Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[AJHG-CAJEI] L’assemblea de joves d'Horta - Guinardó edita un llibre
16 nov 2008
portadaokupa1.png
Dins del marc del novembre per lâocupació, lâassemblea de joves ha editat i traduït un treball dâIñaki Gil de San Vicente sobre lâocupació dâespais en el marc dâun debat al Kukutza Gaztetxea de Bilbo (Euskal Herria) i que reproduïm en català per què reflexa totalment el pensament polític envers lâocupació que té lâassemblea de joves dâHorta -Guinardó i que vol compartir amb totes vosaltres.

âQuan vam ocupem un casal popular estem avançant a poc a poc en la via independentista i socialista perquè, primer, trenquem algunes cadenes que ens lliguen a lâestructura de poder estatal i alhora autonomista -idèntiques en aquestes i altres qüestionsestablerta per a protegir als propietaris i castigar als ocupes, i per això augmentem la nostra independència individual i colâ¢lectiva; i, segon i a més llarg termini, en la mesura que la nostra ocupació es bolca en la pedagogia de la recuperació, en aquesta mesura avancem en la via socialista.â?

Iñaki Gil de San Vicente, és un pensador marxista basc, militant de lâesquerra abertzale i professor de la Universitat Comunista dels Països Catalans. El seu treball com a teòric és molt extens tot i que mai sâha desvinculat de les lluites i és gràcies a això que la solidaritat internacional el fa visitar el nostre país sovint. Ãs lâautor dâuna llarga obra que podem trobar a internet, ja que és aquesta lâeina de difussió que utilitza, el podem trobar a planes web com boltxe.info, rebelion.org, lahaine.org i kaosenlared.net.
Mira també:
http://ajhortaguinardo.ppcc.cat
http://issuu.com/ajhortaguinardo/docs/el_dret_necessitat_a_la_ocupaci__?mode=embed&documentId=081115010844-b0e397dda02d48f28058

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [AJHG-CAJEI] L’assemblea de joves d'Horta - Guinardó edita un llibre
16 nov 2008
molt currat.

salutte.
Re: [AJHG-CAJEI] L’assemblea de joves d'Horta - Guinardó edita un llibre
16 nov 2008
miraré de llegir quelcom d'aquest autor.

merci i endavant companys! aurrera!
Sindicat