Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Concentracións solidàries per el Franki de Terrassa.(3º també ES PRESÓ )
30 oct 2008
EL CENTRE PENITENCIARI OBERT 1 DE LA MODEL DE BARCELONA LI POSA DUES SANCIONS AL FRANKI PER LA SEVA IMPLICACIÃ POLÃ?TICA

Dijous 30 d'octubre : 20h al Ple davant del Ajuntament de terrassa

Dissabte 1 de novembre : 18h davant la C.P Model(Barcelona)
franki.jpg
EL CENTRE PENITENCIARI OBERT 1 DE LA MODEL DE BARCELONA LI POSA DUES SANCIONS AL FRANKI PER LA SEVA IMPLICACIÃ POLÃ?TICA

Han sancionat al Franki per assistir a la manifestació per denunciar el judici que li feien a ell i a 24 joves més que van ser detinguts en un desallotjament d'un centre social okupat(elâ?KorkIIIâ?) l'any 1999. Aquesta manifestació es va fer el dissabte 4 d'octubre i va aplegar unes 200 persones i va transcórrer sense incidents pels carrers del centre de Terrassa finalitzant amb una petita obra de teatre. Segons els mossos aquesta manifestació no estava autoritzada, però no ho van fer públic, ni van informar als manifestants, ni van identificar ningú. En canvi la manifestació estava convocada públicament, a través de cartells, internet, i de dues rodes de premsa fetes, una, setmanes abans, i l'altre el dia anterior. I ningú, ni ajuntament, ni policia, ni interior o delegació de govern, havien desautoritzat la manifestació, per tant aquest acte estava emparat pel dret a la llibertat d'expressió i de manifestació. Tot i així, el mossos han comunicat el fet a la presó model abans que al propi Franki i aquesta li ha aplicat directament una sanció. Aquesta consisteix en la pèrdua dels permisos durant tres caps de setmana, o sigui que durant tres setmanes dorm cada dia a la presó.

La qüestió és que la situació d'en Franki és un cas de repressió política, se'l persegueix, se l'assetja, se'l castiga per la seva manera de pensar i actuar en conseqüència. Prova d'això, no només és el que hem explicat fins ara, sinó que a més és atacat pels jutjats, pels mossos d'esquadra i per les lleis penitenciàries.
Les lleis penitenciàries han obert un expedient disciplinari per una carta que va escriure en solidaritat amb el pres anarquista Amadeu Caselles que va fer una vaga de fam de 76 dies per reclamar els seus drets que estaven vulnerant. En un paràgraf es criticava a funcionaris i equips de tractament amb un to dur i això es va entendre com una falta de respecte i una infracció del reglament penitenciari. Aquesta setmana se li va comunicar que l'expedient disciplinari conclouria amb una sanció que esta a l'espera de que li especifiquin. A part d'aquesta sanció, l'equip de tractament de la model en saber de l'expedient li va restringir l'horari entre setmana i li va restar una nit de les que li donaven de permís els caps de setmana.

Amb tot l'exposat ens podem fer una idea ben clara quina és la posició de l'estat alhora de resoldre els conflictes polítics i socials que provoquen les injustícies que patim, provocades pel sistema capitalista, la repressió pura i dura, les multes, els judicis, empresonaments,... Aquesta és la seva democràcia.
Però no ens podem quedar de braços plegats, hem d'estar al costat de totes les persones que lluiten i mostrar la nostra solidaritat, hem d'organitzar-nos, sortir al carrer, denunciar públicament la retallada de drets i les agressions que patim. Perquè no és la repressió en Franki, sinó les diferents lluites que de les quals participem i que també pateixen la repressió com la lluita per la vivenda digna i contra l'especulació, per exemple amb el cas del forat de la vergonya i el procés contra en Jona de l'Eixample, o les agressions a territori com el pla Caufec i quantitat de multes i judicis que tenen alguns membres de la campanya, o la construcció de la MAT, o la situació de les persones preses com l'Amadeu Caselles o els presos polítics catalans, entre d'altres. O mentre permeten actes feixistes el 12 d'octubre i reprimeixen durament els que s'hi manifesten en contra.
Ãs la unió, l'organització i la lluita i la solidaritat el que acabara amb les injustícies que patim i amb l'enderrocament final de l'únic responsable, l'estat capitalista.

El TERCER GRAU també ES PRESÃ, és:
- dormir totes les nits al centre obert 1 de la Model
- seguir complint una condemna injusta
- no poder viure en el domicili habitual
- seguir amb el regim de control penitenciari
- negar el caire polític de l'empresonament
- sancions per fer ús al dret de llibertat de expressió
- repressió per tenir implicació política

i a mes en qualsevol moment en Franki pot tornar al regim tancat

PER TOT AIXÃ US CONVOQUEM:

Dijous 30 d'octubre : 20h al Ple davant del Ajuntament de terrassa

Dissabte 1 de novembre : 18h davant la C.P Model(Barcelona)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentracións solidàries per el Franki de Terrassa.(3º també ES PRESÓ )
30 oct 2008
Solidaritat activa amb en Franki!

No podem deixar de lluitar, mentres quedi un sol pres polític a qualsevol presso, sigui en 3 grau o en aïllament.

LLIBERTAT FRANKI!
Re: Concentracións solidàries per el Franki de Terrassa.(3º també ES PRESÓ )
30 oct 2008
Tot el suport des del Maresme!
Sindicat Terrassa