Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Nova concentració davant dels establiments de Bonet Roca a Manresa.
24 oct 2008
Novament, el pròxim dissabte 25 d'octubre ales 17:00, CNT-AIT durà a terme una concentració davant la seu de l'empresa manresana Bonet Roca, al carrer Pompeu Fabra número 8.
Sin Título-1.jpg
Tal com s'informà en l'acte del passat dissabte, el conflicte ha vingut motivat per l'acomiadament de la treballadora afiliada a CNT-AIT, Montse Alpáñez, treballadora d'un dels comerços que té l'empresa a Manresa, i la nul∙la resposta, fins al moment, per part de la mercantil a solucionar el conflicte, tal i com es tornà a demostrar el passat dimecres 22 d'octubre a l'Oficina de Treball de la Generalitat número 1 de Sabadell, on al CEMAC entre l'empresa i la treballadora, el representant de l'empresa preferí prosseguir amb el cas per la via judicial, negantse a l´atenció de les reivindicacions de la treballadora i a la seva reincorporació.
L'acte de dissabte, emmarcat en una campanya d'informació del cas a la ciutadania manresana, s'iniciarà amb una concentració enfront la seu citada de l'empresa, donant cobertura també als locals adjacents que posseeix.
Seguidament, la convocatòria prosseguirà amb el recolzament a l'acte de les 6 de la tarda promogut pels treballadors de la Pirelli, emmarcats en un E.R.O., que inicialment preveu l'acomiadament de 280 treballadors, a la seva fàbrica de Manresa.
Des de CNT, volem donar a conèixer, a partir de la nostra acció sindical, aquest conflicte amb l'empresa Bonet Roca, degut a la negativa a posar en la legalitat les diferents irregularitats comeses i a readmetre la treballadora, ja que entenem que l'acomiadament és fraudulent al encobrir-ne el motiu real.

Reivindicacions:
Readmissió i equiparació a la categoria corresponent amb les condicions establertes segons categoria, abonament salaris no devengats fins la data de readmissió, cessament de l'abús d'autoritat per part dels seus superiors, i la regularització de l'horari laboral que correspon.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat