Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació : guerra
Artistes venuts al monstre 22@
02 nov 2008
Ens em assabentat que els dies 6, 7 i 8 d'aquest mes, al Poblenou hi ha programada una serie d'activitats culturals que s'esdevindràn en llocs molt emblemàtics.
Aquests llocs tan emblemàtics son ni més ni menys que a can Ricart, o a sobre del que en queda, i tambè entre d'altres espais, el del Parc Central.
Per no fer-nos pesats sobre el que suposa fer res que no sigui de pes en aquests llocs tan castigats per l'especulació urbanística, ens podem informar ràpidament en el blog: http://salvemcanricart.blogspot.com/

Evidentement que fer actes culturals arreu és de per si una activitat molt lloable, però si tenim en compte que la idea i execució és de la societat 22@ Network, no podem fer altre cosa que malpensar i indignar-nos.
Anem al gra, el 22@ Network és una societat d'empreses del 22@ en la que el seu president és tambè el director general de la multinacional de guerra Indra. Indra entre d'altres meravelles de la tecnologia s'encarrega del funcionament de les valles de Ceuta i Melilla i de dotar de sistemes informàtics als caces nord-americans per a que els seus missils no es desviin gaire de la trajectòria.

Amb el Pla 22@ l'ajuntament de BCN s'ha carregat impunement tot un barri, el Poblenou.
Aquestes activitats culturals pretenen passar sobre el seu cadàver, ja que evidentment no seràn activitats culturals plantejades des de la crítica de la història més immediata d'aquest barri.
Tampoc seràn referència a cap crítica contra la guerra, ja que la contradicció entre les empreses promotores seria massa gran.

Esperem doncs que els artístes que en principi estàn en la programació s'ho replantegin, i es neguin a participar sota la batuta d'aquests agents de la brutalitat.

Tambè avisem als venuts que no ens quedarem amb els braços plegats.

(El festival es diu "INSIDE22@")

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Artistes venuts al monstre 22@
02 nov 2008
Primer foten fora als artistes del barri i després fan un festival "pijo-guai" amb títol en anglès super-fashion.
Re: Artistes venuts al monstre 22@
02 nov 2008
la puta pagina de mierda del evento, para pijos capitalistos guai, "elegantes e innovadores" (segun propias palabras d la empresa productora), de estas empresas mafiosas del 22@ y del askeroso ayuntamiento-miento de Karcelona, ke sigue convirtiendo esta ciudad en un parke tematico para putos y putas guiris, mientras gentrifica los barrios, putea a los vecinos y luego los deja en la calle...
SABOTAJE TOTAL A ESTE NUEVO LAVADO DE IMAGEN
http://www.niubcn.com/inside22/

pd: desde La Makabra, no los olvidamos: CERDOS!

y tu vas a ir?
y tu cuanto vales?

Sugerencias, Reclamos o Molestias:

pd2: Sergi Bueno Direcció artística _ 93 356 88 11 _ info ARROBA niubcn.com _ www.niubcn.com

pd3: Llorenç Roviras (prensa) _ 93 700 45 61 _ inside22 ARROBA miracle-miracle.com
Re: Artistes venuts al monstre 22@
02 nov 2008
Inclou els super-alternatius... Erre que erre...

Poblenou no està en venda
I tu?
Sindicat