Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Barcelona Postissa - Contra la libre circulación de la cultura
29 oct 2008
L'ordenança cívica de l'ajuntament atenta contra els principis més elementals de la llibertat, la cultura i el lliure intercanvi
BARCELONA POSTISSA
- VISC-A LA BARCELONA del control, de la vigilància, de la represió policial, del turisme fàcil i consumista de borratxera de cap de setmana!
- VISC-A LA BARCELONA âdemòcrataâ? que consenteix -i en el fons està potenciant- persecucions dâokupes, pacifistes, estudiants i de tots aquells que no estan dâacord amb les diferents formes dâinjustícia!
- VISC-A LA BARCELONA que prohibeix als músics tocar al carrer, que confisca instruments, que multa als ciclistes, que fa fora la gent de rambles, places i fins i tot de la platja cada nit!
- VISC-A LA BARCELONA que manipula la informació -diaris i telenotícies- per conveniència, que detén immigrants al barri del Raval i pretén fer-nos creure que és per la nostra pròpia seguretat!
- VISC-A LA BARCELONA que protegeix -sota una capa impenetrable- als especuladors immobiliaris i mobiliaris, als evasors fiscal i als explotadors sense escrúpols!
- VISC-A LA BARCELONA de la crueltat dels rics i poderosos que tenen al seu servei exèrcits, policies i cossos de seguretat privats!
- VISC-A LA BARCELONA edulcorada, que tanca bars i censura ambients, i el que és pitjor, que ha aconseguit crear les lleis que li permeten fer-ho amb total impunitat!
VISC-A LA BARCELONA POSTISSA!!
NI ESTEM DISPERSATS, NI SOM DELINQÃENTS, NI TENIM POR, NI ENS EMPASSEM AQUEST VISCA BARCELONA QUE ENS VOLEU IMPOSAR. I TAMBÃ HO DIEM BEN ALT:
ESTEM CANSATS DE TANTA HIPOCRESIA!!!


BARCELONA POSTISSA
- VISC.A LA BARCELONA del control, de la vigilancia, de la represió policial, del turismo fácil y consumista de borrachera de fin de semana!
- VISC.A LA BARCELONA âdemócrataâ? que consiente -y en el fondo está potenciando- persecuciones De okupas, pacifistas, estudiantes y de todos aquellos que no están de acuerdo con las diferentes formas de injusticia!
- VISC.A LA BARCELONA que prohibe a los músicos tocar a la calle, que confisca instrumentos, que multa a los ciclistas, que expulsa la gente de ramblas, plazas e incluso de la playa cada noche!
- VISC.A LA BARCELONA que manipula la información -diarios y telenoticias- por conveniencia, que detiene inmigrantes y pretende hacernos creer que es por nuestra propia seguridad!
- VISC.A LA BARCELONA que protege -bajo una capa impenetrable- a los especuladores inmobiliarios y mobiliarios, a los evasores fiscales y a los explotadores sin escrúpulos!
- VISC.A LA BARCELONA de la crueldad de los ricos y poderosos que tienen a su servicio ejércitos, policías y cuerpos de seguridad privados!
- VISC.A LA BARCELONA edulcorada, que cierra bares y censura ambientes, y lo que es peor, que ha conseguido crear las leyes que le permiten hacerlo con total impunidad!
VISC.A LA BARCELONA POSTISSA!!
NI ESTAMOS DISPERSADOS, NI SOMOS DELINCUENTES, NI TENEMOS MIEDO, NI NOS TRAGAMOS ESTE VIVA BARCELONA QUE NOS QUEREIS IMPONER. Y TAMBIÃN LO DECIMOS BIEN ALTO: ESTAMOS CANSADOS DE TANTA HIPOCRESÃ?A!!!


BARCELONA POSTISSA
- VISC.A LA BARCELONE du contrôle, de la vigilance, du represió policier, du tourisme facile et consommateur de cuite de week-end!
- VISC.A LA BARCELONE âdémocrateâ? qui consent - et dans le fond renforce - des persécutions dâokupas, des pacifistes, des étudiants et de tous ceux qui ne sont pas conformément à différentes formes dâinjustice!
- VISC.A LA BARCELONE qui défend aux musiciens de frapper à la rue, qui confisque les instruments, qui condamne à une amende aux cyclistes quâexpulsent les gens des rues, de places et même de la plage chaque nuit!
- VISC.A LA BARCELONE qui manipule lâinformation - des journaux et médias - par la convenance que arrête des immigrants et essaie de nous faire croire que câest par notre propre sûreté!
- VISC.A LA BARCELONE qui protège - sous une cape impénétrable - les spéculateurs immobiliers et mobiliers, les évadés fiscaux et les exploiteurs sans des scrupules!
- VISC.A LA BARCELONE de la cruauté de riches et puissants qui ont à son service des armées, des policiers et des corps privés de sûreté!
- VISC.A LA BARCELONE qui ferme des bars et censure des climats, et ce qui est pire qui a réussi à créer les lois qui lui permettent de le faire avec une impunité totale!
VISC.A LA BARCELONE POSTISSA!!
NI NOUS SOMMES DISPERSÃS, NI NOUS SOMMES DÃLINQUANTS, NI NOUS AVONS PEUR, NI NOUS AVALONS CET VIT BARCELONE QUE VOUS NOUS VOULEZ EN IMPOSER. ET NOUS DISONS AUSSI BIEN HAUT:
NOUS SOMMES FATIGUÃS DE TANT DâHYPOCRISIE!!!

Blog:
http://barcelonapostiza.wordpress.com

Mailing List informativa:
http://groups.google.con/group/barcelonapostiza/subscribe?hl=es
Mira també:
http://barcelonapostiza.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa