Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
3er Certamen de Contes Antiautoritaris "La Rosa dels Vents"
28 oct 2008
El Col·lectiu Negres Tempestes convoca aquest tercer certamen de contes anti-autoritaris âLa Rosa dels Ventsâ? per continuar amb la promoció dels valors anarquistes. La intenció del col·lectiu és que mitjançant els relats aportats es fomentin l'assemblearisme, l'anti-capitalisme, el feminisme, l'autogestió, la igualtat, la interculturalitat, el suport mutu entre les persones i societats i tots aquells valors que ens faran més lliures i més solidaris.
Cartell3rcertamenb.jpg
Entenem que cal un foment de la nostra llengua, com a llengua minoritzada i maltractada, per a treure-la del reducte folklòric en el qual les institucions l'estan col·locant. Es per aquest motiu que els relats hauran de ser en llengua catalana (en qualsevol de les seves varietat dialectals) sense jutjar les faltes ortogràfiques. Simplement volem animar a totes a usar el català sense complexos i de forma positiva, recordant als polítics que l'idioma és del poble, no de les institucions ni de cap mena de nacionalismes tot i que aquests intentin apropiar-se'ls.

Els relats no seran jutjats per cap mena de raó ja que la nostra intenció no és afavorir la competitivitat entre els companys/es. No es tracta d'un concurs, i per tant seran publicats tots els relats que sâajustin a les bases del certamen.

Volem aprofitat per agrair a tots els que han participat en els dos certàmens anteriors i animar a tothom que li agradi escriure, pensar i construir alternatives i dissidències a aquesta societat a participar en aquest darrer. Tot està per fer i entre totes ho farem realitat .

BASES DE PARTICIPACIÃ

Temàtica- Els relats han de promoure els valors anarquistes (denúncia, crítica, transformació social, reflexió, solidaritat, ...).
Idioma- Només s'acceptaran relats en català, doncs un dels objectius bàsics d'aquest certamen es promoure'n l'ús i deixar enrere els complexos. Els relats no seran valorats per l'ortografia, sinó pel fet que acompleixin amb les bases i que tinguin una temàtica anti-autoritària.
Originalitat de l'obra- Els relats hauran de ser creació de l'autor, però no cal que siguin inèdits, tot i que es valoraria com a quelcom positiu ja que intentem promoure la creativitat.
Extensió màxima- Aproximadament 3 fulls
Termini de lliurament- El termini de presentació dels relats finalitzarà el 31 de gener de 2009.

Entrega de les obres- Els textos s'enviaran al correu anarcontes ARROBA gmail.com o en cas de no disposar de connexió a Internet també s'acceptaran contes enviats a âCol·lectiu Negres Tempestes, CSA Can Vies C/Jocs Florals 42, 08014, Sants-Barcelonaâ?.

Premi- El certamen no pretén potenciar la competitivitat, i és per això que el premi serà la pròpia publicació de tots els contes enviats que s'ajustin a les bases. Cada participant al certament en rebrà un exemplar d'aquest recull de relats.
Publicació- Negres Tempestes publicarà el llibre resultant en funció de les seves possibilitats. La publicació consistirà en un pròleg seguit dels relats rebuts que sâajustin a les bases del certamen i diverses il·lustracions.

Drets d'autor- El llibre serà publicat sota llicencia de Creative Commons Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 2.5. Per consultar les condicions d'aquesta llicència es pot visitar: http://creativecommons.org/licenses/by-nd-nc/1.0/

Distribució- El llibre serà distribuït pel col·lectiu i per les llibreries o distribuïdores que Negres Tempestes cregui oportú.

Guanys econòmics- Els guanys que la venta del llibre pugui produir seran reinvertits en futures edicions de propers llibres.

Col·lectiu Llibertari Negres Tempestes

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3er Certamen de Contes Antiautoritaris "La Rosa dels Vents"
29 oct 2008
Sou lo més trist de l'anarquisme convinat amb un nacionalisme barretinaire cutre com demostra el cartell
Re: 3er Certamen de Contes Antiautoritaris "La Rosa dels Vents"
29 oct 2008
tu noi mes val que llegeixis les anteriors edicions i aviam si es cert el que diu. Llegeix, escriu i participa (i menys criticaments egocèntrics del JO)
Re: 3er Certamen de Contes Antiautoritaris "La Rosa dels Vents"
29 oct 2008
Hola, somos un colectivo anarcoindependentista sevillano y quisieramos que nos dierais permiso para copiar esta idea del concurso de cuentos y ese cartel tan salao del Bakunin que versionearemos adecuadamente poniendole un sombrero cordobes, una botella de jerez y una guitarra flamenca. Hasta ahora nos decian que nos mirabamos demasiado el ombligo y que eramos unos montunos y unos horteras, pero ahora que vemos que en una ciudad tan cosmopolita como barcelona se dan propuestas como la vuestra nos sentimos moralmente mas respaldados.
Salu y olé!
Re: 3er Certamen de Contes Antiautoritaris "La Rosa dels Vents"
29 oct 2008
Para comentar lo que querais teneis el correo de negrestempestes en la página web. Si dejais un correo de contacto os diran alguna cosa ya que indymedia no es el lugar para este comentario.

Salut
Sindicat Terrassa