Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
desallotjament amb disturbis a vallcarca
27 oct 2008
el desallotjaemnt efectuat pels UPAS s'ha trobat amb la resisténcia dels veïns i veïnes.
Aquest matí 8 furgonetes dels antiavalots de la Guàrdia Urbana han efectuat el desallotjament d'una kasa okupada des de fa 7 anys a l'Avinguda Vallcarca.
Poc després la guàrdia urbana ha protagonitzat incidents ambb la gent solidària que s'ha acostat per interessar-se per la sort dels desallotjats. En els incidents han participat una vintena de UPA's els quals han carregat en diverses ocasions contra la gent concentrada, tot i així els urbanus marranus s'han vist obligats a retrocedir fins a 3 vegades en les seves càrregues donat que els veïns han respost a la violència policial de forma activa. Poc després els guardies urbanus s'han vist obligats a demanar ajuda als mossos d'esquadra els quals han enviat 4 furgonetes i material antiavalot. a més diversos policies de paisà i en moto s'han presentat al lloc dels fets per prendre imatges dels concentrats.
A hores d'ara el barri de vallcarca està pres per guardies urbanus amb els uniformes blancs tacats de pintura, i diversos efectius dels mossos d'esquadra i la policia secreta.
Vallcarca resisteix!
No als vials!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: desallotjament amb disturbis a vallcarca
27 oct 2008
més info siusplau!
Re: desallotjament amb disturbis a vallcarca
27 oct 2008
Canya als UPAS!
Re: desallotjament amb disturbis a vallcarca
27 oct 2008
mes info.. Hi han fotos??
Re: desallotjament amb disturbis a vallcarca
27 oct 2008
ya hera hora cagun deu!!!! y el ke bulga mes informacio ke baixi a solidaritzarse en contra dels desallotjaments kes molt bonic mirarlo al internet
Sindicato Sindicat