Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Obligem-los/les a que la crisi la paguin ells/elles.
15 nov 2008
Crisi. Crisi del sistema capitalista. Caps d'estat i de govern, assessorats per empresaris i sindicats es reuneixen per refundar el capitalisme. Ajudes a bancs, subvencions a empreses. La mateixa història de sempre.

Presentacions d'EROs massius perquè les empreses siguin viables, més de 200.000 persones a l'atur en un mes, privatització encuberta de la universitat, es crida a abartir els costos dels acomiadaments, habitatges a preus desorbitats.

La democracia actua per captar el malestar. Els sindicats oficialistes criden al col·laboracionisme i a la pau social; els mitjs de comunicació criden a la responsabilitat, critiquen als/les violents/tes, a qui se surt de les regles del joc; imprimeixen la por a la societat, arriben temps difícils; els partits polítics âd'esquerresâ? parlen de drets socials davant la crisi.

En temps de crisi i reestructuració del capitalisme només la força de les explotades ha aconseguit parar les agressions. Només si mostrem el nostre ferm rebuig a les decisions pararem les agressions. Partits, mitjans de comunicació, sindicats oficialistes tractaran de relaxar-nos, pacificar-nos. En els despatxos sempre hem acabat perdent. Només quan hem prés el carrer i ens hem autorganitzat hem guanyat, els hem frenat. Quan els hem forçat, quan els hem deixat sense opcions.

Es per això que algunes considerem que hauríem de prendre el carrer, fer-lo nostre, mostrar el nostre absolut rebuig a tot el que està succeint. Mostrem la rabia que han generat les seves decisions, sense que ningu rebaixi els nostres missatges. Estem enfadades; doncs demostrem-ho! Avui, demà, i cada dia.
Avui és un dia de lluita, de descontent. Deixem que flueixi la ràbia acumulada. Depen de nosaltres, de ningú més, ningú ho farà per nosaltres.


OBLIGEM-LOS A QUE LA CRISI LA PAGUIN ELLS.

EL CARRER ÃS NOSTRE, PRENEM-LO.

This work is in the public domain
Sindicat