Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats : sexualitats
40,000 persones al funeral pel Haider
19 oct 2008

Unes 40,000 persones van assistir al funeral d'en Jörg Haider a Klagenfurt. Això va ser malgrat que el seu partit, el BZO, no va convocar finalment una massiva manifestació tal com s'havia rumorejat.

Quanta gent s'hauria mobilitzat per la mort de qualsevol altre politic austriac?

Hi ha una dinàmica politica i social de fons a Austria i arreu d'Europa de la que molts no s'adonen del seu abast. Entre altres raons perque els mitjans la silencien el màxim que poden.

Haider ha mort. Pero aquesta dinàmica és ben viva.

Cal tenir això ben present.


This work is in the public domain

Comentaris

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
I més de 1000 policies vinguts d´altres estats, tot plegat per controlar que tot vagi com la seda en el funeral d´un criminal,perquè:anar al doble de velocitat i tres vegades sobre el limit d´alcol hem sembla que és una acció criminal.A mi, que visc a Viena, m´han retirat el carnet per dos anys per passar-me en 0,2 del limit tot i anant en bicicleta. Es clar, com que soc estranger...
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Más que criminal yo diría machirulo paleto que se siente ralizado conduciendo de forma temeraria.

Ese proceso de fascistización de los valores (criminalización de la juventud, criminalización de las personas migrantes, criminalización de movimientos sociales, criminalización de huelgas, etc) no ha cristalizado por suerte en un movimiento politico sólido. Solo en caso de peligro romperan el cristal los capitalistas.

Respecto al caso de Haider en particular comentar el rumoe conspiranoico que afirma que ha sido asesinado por el sionismo euroamericano. Asesinado como resultado de una conspiración de la elite degenerada y prosionista de una civilización occidental decadente. Haider habría hecho declaraciones contra la OTAN y la sumisión europea en general, y austriaca en particular frente a USA. Parece un intento de "recalificar" la sangre de Haider y reciclar su final de triste mentecato en un martirio que avvivara el victimismo con que engordan las ideocracias baratas.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Dos comentaris que expliquen perque a Austria en Haider era tan valorat. Ja estàn farts de sentir collonades com aquestes.

Abans d'en Haider van morir els holandesos Pim Fortuyn i Theo Van Gogh en circumstàncies tan peculiars com les seves.

Tots van desafiar obertament les oligarquies burocràtico-empresarials que manen a estats decadents i corruptes com l'espanyol, les que dirigeixen i es beneficien del programa de deconstrucció social mitjançant la UE -per exemple amb la llei de la jornada de 65 hores- amb que pretenen perpetuar-se com a èl.lit privilegiada en una Europa mentre els 500 milions d'europeus ens anem empobrint. I ara més encara.

Tots van despertar i mobilitzar la gent, tots van acabar morts d'una o altre forma. Casualitat? És clar, per què no?

Les conspiracions sionistes són pels nazis nostàlgics i fossilitzats i els seus amics antifas que hi creuen amb tant entusiasme com els altres. Amb veure el que s'escriu a Indymedia respecte Israel n'hi ha prou per constatar-ho. Pero no són les sinagogues el que apareixen arreu d'Europa dia rere dia. Són megamesquites finançades milionariament pels mateixos països islamitzats -Turquia, Algèria, Aràbia Saudi, etc.-que després ens exigeixen fer-nos càrrec dels seus excedents de població dient-nos que no tenen prou diners per fer-se'n càrrec als seus mateixos països islamitzats, són els 5 tribunals religiosos islàmics dels que s'acaba de reconèixer oficialment el funcionament a Anglaterra i dels altres properament a Escòcia, són els instituts a Anglaterra pero també a Suècia o Bèlgica on es dona menjar "halal" o islàmic a tots els estudiants obligatòriament per no ofendre als estudiants musulmans i els seus pares, són els gais apalissats a Amsterdam i les noies violades a Brussel.les o Malmö per no anar vestides com cal o senzillament passejar al vespre soles, són els groenlandesos que viuen a Aarhus a Dinamarca expulsats del barri on viuen pels musulmans a cops de pedra i pallises practicant una massiva neteja ètnica sense que ningú -començant pels antifas- hagin fet res per oposar-se a aquesta violència xenòfoba islàmica. Són les grans ciutats com Colònia o Rotterdam on ja el 50% de la població en edat escolar, fins als 18 anys, són immigrants i la majoria d'aquests musulmans turcs i marroquins.

