Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Llibertat.cat] Dos anys
05 nov 2008
Aquest mes de novembre del 2008, Llibertat.cat compleix dos anys d'existència. En aquesta data un col·lectiu de persones, membres de l'Esquerra Independentista, vam apostar per impulsar des del nostre treball diari una web que oferís informacions i debat al nostre moviment.
llibertatlogo.jpg
Un cop recorregut tot aquest camí, i no tot sols sinó amb la complicitat de la gent, organitzacions i col·lectius de l'Esquerra Independentista que hi participa activament, podem fer una valoració molt positiva del creixement del projecte pel nombre d'usuaris que hem calculat en unes deu mil entrades úniques al mes i gairebé mil visites diàries.
Més enllà de les visites, i tal i com exposàvem ara fa un any en el nostre primer aniversari, hi ha algunes raons de pes per valorar positivament el que s'ha fet durant aquest any: en primer lloc, perquè hem omplert un buit en l'àmbit de la comunicació sobre el nostre moviment polític a internet; en segon lloc, perquè hem aconseguit millorar la tasca que va iniciar el nostre antecedent, Llibertat.com: així, aquesta nova eina de l'Esquerra Independentista ha realitzat el salt de ser una eina per a la reproducció de comunicats de diferents organitzacions o de fòrums de discussió a esdevenir un mitjà de comunicació diària i del foment del debat i de lluita ideològica. En aquest sentit, creiem que l'equip de Llibertat.cat ha desenvolupat una tasca de seguiment i difusió dels moments més convulsos per a l'Esquerra Independentista durant els darrers dos anys que han contribuït al reforçament i expansió del nostre moviment: de manera especial en les mobilitzacions que reclamaven la llibertat del Franki o l'absolució els antimonàrquics acusats de cremar retrats del rei; però també durant les campanyes en defensa del territori, els drets socials o de la nació catalana.

En qualsevol dels casos, ens complau haver contribuït a aquest avanç des d'una experiència que ha superat en qualitat i quantitat els anteriors projectes de comunicació a internet impulsats des de l'àmbit de l'Esquerra Independentista.

Durant tot aquest temps hem treballat amb els mitjans que es troben al nostre abast amb l'objectiu de generar un espai que donés veu als col.lectius, organitzacions o persones que lluiten per l'alliberament nacional, social i de gènere, a les lluites pel territori, al pensament crític o a la defensa de la cultura nacional. Una tasca que es podria millorar abastament si el nostre projecte es nodrís de nous impulsors/es de Llibertat.cat. I si bé cal tenir en compte que el nostre treball voluntari imposa unes restriccions i limitacions que no tenen els mitjans professionals, l'experiència d'aquests dos anys també ens demostra que sumant més esforços podríem multiplicar la tasca informativa i divulgadora de la nostra web.

Però Llibertat.cat no hauria estat possible sense la col·laboració de la gent que ens ha facilitat i ens continua fent arribar informacions, que ha elaborat un article d'opinió o que ens ha concedit una entrevista. Sense totes aquestes persones el projecte no hauria reeixit. Així com el nostre moviment camina des de fa dècades, encavalcant cada passa amb més força, l'equip de Llibertat.cat continua al vostre servei gràcies a la complicitat i tenacitat col·lectiva de l'Esquerra Independentista.

Gràcies a tots i a totes


Llibertat.cat 5.11.08
Mira també:
http://www.llibertat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Llibertat.cat] Dos anys
06 nov 2008
molt bona feina!
Sindicat Terrassa