Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Inici campanya per curar l'amnèsia històrica que regna a Itàlia, amb l'oblit del paper de l'Aviazione legionaria en la guerra d'Espanya i les massacres d epoblació civil.
memoriale5.JPG
memorial00.JPG
memoriale2.JPG
El passat 23/10/08 es va dur a terme una acció a la ciutat de Arezzo (Toscana) en desgreuge per l'existència en aquella ciutat d'un memorial als caiguts de guerra on figura el nom de l'aviador Vittorino Ceccherelli, medalla d'or, membre de l'Aviazione Legionaria abatut a Barcelona l'any 1938 mentre participava als bombardejos d'aquesta ciutat.
L'acció va consistir en la col·locació d'una placa, sota el nom de l'aviador feixista, dedicada a les victimes dels bombardejos.
També es va enviar un comunicat a la premsa local:
"Lo scorso 23.10.2008
nel corso della mattinata membri dell'associazione italo-catalana Memoria e Libertà hanno apposto una targa all'ingresso del Liceo Classico Francesco Petrarca, in Via Cavour, Arezzo.
La targa, omaggio alle vittime catalane dei bombardamenti dell'Aviazione Legionaria, è stata collocata accanto alla scritta dedicata all'aviatore Vittorino Ceccherelli, caduto nei cieli di Barcellona durante una delle incursioni dell'aviazione fascista sulla capitale catalana nel 1938 ed insignito della medaglia d'oro.
Con questa iniziativa intendiamo ricordare che la collaborazione delle forze militari italiane con i militari sedizioni di Franco si tradusse in una serie di azioni di lesa umanità, come appunto i primi bombardamenti scientificamente programmati su popolazioni civili allo scopo di minare il morale di tutta una società.
Crimini per i quali lo stato italiano non solo non ha mai risarcito le vittime o i loro discendenti ma si è addirittura rifiutato a più riprese di chiedere scusa.
Si trattò, lo ricordiamo, di una aggressione da parte di forze inquadrate nell'esercito dello stato italiano, come dimostra fra l'altro la medaglia d'oro al valore concessa al tenente d'aviazione Vittorino Ceccherelli, un atto di guerra non dichiarata, contro un governo legalmente e democraticamente instaurato e con ricorso a pratiche militari espressamente proibite dalla convenzione di Ginevra.
Ricordando le migliaia di vittime (almeno 7.000 in Catalogna), nella stragrande maggioranza civili, di quell'intervento lanciamo un appello alla società ed alle istituzioni italiane affinché le autorità italiane esprimano pubblicamente ed ufficialmente la condanna per quegli atti di ingiustizia e crudeltà commessi ai danni di un intero popolo da una parte delle forze armate di questo paese.
Offuscando e deformando la memoria si uccide la libertà.
Memoria e Libertà"

Cal destacar que en aquests dies el tribunal suprem d'Itàlia (La Corte di Cassazione) ha condemnat l'estat alemany a compensar els familiars de les víctimes d'una de les massacres que les tropes nazis van perpetrar justament a Toscana (Civitella) l'any 1944.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
viva l'italia!
potere al popolo!
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Aci també tenim els nostres genocides idolatrats, com per exemple, Jaume I el conqueridor...
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
A Itàlia, aqui i a tot arreu hi han babaus com tu. Idiotes del mon, uniu-vos!!... al teu voltant.
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Si si, pero a Italia, a diferència d´Espanya que la gent està aborregada cada cop estan guanyant més fo´ça els partits de la destra radicale (els neofeixistes) com La Destra, Forza Nuova i el Movemento Soziale Fiamma Tricolore(agermanat amb l´MSR espanyol) que entre els tres van aconseguir més de 2 milions de vots. Apart d´això, el feixisme a Itàlia té una red de cases okupades convertides en Casals Populars bastant extensa (Casa Pound Italia i el Mutuo Soziale), per no parlar d´un sindicat de estudiants molt present arreu del territori com es el Blocco Studentesco.
Sinò fixeu amb les imatges de la gran manifa que s´ha fet a Roma contra la Reforma. la manifa la comparteixen pacificament els sindicats estudiantils de l´esquerra i els sindicats estudiantils neofeixistes del Blocco Studentesco.L´esquerra nomès té dos opcions: o unir-se als feixistes que són els que cada vegada més estàn acaparant tota la lluita social i nacional a Itàlia o bé acceptar el que es una realitat imparable.

http://tv.repubblica.it/copertina/Rossi-e-neri-ancora-insieme/25623?vide
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
l'EI no idolatra a jaume I el conqueridor.
Aquí el genocida que s'idolatra és F. Savater
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Els genocides eren els txekistes, les patrulles de Control, els de la FAI, el PSUC, les Milicies Antifeixistes, aquests foren els criminals que avui dia les institucions pengen medalletes i els posen estatues i els seus noms als carrers i als pabellons d´esport. Nomès cal veure quins son els mites del Sistema.
I vosaltres us dieu revolucionàris??
Ah si, tens raó, que rebeu subvencions.
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Ondia!Quin dia donen medalletes i subvencions a la FAI, dius? I quan has vist tu una estatua de la fai, el psuc, les patrulles de control, o les milicies antifeixistes, excepte a companys? I que te tot aixo a veure amb el sistema politic i economic d'ara i els que sustenten el poder.

