Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Plataforma Serra Marina] La Plataforma pren els carrers i es fa sentir al Consell de Ciutat
03 nov 2008
[Video de l'acció: http://www.youtube.com/watch?v=Rp3D1ajEMO8]

Dijous 30 d'octubre, al voltant de 150 persones i entitats polítiques, socials, esportives, veïnals, de l'àmbit d'ensenyament i l'esportiu es van manifestar des de la Plaça de la Vila fins al CRJ Mas Fonollar, lloc on l'Ajuntament havia convocat un Consell de Ciutat extraordinari informatiu referent a les ARE(Àrees Residencials Específiques), on afecta l'àmbit de La Bastida, convocades per la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina, el Riu Besòs i Can Zam.
s1367617799_30130377_6239.jpg
s1367617799_30130380_7237.jpg
s1367617799_30130431_3378.jpg
A les 19.00h la gent es va aplegar davant de la porta de l'Ajuntament i van encaminar el c/ Sant Carles cridant consignes contra l'especulació urbanística, la democràcia participativa i per salvar La Bastida.

Durant la cercavila, els manifestants van anar ben proveïts dels més variats instruments per fer soroll. Molts participants, amb caretes de Bartomeu Muñoz, van expressar el seu rebuig a la contínua pràctica d’especulació urbanística que està facilitant i/o practicant aquest govern municipal. Membres de la 'Plataforma' van repartir fulletons informatius als vianants. En el transcurs de la Cercavila també van volar octavetes amb l’imatge de ‘Bartomeu especulador’ fent l’acte més vistós.

Un cop arribats al CRJ Mas Fonollar, la Plataforma va irrompre al Consell de Ciutat, no sense l'intent d'impediment per part de les institucions, que amb la interposició de la policia de secreta van intentar impedir l'accés del conjunt de les manifestants, davant de la negativa a l'oferiment d'entrar una comitiva. La Plataforma es va negar ja que s'entén que un Consell de Ciutat ha de ser obert a tothom i no a persones representants. Davant la negativa es va intentar entrar, no sense patir empentes, i fins i tot es va fer l'intent d'ensenyar una porra extensible, però aconseguint entrar irrompent a la sala on es celebrava el Consell, desplegant la pancarta i llegint el manifest redactat per a l'ocasió on es denunciava el caràcter antidemocràtic del Consell de Ciutat i demanant la retirada dle projecte de construcció als terrenys de La Bastida.

En acabat es va sortir i es va improvitzar una breu assemblea al pati del CRJ Mas Fonollar on es va informar de les properes assemblees i mobilitzacions.

* Es preparen les properes mobilitzacions

La Plataforma seguirà preparant més mobilitzacions, entre les que destaca l’acampada que es farà a La Bastida els dies 22 i 23 de novembre en la qual es farà una plantada d’arbres i llavors, botifarrada, debats i actuacions musicals.

* Cal sumar més esforços en la campanya Salvem La Bastida!

Us recordem que la ‘Plataforma’ es reuneix habitualment cada dijous, a les 20.00 hores, a l’Ateneu Julia Romera (carrer de Santa Rosa 18 - Riu Nord) i que les reunions són obertes a totes les persones i entitats que vulguin afegir-se.

RECUPEREM ELS CARRERS!
SALVEM LA BASTIDA!

Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina, el Riu Besòs i Can Zam 31 d'Octubre de 2008 (Santa Coloma de Gramenet, el Barcelonès Nord)

www.plataforma.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Plataforma Serra Marina] La Plataforma pren els carrers i es fa sentir al Consell de Ciutat
03 nov 2008
LA BASTIDA ÉS I SERÀ FONT DE VIDA !

SALVEM LA BASTIDA ! RECUPEREM ELS CARRERS !
Re: [Plataforma Serra Marina] La Plataforma pren els carrers i es fa sentir al Consell de Ciutat
03 nov 2008
LA BASTIDA ÉS I SERÀ FONT DE VIDA !

SALVEM LA BASTIDA ! RECUPEREM ELS CARRERS !
Sindicat