Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Dilluns, Ocupació de la facultat de cc.pp i sociologia de la UAB
14 nov 2008
CONTRA BOLONYA,

OCUPEM LES AULES

El proper dilluns 17 de Novembre, l’Assemblea de Polítiques i Sociologia, la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ocuparan la Facultat de Polítiques i Sociologia per obrir un espai de debat i diàleg a la nostra universitat.

El curs passat l’assemblea ja va estar treballant en una nova línia de participació de l’estudiantat de la nostra facultat, es va organitzar un referèndum el 27 de maig, es va crear una pagina web per difondre la informació necessària (www.apsuab.wordrpess.com) i es varen fer un seguit d’activitats de formació per les estudiantes. Però quina va ser la resposta? Cas omís.

Clares proves d’això són la falta d’informació que hi ha a la nostra facultat amb diversos aspectes del nou Pla d’estudis i de l’aplicació del pla Bolonya a la facultat:

*

S’ha explicat als alumnes de primer que l’any que bé ( curs 2009/10) no podran repetir si volen docència i ser llicenciats?
*

S’ha explicat el que passara amb la 2n convocatòria amb el Grau Bolonya?
*

S’ha explicat per la situació econòmica que passa la UAB? I com això afectara a l’aplicació del Pla Bolonya?
*

S’ha explicat que amb l’aplicació del pla pilot a Sociologia 4 de cada deu estudiantes no poden acabar amb la carrera? Què passara amb la aplicació del Pla Bolonya?

És per això i per moltes coses més que el proper dilluns 17 de novembre la comunitat estudiantil ocupara la nostra facultat per crear un espai de debat i diàleg entre tota la comunitat universitària; estudiantes, professores, becaries i PAS.

I des de l’Assemblea de Polítiques i Sociologia fem una crida a tota la comunitat estudiantil a participar d’aquestes jornades i que el proper dilluns 17 de novembre vingui a la facultat a descobrir que és Bolonya; en aquest espai és disposara de menjador i dormitoris per qui vulgui passar la nit, només cal que és porti el sac de dormir.

TOTES JUNTES PODEM ATURAR BOLONYA

La CAF i el SEPC convoquen a tota la comunitat estudiantil el DILLUNS 17 de Novembre a 2/4 de 9 a la Plç cínica.
Mira també:
http://apsuab.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dilluns, Ocupació de la facultat de cc.pp i sociologia de la UAB
14 nov 2008
Per fi comença la lluita de veritat!!!
Aturar Bolonya és possible.

Que visqui la lluita de les assemblees i del sepc
Re: Dilluns, Ocupació de la facultat de cc.pp i sociologia de la UAB
15 nov 2008
ja era hora!!!!

El mateix deganat ja està fent campanya per els frikis de la faculat!!! no ens deixem trepitjar més.

Dilluns alliberm polítiques de Bolonya!!!
Re: Dilluns, Ocupació de la facultat de cc.pp i sociologia de la UAB
16 nov 2008
On estaven els represaliats el dia de l'acampada?
i el dia de la cercavila?xk son un total de 31 i tota la gent que allí hi era no arribava a akesta xifra...que son els primers que no participen dels actes de suport que es convoquen al seu favor?
Re: Dilluns, Ocupació de la facultat de cc.pp i sociologia de la UAB
18 nov 2008
no crec q els represaliats hagin de fer més feina que la resta, només faltaria. A sobre que els han fet servir de cap de turcs ara els hem de cricificar de feina?
Sindicato Sindicat