Tota aquesta gent és la mà d'obra amb que les oligarquies burocràtico-empresarials que manen a estats decadents i corruptes com l'espanyol volen substituir els poc competitius nadius europeus.

Ho fan només pels diners i el poder. I fan servir les esquerres, el seu discurs massa sovint ple d'ingènua supèrbia, per convèncer a la gent que ha de resignar-s'hi.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Pero tu ets tonto o ho fas veure? Et penses que haider era molt amic dels israelians? Tens proves de les netejes étniques perpetrades pels immigrants que dius que passen? Dels menús de menjador? o només ho ha llegit en un blog o alguna parida d'aquestes?

Sionista fastigós...
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
No pateixis, tothom pot llegir el que tu escrius i el que jo escric i extreure'n les seves conclusions.

Saps per què existeix Indymedia? Doncs precisamente perque hi ha molts afers silenciats o distorsionats pels mitjans de masses sota el control de les oligarquies.

Informa't millor, espabila't, abans de començar a insultar demostrant la teva poca vàlua.

I és així, nazis i antifes comparteixen el seu odi contra Israel.

El futur d'Europa no ha de passar per Washington pero tampoc per la Meca ni per Tel-Aviv. Tant et costa d'entendre?
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
nazi muerto abono pal huerto!!!
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Agressions xenòfobes a groenlandesos -inuit- a la ciutat d'Aarhus a Dinamarca,

Agressions contra

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Que la immigració massiva és un fenomen derivat de la dinàmica natural del sistema capitalista, i que a més és un fenomen insostenible socialment i que hauria d'aturar-se, és evident.

Però d'aqui a desplaçar l'arrel del problema desde el sistema fins a la persona immigrada, és un greu error que només fa el joc a un enemi unic al que ja li conve que els inmigrants no es pugin a la xepa i acceptin les durissimes condicions de vida que s'han trobat rere el miratge europeu. Com si la delinquencia, els desajustos culturals, o les agressions de les que parles no fossin fruit d'unes condicions economiques que tots patim independentment de la nostra raça!

Podem questionar el model que impulsa a milers de persones extrangeres a venir aqui, podem combatre'l, fins i tot amb la força, perque estem legitimats al veure's les nostres vides clarament perjudicades. Però no som ningú per demanar explicacions o titllar d'invasiors a aquells inmmigrants que són gent encara més fotuda que nosaltres i que ha vingut a aqui a guanyar-se la vida com pot trebllant dur i tractant de no fotre ningú.

Landsknecht i nazis similars, cada cop sento menys ràbia cap a vosaltres i més pena. Realment penseu que no esteu manipulats, que no sou la força de xoc política d'un status quo que en ocasions ha de endurir-se i reduir el seu contingut "democràtic". Foteu pena, i només heu de veure com us tracta l'Estat a nivell repressiu i com us tracta a nosaltres. Per a vosaltres sempre penes reduides, indults i a vegades ni entrades a presó. Per a nosaltres llei antiterrorista, tortures, règim FIES, dispersió, doctrina Parot i penes de 21 anys de presó sense delictes de sang (cas Amadeu Casellas).

Penseu i dieu el que volgueu, però deixeu de venir aqui a tocar els collons perque foteu elridicul i no enganyeu ningú.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Agressions xenòfobes a <a href="http://jp.dk/uknews/article1386401.ece";>groenlandesos</a> -inuit- a la ciutat d'Aarhus a Dinamarca,
<p>
Agressions a <a href="http://www.pinknews.co.uk/?p=7856";>gais</a> enmig d'Amsterdam,
<p>
Agressions contra <a href="http://www.dhnet.be/infos/faits-divers/article/212178/violee-en-pleine-g;>noies</a> per anar vestides com porques i no com déu mana -Deux hommes lui ont reproché de ne pas porter le voile. Ma fille est jolie. Elle est blonde aux yeux bleus-,
<p>
Imposició de menjar "halal" per <a href="http://www.dailymail.co.uk/news/article-1076248/Primary-school-serve-pup;>tots els estudiants</a> d'instituts només perque els pares musulmans diuen que en volen pels seus fills i filles,
<p>
Segregació per religió i sexe a les <a href="http://www.dailymail.co.uk/news/article-560231/Public-pool-bars-father-s;>piscines</a>,
<p>
Tribunals de la xaria -llei islàmica- funcionant ja a <a href="http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2957428/Sharia-law-courts-operati;>Anglaterra</a> i properament a <a href="">Escòcia</a>... amb el suport de l'<a href="http://news.scotsman.com/scotland/Church-of-Scotland-backs-Islamic.45789;>esglèsia</a> satisfeta de veure com això afebleix l'Europa laica i lliure.
<p>
Tu ves dient consignes com si fossin un mantra que et protegeix de la realitat. Perque això és el que fas, amagar-te'n cobardement.
<p>
Els musulmans saben que la demografia està de part seva. Entre la immigració i la seva natalitat seràn la majoria demogràfica en amplies àrees d'Europa en les properes dècades. Per què s'haurien d'adaptar a una identitat etnocultural aparentment agonitzant com la nostra, on fins i tot alguns s'alegren suicidament de la nostra minorització i desaparació començant per l'esglèsia amb un discurset bonista i babau?
<p>
Encara et sobta que 40,000 persones anessin al funeral d'en Haider?
<p>
_ _ _ _ _ _

Havia posat malament algun enllaç, dispensa.

:D
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Agressions xenòfobes a groenlandesos -inuit- a la ciutat d'Aarhus a Dinamarca,

Agressions a gais enmig d'Amsterdam,

Agressions contra noies per anar vestides com porques i no com déu mana -Deux hommes lui ont reproché de ne pas porter le voile. Ma fille est jolie. Elle est blonde aux yeux bleus-,

Imposició de menjar "halal" a tots els estudiants d'instituts només perque els pares musulmans diuen que en volen pels seus fills i filles,

Segregació per religió i sexe a les piscines,

Tribunals de la xaria -llei islàmica- funcionant ja a Anglaterra i properament a Escòcia... amb el suport de l'esglèsia satisfeta de veure com això afebleix l'Europa laica i lliure.

Tu ves dient consignes com si fossin un mantra que et protegeix de la realitat. Perque això és el que fas, amagar-te'n cobardement.

Els musulmans saben que la demografia està de part seva. Entre la immigració i la seva natalitat seràn la majoria demogràfica en amplies àrees d'Europa en les properes dècades. Per què s'haurien d'adaptar a una identitat etnocultural aparentment agonitzant com la nostra, on fins i tot alguns s'alegren suicidament de la nostra minorització i desaparació començant per l'esglèsia amb un discurset bonista i babau?

Encara et sobta que 40,000 persones anessin al funeral d'en Haider?

_ _ _ _ _ _

Havia posat malament algun enllaç, dispensa.

:D

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
que pesats que sou la extrema dreta no-nazi no-skinhead populista.

a indymedia perdeu el temps! aquí no us menjareu un rosco amb les vostres mentides i el vostre foment de la por! en això no us diferencieu gens de la màfia empresarial.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
"És la primera vegada que l'INE fa un retrat directe de la immigració i destaca que només l'1% d'immigrants van arribar en pastera, mentre que el 62% ho van fer en avió. Pràcticament el 65% treballaven al seu país d'origen abans de venir, dels quals l'11% eren autònoms o empresaris."

