Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ha sortit el 'Catalunya' 102
14 nov 2008
La revista de la CGT de Catalunya

www.revistacatalunya.cat
www.cgtcatalunya.cat
P01_Cat102petita.jpg
Portada
âRefundació de lâanticapitalismeâ?. Fotografia dâAna Briñas, retocada per Jordi Martí.

Editorial
Rics i bancs aprofiten la seva crisi per robar-nos encara més.

Reportatge
Argentina. El banc de proves de lâFMI diu prou i construeix alternatives; Tupac Amaru a Jujuy; CTA: sindicalisme que combat el capital com a moviment social; El metro, contra la precarietat i la privatització; âSom treballadors sense patróâ?.

Economia-Treball
Vaga indefinida als pàrquings dâEysa a Mataró; 13 de novembre, lluita contra la LEC; Rebuig als ERO presentats en el sector de lâautomòbil; Jo no he votat Obama; La CGT davant la situació de âcrisiâ en el sector de lâauto; Lâefecte papallona; Onada dâacomiadaments i tancaments dâempreses; A Seat planten cara a lâERO; Laïcisme nacional; A Nissan, âTemps modernsâ?; âEns volen fer retrocedir un segleâ. Fora la Directiva de les 65 hores; Informe de la situació actual a Pirelli Manresa; La mesquinesa de lâempresa Atos Origen; Repressió sindical contra CGT a Cecrops SA; Més aturades a les estacions dâAdif; Què puc er si mâacomiaden? (II); Metro de Barcelona i la conciliació de la vida laboral i familiar; (In)seguretat laboral.

La Tramuntana
Tema del mes
Seixanta-cinc hores? Ni ara ni mai; Seixanta-cinc hores.

Parlem amb...
Tomàs Ibáñez: âLâanarquisme només pot ser heterodox, obert i críticâ?.

Convocatòries
La CGT de Ponent es renova davant la crisi; Dissabte 15 de novembre; Tercer certamen de contes antiautoritaris; Reunió de CGT-STMM amb representants de treballadors de remolcadors de port del Mediterrani.

Sense fronteres
En defensa dels drets de les persones immigrades; Trobada solidària amb les dones dels campaments de reugiats saharahuís de Tindouf;

Social
Pols; Volem canvis en la normativa dâavortament; Manifestacions antifeixistes a Barcelona i Tarragona; El silenci és tòxic; Segons un informe de Statewacht, la Unió Europea prepara mesures per reforçar la vigilància i el control socials en els proprs anys; Més de cent raons contra la Llei dâEducació de Catalunya (LEC); Absolts els 25 detinguts a Terrassa en el desallotjament del Kork III; Iniciativa en defensa de la desobediència civil.

Dinamita de cervell
Por de la memòria; Roc Llop, poeta de lâinfern; Presentades dades de 143.353 víctimes del franquisme davant lâAudiencia Nacional; La memòria és un tresor preciós; âFrontera Surâ al CIE de la Zona Franca; Han de poder manifestar-se els feixistes?; Neix Enfocant, web dâanàlisi i informacions; Cultura lliure, Oxcars 2008; Llibres: âJoan Peiró, afusellatâ?, âEl Senzill, guerrilla i presó dâun maquiâ? i âMestres, renovació i avantguarda pedagògica a Catalunyaâ?; Revistes: âDirectaâ?, âLâEsquerdaâ?, âPapersâ? i âLa Gatetaâ?; Webs: Antifeixistes i Crisi; Pel·lícules: âLas semillas de las piedrasâ?, âLa ventana rotaâ?, âCorazó de fábricaâ? i âGerminalâ?. Goodbye America.

Entrevista
Col·lectiu Negres Tempestes: âVolem qüestionar dogmes que creiem fora de llocâ?.

Escriuen en aquest número:
Emili Cortavitarte, Pepe Berlanga, Vicent Martínez, Txema Bofill, Pelai Pagès, Ferran Aisa, Josep Estivill, Toni Ã?lvarez, Pep Cara, Ãlex Tisminetzsky, Jordi Martí Font, Pep Juárez, Eduard Solà.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el 'Catalunya' 102
14 nov 2008
VISCA LA LLUITA ANTICAPITALISTA!I ANTIFEIXISTA!

ROJOS I ANARQUISTAS¡CALLEJEROS!LUCHANDO EN LAS MISMAS FILAS!
Re: Ha sortit el 'Catalunya' 102
17 nov 2008
¿Por qué la CGT se contenta con la división actual en el anarcosindicalismo?

¿Por qué no volver a juntarse con Solidaridad Obrera y CNT y ser todos un frente común, en lugar de pocos y peleados?
Re: Ha sortit el 'Catalunya' 102
17 nov 2008
Parlen a la seva revista d'això?
Sindicat