Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Avui Correllengua a Sants
25 oct 2008
FULLETOcorrellengua.jpg
El Correllengua arriba com cada any a Sants aquest proper dissabte 25 de octubre. Enguany hi haurà diverses activitats com actuacions dels bastoners de Sants, una demostració de grups puntaires, o una exhibició castellera. Al mig dia, el Terra de Escudella organitzarà el dinar. Després de dinar, hi haurà activitats infantils i al vespre la nit de bruixes organitzada per els diables de Sants.La flama, com cada any, es divideix en quatre columnes que transcorreran la majoria de comarques des de finals de juny fins la primera setmana de novembre. Enguany les columnes duen el nom de dues escriptores: Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany; i de dos escriptors: Pere Quart i Jaume Fuster. Recordeu, a Sants passa el proper disabte 25 d'octubre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui Correllengua a Sants
25 oct 2008
s'ha d'anar amb compte amb qui s'ajunta un per fer aquestes coses, em sembla molt bé defensar el català però amb aquests de l'associació de comerciants de la carretera de Sants que van exigir l'empresonament dels detinguts el 12 d'octubre de 1999... tothom sap que avui en dia el correllengua ja està del tot controlat per ERC i es fa i es diu el que ells volen.
Re: Avui Correllengua a Sants
25 oct 2008
Potse si la gent del 12 d'Octubre no trenques les finestres dels comerços llavors l'Associació de comerciants no demanaria l'empresonament dels que ho han fet.
Re: Avui Correllengua a Sants
26 oct 2008
La Caixa, Tecnocasa, etcc.... comerços? ja ho has dit tot maco.
Re: Avui Correllengua a Sants
26 oct 2008
Ep, crec que és inevitable que quan hi ha hagut tonganes a manis, es produeixin danys que no són desitjales o volguts, això ha passat sempre i a tots els països....

Ara bé, comentar que no només van resultar trencats vidres de Tecnocasa, la caixa, etc. per desgràcia, la violència al carrer és menys selectiva, i és normal que si algú li trenques els vidres de la seva botigueta, doncs s'emprenyi...
Re: Avui Correllengua a Sants
26 oct 2008
mira, assumiu les contradiccions i punt. el president de l'associació de comerciants de la carretera de Sants, Lluis Llanas és un petit empresari que ha defensat l'AVE, la construcció d'hotels, oficines i tot el que signifiqués negoci per la carretera de Sants, sense més plantejaments. Empresonar antifeixistes només és una anècdota per ell, suposo. El més greu és que alguns dels que organitzen el Correllengua per la teoria aquella de que "ens hem d'obrir" vagin de la maneta de gent com ell, d'aquí poc ja aniran de la mà dels més oberts del PP, com la Nebrera no? i és que la Nebrera parla molt bé el català. Una mica d'autocritica no us aniria malament.
Sindicat