"el 39% de les dones i el 26% dels homes vénen per reagrupament familiar, mentre que el 45% d'homes i el 32% de dones ho fan per trobar una feina més bona"

Són dades oficials de l'Institut Nacional d'Estadistica de l'estat espanyol, publicades per un diari ben conegut a una noticia d'un to clarament immigracionista.

Aquestes dades són molt clares.

Venen aqui per fer calers. Per viure millor. La gran majoria ja treballa al seu pais i sovint són, fins i tot, empresaris. Contrasta molt això amb la imatge que matxaquen als mitjans, per tal d'interioritzar-la, de la pastera -només un 1% del total-. Per què matxaquen tant aquesta imatge? Et preparen per discursos com els que repeteixes. Malgrat que les condicions que es troben aqui són gairebé sempre molt millors, en tots els sentits, de les dels seus països. Dures, potser també, pero millors gairebé sempre. En cas contrari s'anirien, ni vindrien.

Així aconsegueixen la teva resignació. No hi ha res a fer, no tenim res a dir. Ells són les nostres victimes, nosaltres els dolents, etc. Parla per tu. No pots imposar el teu silenci resignat ni el teu complexe de culpa induit mediaticament a tothom.

Els desitjo el millor a aquests immigrants. Pero no tenen dret a exigir-nos a nosaltres de fer-nos càrrec de totes les seves mancances quan centenars de milions d'europeus som mileuristes i inframileuristes i, a sobre, quan la seva arriba i natalitat massives acabaràn minoritzant-nos i dissolent les nostra identitat etnocultural. Aquesta minorització i dissolució etnocultural dels europeus suposarà l'enfortiment de la diversitat al món o potser el seu empobriment? Si totes les identitats etnoculturals del món, expressions d'una mateixa humanitat, tenen el dret d'existir i desemvolupar-se al futur sense trencar amb les seves arrels ancestrals... això no ens inclou als pobles europeus?

Vas molt errat si creus que als immigrants tu els importes una merda. La gran majoria venen de països on no han fet gaire pels seus compatriotes. Per què creus que sí faràn res per algu com tu? Només perque a tu et fa feliç creure-t'ho?

Aqui duem menys anys d'immigració que a altres llocs com, per exemple, Austria. Allà ja han tingut més temps per despertar a la realitat.

Ja ho estàn fent al Pais Basc.

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Ei mira company, si no tens puta idea del que fa la economia capitalista en els seus paisos d'origen, si no t'enteres de com ofeguem la seva indústria i el seu desevolupament, si per tu tot és tan fàcil com dir que els musulmans ens volen envair i si no ets capaç de veure el tren de vida que es porta a Europa (mileuristes inclosos) comparat amb la vida que es porta als altres llocs, és el teu problema. Intentes negar que el tercer món és la víctima directa del primer món???
Tu ara intenta pensar un exemple fàcil, ets argentí, tens feina, casa i vius modestament bé, però hi ha precedents en la història del teu país que et diuen que en qualsevol moment et pots quedar sense estalvis, que pots perdre-ho tot, tota una vida currant per res, això si no hi ha un cop d'estat orquestat des d'Europa o EUA i una bala impacta al teu cap, això lligat a una mà de delinqüència brutal subvencionada pels càrtels de la droga conxorxats amb el tràfic d'armes i normalment també prostitució (que es fomenta des dels països del primer món). Però tens un lloc on anar que saps que sempre hi ha estavilitat, on un negoci no se'n va a prendre pel cul perquè sí, on la moneda és estable, on quan arriba la crisi el govern et garanteix els estalvis... Tu mateix..., la dinàmica de la injustícia és aquesta, els europeus també vam fotre el camp quan ens va tocar passar gana i misèria, per més que ho intenteu negar, i ens hem passat la vida massacrant pobles. Altres cultures també ho han fet, d'acord, doncs bé, potser que ens fotem tots les piles i deixem de fer l'inútil, potser que exterminem d'una puta vegada el lliure mercat, la lliure contractació, els arancels escanya-pobres, potser que destrossem d'una puta vegada el capitalisme no? i aleshores, el problema de la immimgració s'acabarà pèr si sol. Igual que alguns diuen que volen superar la lluita de classes mitjançant la lluita nacional, jo dic que vull superar les lluites nacionals mitajançant la lluita de classes, perquè quan la gent viu bé, la gent respecta. Dit això, reconec i et dono la raó en que fer tribunals islàmics, donar de menjar menjar islàmic, etc és una burrada com una catedral, joder, 200 anys fotent-nos de pals amb l'església i ara resultarà que han de venir uns penjats a fer una cosa diferent, però igual al cap i a la fi... Ah! i per si tens algun dubte que alguns immiragtns volen col·laborar amb nosaltres, et diré que tinc força amics sud-americans que quan van arribar aqui eren latin kings que es dedicaven al macarreo i que ara et demanen que els parlis en català, que els agradaris participar en les vagues obreres, etc.
Són pocs però cada cop més, sobretot si en comptes de dir-los que ens fan fàstic els diem que estem disposarts a col·laborar, sempre que ells ho estiguin, no?