Perque Gramsci defensava la dictadura del proletariat democratica, oi?
Apa, noi/a, no usurpis un nom que del que no ets digne.

Ets un/a provocador/a i/o un/a bocamoll.
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
I quan es condemnaran els 100 milions de morts, víctimes del comunisme?

O les 6000 persones torturades a les txeques de la CNT a Catalunya entre 1936 i 1937?

Hipòcrites!!!!
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Pavellons municipals dedicats a Federica Montseny, carrers i avingudes dedicades al Noi de Sucre(Sabadell), al Durruti(una plaça a BCN entre d´altres), al Che Guevara, al Andreu Nin (a BCN avinguda), al Karl Marx,a Marcelí Domingo, a Margarita Nelken,Angel Pestaña(a BCN plaça), monument a Montjuïch a Ferrer i Guàrdia,etc. i ten diria dotzenes de noms de els perdedors, dels antisistemes, dels blablabla.
La Fai no rep subvencions perquè no existeix, pero si en reben els SEPC, els jerkis, organitzacions proximes o lligades a lk´EI, les CUP´s, Maulets, etc.
El sistema capitalista i econòmic que hi ha ara no té res a veure amb vosaltres, pero per a que veieu el ridicul que feu, us utilitzen a plaer, difonen la vostra ideologia i honren els vostres mites politics perque politicament esteu desarticulats, sou inofensius,amorfs, heu passat a la historia.Per aixo trobarem quelcom que busqueu roba, llibres,informació, festes pagades en qualsevol local juvenil, centre comercial, etc etc. (això si pagant Montilla jejeje)
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
itàlia és una altra història: el jutges son autèntics demòcrates, defensors d'una constitució antifeixista, contra la qual els federalistes-feixistes i la dreta conservadora populista lluiten. itàlia és un páis de cultura política profundament arrelada, on la gent discuteix sense embuts de política, on pots trobar-te a un quiosc d'un aeroport llibres dobre Bader-Meinkhof i la RAF, o sobre les BB.RR. itàlia, malgrat la seva putrefacció interna, és el pais on van penjar al porc feixista, amb l'ajuda de molts catalans això sí. itàlia és la nació on van neixer l'anarquisme, l'autonomia, els cso moderns, etc.
I per als pio moas i altres trolls que circulen per aquí: vaffanculo! Vau tenir 40 anys per què els vostres cadavers fossin honrats. les vostres putes llàgrimes van inundar el nostre pais, fins al punt de deixar-lo mig imbècil, com està ara. 6000 feixistes torturats? varen ser pocs.
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
a Jeunne Europe: ves a pendre pel cul amb la teva propaganda i la teva mani de cervells buits. allò era una mani feixista, però com sempre camufalada sota l'estètica dels grups autònoms i de l'esquerra revolucionaria. Podreu okupar, podreu ballar com a micos al carrer però sempre sereu els carallots de sempre, encara que porteu ulleres d'armani.
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Veig que el debat està divertit, fotrè el meu gra d´arena en favor de l´enteniment i de la fraternitat entre ideologies.
- Dubto que la dreta liberal i populista vagi amb els feixistes, quan sabut es que els han assassinat a decenes amb l´ajuda de la CIA i ho encobriren com a atemptats de les Brigades Roges (quan els que ho feien era la policia italiana i la CIA, o lo que es el mateix, La Red Gladio).

-Dius que en kioskos pots trobar llibres de la RAF, també et dic que en qualsevoil botiga de souvenirs, bars pots trobar simbols feixistes, bustos i clauers del Duce, camises negres personalitzades, etc. a Italia el que són primer de tot es uns bons comerciants. A Reggio di Predappio el poble del Duce manen les esquerres i són ells precissament els que promouen el turisme al poble defensant la memoria de Mussolini i creant centres per a comprar regalia feixista. Aqui es demostra que apart de bons comerciants, l´esquerra està absolutament buida de consciència politica.

- A Itàlia nasquè l´anarquisme, els CSO´s i demès pollades? I que, tambè nasquè el feixisme, els autentics CSO de servei popular(no com els vostres que son un cau de drogues i de merda com vosaltres)i fou el primer pais on molts sectors de l´esquerra nacional, aixi com sindicalistes revolucionaris es fusionaren amb les files feixistes. Llavors vinguè França, Alemanya, etc. Com de l´esquerra venien Mussolini, Papini, Starace, Nicola Bombacci... que collons sabreu vosaltres morts de gana de merda.

- No jugueu a la guerra de xifres de nosaltres varem matar tants i feu-vos fotre perque sense vindre a cuento puc parlar dels 21 milions de russos morts pels nazis(13 milions dels quals eren membres del Exèrcit Roig)o dels centenars de milers de antifeixistes que varen matar els franquistes o feren cap a camps de concentració nazis. El vaffanculo us el podem encular nosaltres abans i més doblat.I si el pais està mig imbecil es perque la politica moral, social i majoritaria avui dia es la basura liberal (de la que vosaltres sou els seus maxims defensors com a bons gossos del poder) ´tolerancia amb les drogues, abortament lliure i gratuït, immigració massiva i multiculturalisme/internacionalisme, drets per als homosexuals, etc etc. L´UNIC QUE SÓU ES UNS PALLASOS!!

- Allò no era cap mani de cervells buits era una simple mani d´estudiants en que un sindicat neofeixista (amb centenars de membres i pertanyent a un partit amb milions de vots, o sigui amb fort pes social)sense importar-li com a l´esquerra monopolista i subnormal, el protagonisme o les segles, ha fet pinya per a unes reivindicacions comunes i legitimes. Ni mes ni menys.

- I bueno, ja que ens voleu tant als feixistes i ens desitgeu tant sofriment, tanta mort, tanta tortura i tant blablabla aqui us dedico unes frases de Mussolini sobre la violència, i teniu en compte que aquestes frases es portaren a la practica, sobre les esquenes i el cap dels vostres antecessors. Si sou tontos es el vostre problema macus.

" La democracia ha quitado estilo a la vida del pueblo.El Fascismo se lo devuelve al darle una linea de conducta, esto es, color, fuerza, pintoresquismo, sorpresa y mística, todo aquello en fin, que cuenta en el alma de la multitud.Nosaltros pulsamos la lira en todas sus cuerdas, desde la de la violencia a la religión,de la del arte a la politica.Somos politicos y somos guerreros.Hacemos sindicalismo y también damos batallas en las calles y plazas. Este es el Fascismo como fué concebido y ejecutado."
(Discurs a la Sciesa de Milan, 4 d´octubre de 1922)

" Hay que darse cuenta una vez mas, de que nosotros tenemos el sacrosanto deber de amparar nuestras ideas, de exaltar el sacrificio de nuestros mártires, de tener fe en nuestra Revolución. Si los enemigos, aislados o en grupo, vienen contra nosotros, tenemos un solo deber: el de vencerlos y desarticularlos.
Hay que estar en pro o en contra. O fascismo o antifascismo.El que no está con nosotros, estará contra nosotros."
(24 de Març de 1924)

" Si faltase la voluntad de colaboración está la fuerza.Para todas las disposiciones,aun las mas duras que tome el Gobierno, pondremos a los ciudadanos ante este dilema: o aceptarlas por alto espiritu de patriotismo o sufrirlas."
(7 de Març de 1923)

" Nosotros no hacemos de la violencia una escuela, un sistema, ni mucho menos una estética.Somos violentos cuantas veces hay que serlo.Pero os digo que es necesario conservar en la violencia necesaria del Fascismo una línea,un estilo netamente aristocrático, o si os parece mejor, netamente quirúrjico."
(Discurso de Bolonia, 3 d´abril del 1921)

I com es diu a la meva comarca, si teniu rabia, rossegueu ceba capullos.
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Una mani feixista amb un paio amb la samarreta del EZLN i música de rave? el món s'ha tornat boig?
I que diu el Gregor aquest de CSO de servei popular feixista? els CSO sempre han estat de l'esquerra, els feixistes han fet un intent de CSO pagat i finançat amb calers dels seus partits polítics, que a la vegada estan governats per gent amb contactes amb Berlusconi, gent de calers en general, com el Fini aquell que va ser apedregat per rodar una peli a favor de la guerra del vietnam.., tenen fins i tot càmeres de vigilància..., jeje, molt autofinançats no deuen estar... joder que patètic tot plegat i després diu que als CSO's hi ha drogues i merda... quins collons company, quins collons, com es nota que nohas participat en cap en ta puta vida.

I respecte lo de Mussolini, pfff, vaia retrato que t'has fotut...,
" Si faltase la voluntad de colaboración está la fuerza.Para todas las disposiciones,aun las mas duras que tome el Gobierno, pondremos a los ciudadanos ante este dilema: o aceptarlas por alto espiritu de patriotismo o sufrirlas."
(7 de Març de 1923)

Por alto patriotismo??? pero aquest paio era gilipollas????? aviam, si tu li dius a un paio fes-me cas o et mato, des de luego la seva col·laboració no será por alto patriotismo... lo que s'ha de veure...

I ja per acabar-ho d'adobar el paio m'esmenta a Nicola Bombacci, un comunista italià, que mai va amagar que era comunista, i que va ser qui va donar una mica de cara i ulls a la REpública de Saló, peruqè sense aquest comunista ningú podria parlar mai de mutuo soziale ni casa pound ni demés històries. Ja ho veieu feixistes, fins i tot la part que més us salva la cara (la social, perquè la nacional fot pena) l'heu tret de gent que molt abans que vosaltres havia pensat, perquè Mussolini, a aprt d'un imperi romà (més tonto perdut no podia ser el colega) i la grandesa d'italia, poca cosa més li importava.
Re: Uno di noi
29 oct 2008
L'arqueología ideològica és encisadora, la exhumació dels morts d'uns i altres ho és encara més.

Pero el fet és que a Itàlia s'han manifestat plegats l'esquerra i el Blocco Studentesco, que es declara oberta i desafiantment de destra i sociale, contra la reforma educativa.

L'esquerra s'ho ha pres amb normalitat. En saber que sense comptar amb el Blocco Studentesco les mobilitzacions, aquesta manifestació en concret, haurien fracassat abans de començar.

