Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
8nov, Sagrada Familia, Poblenou: dues trobades contra la especulació [fotos]
09 nov 2008
Ahir 8 de novembre es van celebrar a Barcelona dues trobades contra la especulació, al matí a la Sagrada Familia, a la tarda-nit a Poblenou.
00003.jpg
00013.jpg
Al matí, diferents entitats de la Sagrada Familia van convocar una "Trobada d'entitats contra la especulació i en defensa del territori" en solidaritat amb el Jona, el jove de l'Eixample que va ser detingut per la manifestació del Forat de la Vergonya l'octubre 2006. Al Jona se li demanen 8 anys de presó, tot i qué la seva única culpa es la d'haver participat a una manifestació.
Moltes entitats van montar parades amb informacions i material per il·lustar les diferents lluites en qué estan implicades. També hi va haver activitat infantils, actuacions, una paella popular, i una taula rodona, durant la qual tothom va explicar la situació en qué es troba el territori ón està treballant.
http://absoluciojona.org
http://ateneupopulareixample.wordpress.com/

A la tarda, a la plaça de Can Felipa de Poblenou, i en contemporània amb la exhibició dels diables, hi va haver una castanyada de protesta amb el títol "Outside 22@". Objectiu de la protesta va ser el festival pseudoartístic "Inside 22@", organitzat al terreny de Can Ricart per la mateixa entitat que va promoure la destrucció del barri i de les fàbriques de Can Ricart, la Societat Municipal 22@. Durant la castanyada es van projectar alguns videos realitzats a Poblenou durant els anys 2001-2006, amb la finalitat que no es perdi la memòria dels abusos i injusticies comeses per l'Ajuntament durant aquells anys.
http://outside22.blogspot.com/
http://salvemcanricart.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 8nov, Sagrada Familia, Poblenou: dues trobades contra la especulació [fotos]
10 nov 2008
en Poblenou el inside 22@ ha sigut un fracàs estrepitós. despres de gastar milers d'Euros, no han aconseguit que hi vagi PRACTICAMENT NINGÚ!.
En l'escenàri del parc centtral hi havien 30 persones en el moment més concorregut (esperaven varios centenars). De varies dotzenes de barrils de Moritz, sols van punxa-ne un, I EN VA SOBRAR!.
Sindicato Sindicat