Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Definitivamente demostrada la impunitat dels mals tractes a les presons catalanes
29 oct 2008
Demostrada definitivament,gràcies al Síndic de Greuges, la impunitat dels mals tractes a les presons catalanes, cal preguntar-se què fa la classe política i els grups independentistes.
L'informe del Síndic de Greuges ha estat contundent i és sols la culminació de tot un seguit de documents, denúncies i informes que inclouen institucions com ara el Consell d'Europa, Amnistia Internacional, Justícia i Pau, Observatori dels Drets Humans de l'UB, ACAT, Coordinadora contra la Tortura, Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia, Col·legi d'Advocats de Barcelona...

Els mateixos funcionaris que no han tingut por a les represàlies ho han admès també!!!

La llista és ja tan gruixuda i les entitats, persones i grups tenen tanta credibilitat, que la passivitat de la classe política catalana fa por.

Volem recordar que ERC, que afirma que la tortura a les presons espanyoles és generalitzada, va defensar en un article de premsa (ja dedicarem a això un altre post), les actuacions dels funcionaris el 1 de maig de 2004, quan trenta presos van ser maltractats després d'un motí provocat precisament pel maltracte impune a què eren sotmesos.

És curiosa la actitud de ERC, tortures generalitzades a Espanya, impunitat del maltracte a Catalunya. Aquesta és la independència que ens prometen? Aquesta i la bona vida de Benach o Carod-Rovira, que no viuen precisament a cel.les del tamany d'un labavo on s'apleguen 6 interns!!!!

TOTA LA CLASSE POL�TICA CATALANA ÉS PURA MERDA, EL SEU VALOR DEMOCRÀTIC ÉS EL MATEIX QUE EL DELS PROCURADORS FRANQUISTES!!!!

I no veig que l'Esquerra Independentista faci res, perquè la causa de tot això, a saber, el corporativisme dels carcellers d'extrema dreta, es sosté gràcies a la passivitat de sindicats d'esquerra independentista com ara la IAC o la Intersindical CSC, que tenen representació a presons però NO FAN RES CONTRA L'ENEMIC.

No diguem ja els independentistes que tenen càrrecs a CCOO i UGT, aquest són una vergonya de la mateixa dimensió que un Benach, que un Carod...

Així que aneu-vos posant les piles, perquè el nivell ètic de Catalunya ha tocat fons i no veig cap força política capaç de redreçar tot això.
Mira també:
http://presons.mforos.com/1531465/8019548-demostrada-la-impunitat-del-maltracte-a-les-presons-catalanes/
http://presons.mforos.com/1531465/8019548-demostrada-la-impunitat-del-maltracte-a-les-presons-catalanes/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Definitivamente demostrada la impunitat dels mals tractes a les presons catalanes
29 oct 2008
Inclós el Partit per Catalunya..., no ens enganyem.
Re: Definitivamente demostrada la impunitat dels mals tractes a les presons catalanes
29 oct 2008
Em pregunto,si els funcionaris que denuncien mals tractes són assetjats laboralment fins que s'agafen la baixa i al capdavall deixen la feina, què passa dins la presó amb els interns que denuncien?

Què passa amb els interns que es suïciden, com Cano Verdejo, després d'anys d'enfrontament amb l'administració, que li feia segons ell la vida impossible?

Quants interns es treuen la vida a causa d'unes actuacions que, en el seu cas, no poden combatre amb una baixa o desaparició del medi?

Al final tindran raó els qui diuen que les presons, però també les catalanes, són CAMPS D'EXTERMINI.
Re: Definitivamente demostrada la impunitat dels mals tractes a les presons catalanes
30 oct 2008
No crec amb les presons!! Dir que els independentistes no fan res, ja siguin els sindicats o les militants, crec que pot tenir algo de fonament però no possis al mateix sac tota l'esquerra independentista, n'hi ha que surtim a protestar i fer arribar l'escalfor i la nostra solidaritat amb als presos. I per cert es normal criticar l'esquerra independentista i els sindicats anarquistes i carcellers o funcionaris anarquistes que no es poden criticar o es que no en coneixes cap?.
Salut i trenquem els murs de les presons
Re: Definitivamente demostrada la impunitat dels mals tractes a les presons catalanes
30 oct 2008
Però que dieu colla d'intoxicadors? L'EI treballa dins la coordinadora contra la tortura, ja és més del que feu vosaltres, sempre amorrats a l'ordinador sense sortir al carrer! Em sap greu, però un cop més us quedeu sense excuses absurdes per criticar-nos. Apa!
Re: Definitivamente demostrada la impunitat dels mals tractes a les presons catalanes
31 oct 2008
Dins la Coordinadora contra la Tortura? I què fan els sindicats independentistes que tenen secció de presons, com la IAC o la I-CSC? Res. El que feu és enviar comunicats molt macos, però on s'ha de plantar cara als carcellers és a dins dels centres, on hi ha les tortures. I aquí no es fa res.

A sobre, hi ha independentistes a UGT, amb una secció de presons d'extrema dreta i al despatx del costat el senyor Camil Ros i altres hipócrites. El mateix a CCOO.
Sindicato Sindicat