A Itàlia hi ha una xarxa de cases de ocupades per aquesta i molta més gent amb una sensibilitat semblant que fan una tasca molt reeixida de regeneració del teixit organitzatiu i en general social dels barris on s'hi troben.

Dit sense el tipic llenguatge pretenciòs que fan servir les esquerres que tant seriosament es prenen a si mateixes convençudes de la seva solemne autoritat moral i la seva infalibilitat -a l'estil del papa Ratzinger XD-, llenguatge que fan servir perque gaudeixen més sentint-se onanistament a si mateixes fent discursets de consum intern que en arribar a la gent transmetent idees que estimulin el despertar de la seva consciència politica i la seva mobilització contra el capitalisme depredador que actua impunement, que s'hi treballa dur i s'hi treballa bé.

Re: Uno di noi
29 oct 2008
He estat a cso d'uns i altres a Itàlia i els que millor organitzats estàn i millor funcionen i on més debat i més feina fan és, amb diferència, als cso dels "dolents". I també fan concerts i festa.

Aqui també he estat per moltes okupes i s'esmercen a fer coses interessants pero a la majoria bàsicament el que hi ha són colles d'amics i coneguts que fan poca cosa útil i amb ressó. No dic res que no se sàpiga.

És lo que hi ha.

Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Aqui si apareixen els feixistes a una mani sera per rebre o donar, pero no per caminar amb nosaltres. Aixo segur.
Re: Uno di noi
29 oct 2008
Amb lo maco que és el dialeg, per què caldria pegar a algú com tu incapaç d'escriure més d'una linia? Que només escriu per amenaçar i fantasejar amb fotre's d'osties?
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Quiza los cso's de extrema derecha esten organizados y en apariencia pueda parecer que funcionan. Pero tarde o temprano se evidenciara el problema que demuestra la poca viabilidad de un proyecto semejante.
Es algo que se ha dado en toda Europa, especialmente en los paises del centro y del norte, que ya han empezado a buscar soluciones para remediar el tipo de residuos que generan las altas concentraciones de estos individuos. Estoy hablando de la gran toxicidad de los purines.
En los paises del sur, como siempre vamos con retraso. Aqui su control es obligatorio mediante el Real Decreto 261/96, que es la incorporacion de la Directiva 91/676 de la Unión Europea.
Tienen un contenido aproximado (en proporciones de Kg por tonelada) de 2 Kg de nitrogeno, 0'5 de fosforo y 3 de potasio. El purin esta relacionado con la biomasa residual humeda pues el purin esta clasificada en ella.
Como ya digo, por mas que algunos crean que con un acentuado sentido de la organiacion se puede paliar, experiencias en otros paises contradicen esas pretensiones.
Es preferible erradicarlos antes de que aparezcan.
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Si, hacen fiestas, y se emborrachan, y algunos hasta se drogan, pero luego se van de la boca y se hacen llamar anti-drogas, aqui hay mucha gente que hace mucho trabajo, en casas ocupadas y fuera, y no va fardando por la vida como tu dices, y no lo hacen porque no necesitan ir de salvadores del mundo, no como etos payasos que ahora ue han descubierto que la ocupación es una forma de protesta social, y un jaque al capitalismo, ahora se ve que ser ocupa es lo más revolucionario del mundo, cuando antes tildaban a la gente que luchaba por la vivienda de chusma. Qua pasa? que por meter a cinco familias a vivir allí eso os convierte en alguien? la izquierda, la no tan izquierda y mucha gente sencillamente no conforme (mucho antes que los fascistas) con lo que había ya había montado espacios de estudio en los ateneos y CSO's, habían montado sitios de reunión vecinales, talleres, todo tipo de actividades gratuitas por los vecinos, y diez mil cosas más, y por más que escupías ahora tonterias, todo el mundo sabe lo que hay y quién quería responder a una necesidad tan básica SIN EL OPORTUNISMO DE UNA CRISIS como la de la vivienda. Se llenan la boca con gilipolleces de la RSI, que se fundó en plena derrota del eje en 1943, con unas reformas hechas a toda prisa para que los obreros no le patearan la cara al Duce, cuando este había tenido casi 20 años de gobierno en los que podría haber aplicado eso, pero no lo hizo, por que? quizás su amiguito el rey, su compinche, el papa, o su sus colegas burguesitos le decían que no debía, claro, cuando estos le hicieron mención de que se las piraban con los americanos, entonces a buscar nuevos amigos. Y ahora tiene los huevos de vendernos que ellos se inspiran en políticas mussolinianas, cuando lo único que les interessa no es el bienestar del pueblo en si, sino la supremacía (racial, económica, etc), por que en esto, aunque lo intenten, no engañan a nadie.
Re: A Italia s'honoren els genocides
29 oct 2008
Bueno, ara si el debat està en marxa jeje, haurem de respondre a mes d´una cantada:
- Al no entenc res: Hi havia gent que podía portar una camiseta del EZLN perquè també hi havia gent d´esquerres. Era una manifa unitària fins que la destrossin els oportunistes de sempre que nomès volen el monopoli.Et passaré unes imatges i veuràs com sou lo mes parapolicial que hi ha. Veuràs primerament com la gent del Blocco Studentesco parla de unitat de idees i de tendències per a lluitar per a unes reivindicacions comunes i hi ha un troll intentant animar a les masses cridant pel megafon que la mani es antifeixista i que no se que, mentres tothom el xiula passant d´ell i li criden estupid (scemo). El tio aquest devia ser un madero o similar perque en una mani d´estudiants aquest tio era un cinquentón.I al final l´esquerra oportunista l´ha liat i ha donat la coartada perfecta a la policia per a actuar i destrossar una mani unitària, i el govern la excusa per satanitzar els estudiants i les seves reivindicacions. Mooooolt bé, objectiu cumplit antifas, aquest diumenge la paga.
http://es.youtube.com/watch?v=5wTeI_tatoY&eurl=http://bitibajk.blogcindario.com/
