Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Crida a la col·laboració en la preparació de la jornada de vaga del 13 de novembre
19 oct 2008
La Federació d’Ensenyament de CGT Catalunya fa una crida a la col·laboració en la preparació de la jornada de vaga del 13 de novembre contra la Llei d’Educació de Catalunya, distribuint el full informatiu que us adjuntem en els vostres àmbits de treball i residència i organitzant xerrades en AMPAs, Associacions de Veïns i Veïnes, locals...


>> ADJUNTEM DOCUMENT PER REPARTIR, el podeu imprimir, fer-ne còpies i difondre’l




El Govern de la Generalitat ha entrat al Parlament el projecte de Llei d’Educació de Catalunya que d’aprovar-se trencaria el model d’educació pública que hem tingut fins ara, situaria la privada concertada com a model i potenciaria les possibilitats de privatització de l’ensenyament.

CGT Ensenyament ha convocat una vaga del professorat i l’alumnat dels centres públics no universitaris pel 13 de novembre (amb USTEC-STEs, ASPEPC i el Sindicat d’Estudiants)

Però el projecte de LEC no és un tema que afecti només a aquest dos sectors, també a les mares, pares, tutors/es i a qualsevol persona partidària d’una educació pública de qualitat. Per la qual cosa us demanem la vostra col·laboració des de les AMPAs, Associacions de Veïns o qualsevol altre espai de trobada.

Com a CGT Ensenyament s’ha elaborat un full adreçat a la ciutadania que podeu distribuir en els vostres àmbits de treball i residència.

També podeu organitzar xerrades en AMPAs, Associacions de Veïns, locals... sobre el projecte de LEC, a les quals assistiria algun company o companya de CGT Ensenyament.

Si voleu més informació consulteu el web www.cgtcatalunya.cat/cgtense

Us podeu posar en contacte amb CGT Ensenyament a: cgtense ARROBA cgtcatalunya.cat


Ponent

Av Catalunya, 2, 1r 25002. Lleida
cgtenselleida ARROBA gmail.com



Secretaries d’Acció Sindical i de Comunicació CGT Catalunya

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa