antimonàrquics entre altres. A la plaça del Centre Cívic.
-     19:00h Xerrada anti-repressiva amb diversos colâ¢lectius i represaliades: A la xerrada intervindran membres de la CAJEI, explicant els casos repressiu que ens afecten; Alerta Solidària, que tractarà la repressió a nivell nacional; represaliats antimonàrquics, que ens explicaran la seva experiència. Al Centre Cívic del Passeig.
-     21:00h Piscolabis al Casal Popular.
-     22:00h Concert amb el cantautor pirinenc Pep Lizandra i desprès cafeta al Casal Popular.

Tots els beneficis sâobtinguin de la barra i del piscolabis, així com el contingut de la guardiola aniran destinats a la lluita anti-repressiva.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades Anti-repressives a l'Alt Urgell !
16 nov 2008
Llàstima de la dictadura comunista que promocioneu, sinò fins it tot tendrieu raó en tot.

No és pot ésser antifeixista i comunista a l'hora ja que el feixisme i el comunisme son la mateixa cosa.
Re: Jornades Anti-repressives a l'Alt Urgell !
16 nov 2008
Dorm una estona Joan, que les empalmades de cap de setmana no són bones.
Re: Jornades Anti-repressives a l'Alt Urgell !
17 nov 2008
endavant amb l'AJ de l'Alt Urgell, dóna gust com teniu la zona ;)
Re: Jornades Anti-repressives a l'Alt Urgell !
17 nov 2008
endavant amb les jornades urgellencs.
Sindicato Sindicat