- Después el notes diu " els CSO sempre han estat de l'esquerra, els feixistes han fet un intent de CSO pagat i finançat amb calers dels seus partits polítics, que a la vegada estan governats per gent amb contactes amb Berlusconi, gent de calers en general, com el Fini aquell que va ser apedregat per rodar una peli a favor de la guerra del vietnam.., " Però tu et penses que ells viuen de subvencions de associacions de veïns o de la Consellería de Joventut de la Gneralitat com vosaltres que us paguen la festa o que? Estàn suficientment organitzats com per a ser autosuficients i estàn demostrant que ho són.Apart de la quantitat de material que venen que els hi dona un benefici bastant arreglat per a tirar endavant el projecte. Dius que els CSO sempre ha estat a l´esquerra.Jo no se si van neixer a l´esquerra pero el feixisme ja fa més de vint anys ja ho propugnava, sobretot la gent de Bases Autonomas. El que s´ha criticat es el que són en realitat les vostres okupes, que per vergonya no haurieu ni de comparar.Sereu mes vetarans, en tindreu moltes més i hi aboqueu mes gent pero la quantitat no supleix la qualitat. Les 8 CSO que té Casa Pound a Roma són un testimoni del que són fer bé les coses i donar de veritat en condicions una resposta a barris degradats com la Latina a Roma. Sales per a concerts,sales per grabar discos i promocionar-los, llibreries, espais de recreo per a nens i joves, centre recreatiu juvenil, allotjament de families sense recursos, assistencia legal i fiscal als veïns, etc etc.
NO SE PUEDE COMPARAR LA MIEL CON LA MIERDA.
Giafranco Fini es un partit de la dreta nacional que té contactes amb Berlusconi i amb la Lega Nord, capitalistes, sionistes, proamericans, són un estil de España 2000 amb bastanta força. No tenen res que veure amb Fiamma Tricolore ni la Fiamma vol saber res d´ells.
- Sobre el que dius del Bombacci et dirè que era un mes de tants que varen formar la Republica Social Italiana. Ell mateix voluntari enlloc de fotre el camp exiliat com farieu vosaltres va seguir fins la mort un home que li havia canviat la vida i amb el que cría cegament. I de que es considerava comunista fins al final es una gilipollada que no mereix ni resposta. La Republica Social Italiana potser fou un deliri de ilusions que durà poc pero està documentat que milers de families que per ells ja havia acabat la guerra van abandonar casa i treball i van fer cap al nord, perquè el feixisme era la unica politica i forma de vida i ordre social que els omplía i satisfeia. I no eren precissament la burgesía qui emigrava cap al nord, aquesta ja s´havia passat als aliats.La RSI i el Partit feixista estaven trufats per sindicalistes i ex comunistes que es convertiren al feixisme, començant pel mateix Mussolini (del que Lenin va dir que era l´unic home que podía fer la revolució a Italia)i acabant per dirigents com Alberto y Mario Malatesta, Ezio Riboldi, Walter Mocchi, Giovanni y Renato Bitelli, Angelo Scucchia, etc. I sobre Bombacci el super comunista nomès cal que t´informis quina va ser la seva ideologia fins al final: " Bombacci decidió ir voluntariamente a Salò, donde parece que fue una especie de consejero de Mussolini. Desde entonces el ex-fundador del Partido Comunista de Italia alcanzó más protagonismo. Su capacidad oratoria y su cercanía al mundo de las clases trabajadoras podían ser útiles para la propaganda fascista: publicó unos cuantos opúsculos sobre los peligros del bolchevismo y la degeneración estaliniana de los principios socialistas. En los últimos tetros meses de guerra (septiembre de 1944 – marzo de 1945) no paró de propagar la causa del fascismo como única verdadera revolución y realización del triunfo del trabajo, dando conferencias entre los obreros en las plazas del Norte de la península. Bombacci se quedó con Mussolini hasta el último momento."
EL QUE US FOT ES QUE COMUNISTES ORTODOXOS I CONVENÇUTS COM BOMBACCI O JACQUES DORIOT ES CONVERTISSIN A LA UNICA ALTERNATIVA VALIDA I CONSTRUCTIVA AL CAPITALISME I NO A LES VOSTRES MISERIES MORALS I ECONÒMIQUES.
- Al Lambrusco rosso: No discutiré ni una de les subnormalitats que dius. La diferencia entre vosaltres i nosaltres es que tant el Nacionalsocialisme com el Feixisme Italià donaren al poble: treball, seguretat, ajudes fiscals,ajudes a la Familia, reformes agraries(Carta del Labboro), politiques de vivenda, assistencia als ancians i als pobres, Front del treball,i sobretot benestar, drets i un futur digne.
Les esquerres nomès produïren repressió interna a milions de persones, fama, gana, hambrunes, inòperancia econòmica, etc.
Ens acuseu de voler robar en temps de crisis missatge social pero que ningu ens creu. Ara et respondrè jo, qui a ningú creu es a vosaltres que sempre heu predicat les mateixes subnormalitats i els resultats sempre han sigut els mateixos, tenyir de sang els carrers i portar la gent al desastre i el pais a la ruïna. Almenys els feixismes(guerres apart) van donar molts anys de benestar, conquestes socials aplicades i una qualitat de vida que molts ja voldrien per la seva buida propaganda.
L´anrquisme no s´aguanta per cap cantó, es operativament inaplicable. El comunisme ja ha tingut 70 anys per a podrir-se per dins i col.lapsar-se perque era un sistema artificial i basat en basura ideologica, molt bonica de blabla pero en la realitat ha sigut la ruïna de tots els estats.
Re: A Italia s'honoren els genocides
30 oct 2008
En canvi, el racisme, la xenofobia i pensar que cadascu ha de quedarse alla on neix i creure que segons don ets no tens els mateixos drets socials, politics i laborals que qualsevol treballador es una cosa molt moderna i amb molt de futur.
Qualsevol de les cultures existents avui en dia son consequencia d'una barreja de migracions i fusions previas.
Pero, vosaltres mateixos. Continueu portant la contraria al que es natural en els essers humans i veurem a on ens torna a portar la vostra bogeria.
Sou l'eina que te el sistema i les oligarquies burgueses per quan se li acaben els trucs democratics, que son menys traumatics per enriquir-se i dominar, continuar fent-ho per altres vies. Sempre que sels ha esgotat la via democratica han recorregut a la dictadura nacionalista, populista i/o militar. La prova de que tot aquest discurs pseudorevolucionari amb "gran preocupacio social" es un enganyaobrers la tenim mirant a cap enrera. La historia ens demostra que mai quan els feixistes han asolit el poder han molestat a la alta burguesia, ni els industrials, ni han fet cap revolucio economicosocial mes enlla del trets identitarics i nacionalistes. Ni a Italia, ni a Alemania, ni a Espanya, ni a llatinoameriaca, ni al enlloc...
Sou uns titelles de la burguesia que es van inventar per frenar les revolucions i fer front als moviments obrers de veritat que van sorgir a tot el mon i que si no hagues estat per vosaltres i per la resta de recursos que va utilitzar el capital probablement el mon seria molt millor.

