Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal
[PCPC] Acte a Mollerussa
01 nov 2008
La política d'immigració en l'actual moment de crisis econòmica.
La política d'immigració en l'actual moment de crisis econòmica.

Diumenge 2 de novembre a les 18,00 hores.
Centre cultura de Mollerussa, carrer Ferran Puig, 15.

Intervindran:

- Abdellah el Boudouhi, President de l'Associació Averroes Cultural i d'Assumptes Socials d'Immigració a Catalunya.

- Francesc Garcia i Llop, Responsable polític del PCPC de les Terres de Lleida.

- Ahmed el Khadraoui, Portaveu de la Associació d'Immigrants de Linyola.
Mira també:
http://www.pcpcat.org
http://www.comunistes.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [PCPC] Acte a Mollerussa
01 nov 2008
disoleu-vos ja pel sentit, quòrum, natura i vergonya!!Perquè vosaltres ni amb més funcionaris de presons ni amb més immigració sereu més militants
Re: [PCPC] Acte a Mollerussa
01 nov 2008
BLA BLA BLA

Les crítiques destructives, vomitives, esquerranistes i/o INFANTILISTES ni les escoltem.

MARXISME-LENINISME O MORT!
Re: [PCPC] Acte a Mollerussa
02 nov 2008
encara esteu als anys 60-70, el mur de Berlin ja fa temps que va caure! estem a la època post-industrial on cada cop són menys els que treballen en fàbriques de 100 o més persones. El sector serveis té molta més importància i vosaltres segui parlant del proletariat industrial com a finals del s.XIX. A més a Mollerussa on abunda el convergent, tot fa pensar que serà un acte pel vostre propi consum.
I ara no començeu a bramar que sóc un reformista,etc. perquè no és així, l'explotació continua i crec que el problema segueix sent el capitalisme, però calen altres mètodes i discursos per arribar a la gent. Salut!
Re: [PCPC] Acte a Mollerussa
02 nov 2008
Opines quan segurament no tens ni idea de com treballa i expon les seves idees la gent del PCPC. Aquestes idees són les de Marx, Engels i Lenin, per aixó el Partit es declara marxista-leninista, i a més no les considera desfasades com estàs insinuant, tot el contrari. Dia que passa es reafirma el pensament leninista. Renegar del marxisme i del leninisme i declarar que no existeix la classe obrera o el proletariat no és ni reformisme, és directament un discurs neoliberal. Perquè el proletariat, si tant en saps, no sol són els 'currantes' de les fàbriques; un jove que treballi 10 hores a un hotel (sector serveis) per pagar-se la carrera també és classe treballadora, no t'enganyis. A més, si creus que és estar desfasats quan s'està anunciant un acte sobre un tema candent avui dia com és el paper de la immigració, fes-t'ho mirar.

Jo crec que és una bona iniciativa, totalment contrària a desfasada, fer actes contra la crisi i explicant-la com està fent el PCPC, donant a conèixer la seva alternativa anticapitalista.

El capitalisme no s'humanitza ni es reforma. El capitalisme es destrueix lluitant totes les forces populars unitàriament. Espero que vagi bé l'acte perquè és una molt bona iniciativa.
Re: [PCPC] Acte a Mollerussa
03 nov 2008
Jo i molts altres també estem en contra del capitalisme, però els mètodes no poden ser el mateixos, vosaltres encara parleu de proletariat com si estiguéssim a finals del s.XIX crec que ara mateix és més adequat parlar de classe treballadora. Feu pancartes i actes convidant a la gent a fer una revolució però que no veieu com n'arriba d'està alienada la població en general? partim desde 0 per tant no els pots convidar a fer una revolució, és una frikada això.
Sou uns caps quadrats dogmàtics, tancats en la vostre secta de vells que encara viuen a la URSS i quatre redskins garrulos amb el cap rentat. No fareu res de profit.
Re: [PCPC] Acte a Mollerussa
04 nov 2008
1. El PCPC parla de ploretariat quan toca i classe obrera quan toca, si no saps les diferències és el teu problema. "Renovar-se" és bo quan canvien les situacions. El capitalisme va canviant certes coses però la base segueix sent la mateixa. El fet de no parlar de dictadura del ploretariat, la no necessitat de la revolució, la presa del poder o el partit polític és caure en l'interclassisme.

2. No vivim en el mon dels teletubbies, sabem que la revolució no es farà demà i que cla un procés llarg de conscienciació.

3. Les últimes crítiques em semblen ofensives. Resulta que ara la validesa del revolucionari va relacionada amb l'edat o la matenra de vestir? Sentim no tenir Barbies roses de metre 80. I més ofensiu que lo de garrulos em sembla la falta de respecte que denotes parlant de històrics camarades que mai s'han venut (i els hi ha costat car), que porten tota una vida lluitant i que molts han estat torturats i reprimits. Espero, desgraciat, que et disculpis.
Sindicat Terrassa