Quan l'amo us necesita nomes ha de xiular...i com bons gossos que sou deseguida acudireu.
Re: A Italia s'honoren els genocides
30 oct 2008
Ja no cola:qui no cola ets tu que ets mes fals que un euro de fusta. El teu discurset no s´aguanta per cap lloc, tu ets encara dels que diuen que els feixistes anaven amb els rics i els comunistes eren els salvadors dels pobres. Hipòcrites com tu la esquerra està plena, per això va tant bé.
- Les migracions poden ser coses naturals en busca de recursos, el poble blanc ve de la India, una llarga migració sens dubte. però si hi ha una cosa que manté el benestar intern dels països i nacions es la solidesa de unes estructures, tradicions basades en el treball i en una civilització avançada. Vosaltres com que sóu els defensors de la globalització i uns traïdors a la vostra terra per això sou internacionalistes. Perque no creieu en les ètnies ni els pobles, creieu en barreja, en el caos que suposa trasbalssar les comunitats nacionals de cada lloc i portar-les a l´altra punta de món, afectant el nostre benestar, i perjudicant la seguretat dels nostres pobles, la nostra identitat i sent causa de precarització del treball. Els immigrants son utilitzats pels capitalistes per a lucrar-se amb masses desesperades que treballaran mes per menys pasta i obligant al paro al treballador d´aqui que mai voldrà tornar a l´esclaviotut medieval desprès d´unes conquestes socials aconseguides amb molt esforç I que fa l´esquerra? el joc als capitalistes, papers per a tots i avall les fronteres. El sistema ha d´estar molt satisfet amb vosaltres, sou gossos ben fidels.

- Els feixismes son la resposta de les democracies burgeses per a quan se li acaben els trucs. Pero tu que dius pallasso? Per això quan els nostres partits pugen son ilegalitzats o vetats sistemàticament. exemples: a França es van unir la dreta i l´esquerra per impedir que el Front nacional poguès fer res. A catalunya, on els convergents es van unir amb socialistes,CUPeros, republicans i peperos per a evitar que la PXC accedís al poder. Belgica que la dreta i l´esquerra es van unir per a evitar un govern ultra i acte seguit van ilegalitzar el Vlaams Blok. Intents de ilegalització de el NPD a Alemanya, etc,etc.
- El nacionalsocialisme arribà al poder per via democràtica, a pesar de totes les traves dels liberals.El feixisme arribà a la força plantant-se davant del Parlament després de una marxa paramilitar hostil de 70.000 camises negres sobre Roma. I clar la burgesia estava pletòrica no?? Per això es varen nacionalitzar els bancs i es va acabar amb els interessos del crèdit, per això es va crear un pla nacional de vivendes en que l´estat finançava gran part del seu cost, per això van crear la Kraft Durch Froide(Força de l´alegria) en que es facilitava viatges de luxe en creuers als treballadors i families sense recursos a uns preus populars així com es finançava l´adquisició d´automovils. per això es va fer la reforma de la terra i es van repartir grans parcel.les a pagesos sense recursos, per això es varen socialitzar moltes fabriques passant a esser controlades pels treballadors, per aixo els beneficis fiscals i laborals de la classe treballadora que per primer cop podía dir que s´havien satisfet totes les seves exigències.
Potser els fills dels grans industrials, dels aristòcrats prussians o italians no varen anar a la guerra? No van detenir potser els russos al Front de l´est a un soldat de la Wehrmacht que era nebot de Hitler? No varen les industries pesades del Ruhr ser utilitzades a plaer pels nazis en la guerra arriscant tot el capital que l´estat feixista els va exigir??
No varen fer passar pel tubo a tothom en aquell estat socialista i nacional i acabant amb l´especulació, la usura bancària, el prestamisme privat,les accions de borsa i van regular els grans monopolis?
Potser no van crear programes d´intercanvi de productes a gran escala amb Turquia, Hòngria, Iugoslavia i Rumanía sense fer correr la moneda, a base de trueque, arraconant el dolar??
Tens la llengua llarga en dir falsetats, pero de cervell mes aviat una mica descompost de tantes tontades que dius, ets patètic.
- A Espanya va haver-hi feixisme?? Si, i qui va manar, la Falange que els seus liders van morir i els mes revolucionaris foren a parar a la presó com manuel Hedilla, els germans de Durruti o narciso Perales?
La falange que fou desarticulada i prostituïda per un regim nacionalcatòlic ple de cacics i de oligàrques? A Espanya es va portar a terme la refòrma agraria tal com volia la falange i la creació d´un estat corporatiu i sindical? Potser es va nacionalitzar la banca? No, no va passar perque el franquisme no era feixista i perquè la falange estava completament desarticulada el 1939 i llavors fou omplida de gent reaccionària de dretes(ex-CEDA) sense cap interès per cap tipus de revolució i fidels al règim militar.
A Sud-Amèrica ha hagut feixisme? Stroessner, Pinochet, Videla eren feixistes? Si, eren superfeixistes i per això foren règims ajudats pels americans i per jueus com Kissinger. Molt bé, quines lliçons d´història i de idèologia que ens dones, estic impressionat dels teus anàlissis, estaràn contents amb tu, demà passat ja tenim aqui la revolució amb teòrics com tu.
I sobre el que dius que ens va inventar la burgesia i que el mon seria millor sense naltres i que varem esser gent que va frenar les revolucions obreres i blabla et dirè que:
- La unica revolució del treball, que ha donat privilegis, benestar i conquestes socials aplicades i exitosament manifestes han estat els regims feixistes. Als vostres règims vau tenir que construïr un mur per a contindre a la gent, aqui es denota el grau de benestar que vareu crear.
- Aara per ara els unics titelles de la burgesía sou els idiotes com vosaltres que doneu cobertura a totes les iniciatives immigracionistes, antinacionals del sistema. Apart de que li serviu en bandeja la excusa per a continuar el seu camí sense problemes. Sóu els ximples mes utils que mai ha tingut. I aqui incloeixo fins i tot la ETA.
- El món desde luego sería millor si vosaltres mai haguèssiu nascut, perque la miseria que heu portat en aquest món ( Espanya anys 30, Russia, Alemania, Hongria, Albania, Angola, Cuba, Moçambic, Bulgaria, Romania, Hòngria, Checoslovaquia, Iugoslavia, Polonia, Laos, Vietnam, Xina, Corea del Nord, Cambodja i un llarg etzetera) es resumeix en països que encara avui dia no aixequen el cap, per la deixadesa absoluta de les seves infraestructures actuals i pel llegat de sang que us delata.
Tio, fes-me cas i fotat un tret per la boca, la humanitat sortirà guanyant. Gentussa mediocre i falsa com vosaltres es el pitjor que li pot passar a qualsevol país.
Re: A Italia s'honoren els genocides
30 oct 2008
La historia demostra que ni Marx ni la resta de teorics marxistes incloent Lenin i etc mai van dir enlloc que vingues aqui tothom que volguès d'Asia, Africa i America. Això ha estat després del fracàs del comunisme, n'ha estat la conseqüència directe, per omplir el buit creat després de veure tots els estats comunistes ensorrar-se deixant gairebé sempre pitjor a la gent del que l'havia trobat. Els estats que es deien a si mateixos exemple del socialisme real, del socialisme cientific, mai van permetre ni tan sols pensar en l'entrada massiva d'immigrants encara que fossin de polonesos a Hongria o de vietnamiets a Alemanya oriental. Pero l'esquerra que representes va quedar-se sense discurs després del fracàs de tots els estats comunistes -els habitants de Corea del Nord es moririen de gana per milions de no ser pels ajuts de la ONU i la UE, a Cuba els ha mancat temps per jubilar el Fidel Castro per substituir-lo pel seu germà i començar una serie de reformes prenent a la Xina convertida al capitalisme com a model- així que s'aferra desesperadament a aquesta xerrameca sobre el racisme i etc. Si totes les cultures són conseqüència de fusions previes per què a Africa els africans van expulsar no només els europeus que hi vivien sino també els indis que eren centenars de milers a Kènia, Uganda, etc.? Per què aquesta esquerra que ara no sap repetir altre cosa no va insistir llavors als africans en que fotre fora d'un dia per l'altre a centenars de milers d'indis era pur i dur racisme dient-los que al final són el mateix? Què creus n'haurien dit els africans i els indis en sentir que són exactament el mateix? És clar que també és cert que aquest indis van organitzar industries i negocis com mai abans els africans havien aconseguit fer i van tenir una tendència a explotar els africans. Pero els dolents són sempre els europeus.

Ara mateix l'esquerra és una eina del capitalisme que als seus mitjans repeteix el discurset tou i sensacionalista que després vosaltres repetiu aqui. A mitjans d'aquest any quan a França va parlar-se de retornar a casa seva als centenars de milers d'africans que saturen el sector de l'hosteleria i especialment a Paris resulta que el sindicat CGT i la patronal de l'hosteleria francesa van manifestar-se plegats per oposar-s'hi. El sindicat deia el mateix que tu i també la patronal... per afegir tot seguir aquesta patronal que sense aquesta massa d'immigrants irregulars no tindrien altre sortida que contractar francesos nadius europeus i això suposaria augmentar el sous. Això si, els dolents són els treballadors francesos nadius europeus. No ho són ni la patronal francesa ni el sindicat CGT que no va tenir cap problema per donar-li suport, perque també depén cada vegada més d'aquesta africans i altres immigrants com clientel.la seva, i en acabat els mateixos africans que venen aqui i els importa una merda si perjudiquen els treballadors francesos nadius europeus -és clar, no són els dolents?-.
Re: A Italia s'honoren els genocides
30 oct 2008
La izquierda llamada revolucionaria hoy dia vive practicamente de los mitos del liberalismo, usando frases y esloganes que sus muchachos repiten como papagayos pero que no pasan de armar bronca en la calle, no avanzar ni un milimetro ni politica ni ideologicamente en decadas y defenestrando y tirando por suelo el trabajo de una izquierda luchadora que antaño defendía los trabajadores. Muchos izquierdistas de toda la vida se averguenzan de la chusmada, del lumpen que hoy dia capitanea la izquierda,para nada obreros y si mucho holgazán y mucho drogadicto. Se han cumplido las teorias marxistas de que el marxismo estaría perdido el dia que en vez de defender el pueblo y sus problemas se empapara de las reivindicaciones mas trasnochadas y mas propias de minorias residuales que para nada son el pueblo(inmigración, legalización de la droga, homosexualismo, lucha contra el patriarcado,etc.)y esto es lo que la ha convertido en antisocial que no antisistema y la ha alejado para siempre del pueblo.Esa gente no sabe que metiendo esa mierda en su discurso está corrompiendo y reventando su proyecto de revolución por dentro, pues meter el lumpen dentro del eje motriz del izquierdismo radical lo ha roto por dentro. El pueblo hoy no puede llegar a fin de mes, no hay seguridad en las calles, todo el mundo está hipotecado hasta las cejas, la gente tiene problemas en el trabajo porque cada vez están avasallando mas al trabajador, hay demasiada inmigración que esta rompiendo el trabajo(avaratando sueldos, acaparando empleos de gente europea y haciendo el esquirol). Y ¿ que hace la izquierda? Quemar fotos del rey, ir a manifestaciones de homosexuales, berrerar contra un fascismo que ya fué borrado del mapa en 1945, luchar por un mundo multicolor,sin fronteras, sin dinero, sin banderas, sin policia, sin carceles, donde cualquiera que ponga orden ya será un fascista y un intruso y demás maravillas propias de niños con sindrome de down. No os dais cuenta que el pueblo sufre de otras cosas??
¿¿ No os dais cuenta de que hay demasiada inmigración y la gente ya no la soporta??
¿¿ No entendeis cuales son las prioridades del pueblo y no vuestras reivindicaciones de mierda, que son una charanga en seriedad y actualidad??
La izquierda ha muerto. Ahora solo quedan los gusanos que se la han comido.
Re: A Italia s'honoren els genocides
31 oct 2008
Nadie os hará caso, fascistas, porque no decís la verdad sobre nosotros, intentáis despersonalizar al personar y decís VOSTROS cual es NUESTRA lucha. Si quereis hablar con seriedad dejad de decir tonterías "más propias de niños con síndrome de down". Siempre que hablo con un fascista de sociedad, llegamos a las mismas conclusiones, lo único que nos diferencia es que él no está dispuesto a aceptar nada, pero nada de nada, para llegar a un acuerdo, mientras que yo sí. Si difamáis sin más, sin profundizar ni conocer nuestra ideología y os dejáis llevar por tópicos, luego no refunfuñéis cuando la gente pasa olímpicamente, aquí, en este foro y en todas partes.
Re: A Italia s'honoren els genocides
31 oct 2008
"intentáis despersonalizar al personar" por alá y su p*ta madre que eso debe de ser terrible. La izquierda no ha muerto, solo ha sido convertida en el brazo tonto del sistema.
Sindicato Sindicat