Per últim, el meu odi a Israel es dóna pel mateix motiu que tu esgrimeixes d'un pretesa religiositat de l'estat. Israel és un estat sionista, israel assassina a sang freda i molts cops arbitràriament i sense miraments a nens, dones, homes i vells. Israel l'odio, no odio els jueus, però sí que odio israel, perquè per mi, israel és un estat nacional-sionista, un estat racialista, que em fa tan de f`pastic com l'alemanya nazi i com qualsevol estat que consideri que algun dels seus habitants és merda o sospitós només pel fet de no ser jueu o, en el pitjor dels casos, de raça hebrea. Si no ho vols veure no ho vegis, però a israel es dóna pis i feina a qualsevol immigrant jueu, mentre que es margina sistemàticament a qualsevol altre immigrant, i en cas que es tracti d'un palestí o àrab, se'l fot a la presó més gran del món, Gaza.

Si tot això no ho vols veure, o no ho vols entendre, tu mateix.

Per últim, et repeteixo, no sé si ets burro o ho fas veure per algun interès, però ni Haider ni le MSR, que a vegades defenses, estimen ni el més mínim a israel. Informa't tu també abans de parlar.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Es patètic veure algú gaudint massoquistament no només fent-se culpable de tots els mals del món només per ser europeu, que ja és penòs, pero encara més quan exigeix a tothom que sigui igual de patètic.

Vols sacrificar-te per tots els infinits mals dels que et creus culpable? Endavant, fes-ho.

És el que et demana l'esglèsia.

És el que et demana l'esquerra.

Ambdues et diuen pecador. Et diuen que et mereixes ser castigat. Que has de pagar. Que només seràs bo si et resignes a desapareixer, a sacrificar-te per l'immigrant redemptor.

I tu, turmentat pels teus remordiments tant ben treballats pels mitjans, estàs desitjant ser castigat pel dolent que ets.

Això que anomenes "tercer món" és victima de si mateix.

Al Marroc i Algeria, per exemple, els arabomusulmans van arribar-hi al segle VII fa més de 1000 anys. Més tard, al segle XV, van arribar els turcs musulmans i s'hi van estar varis segles.

Tot aquest temps, tots aquests llargs segles, van atacar les costes d'Europa -incloent els Països Catalans- segrestant-ne milions d'europeus per esclavitzar-los i vendre'ls des del Marroc a Iràn passant per Líbia, Egipte, Palestina i Turquia.

Des del Marroc i Algèria van atacar les costes d'Europa per esclavitzar-ne la gent al decurs de més de 1000 anys. La colonització europea allà només va durar, com a molt, 150 anys. I el motiu d'anar-hi allà va ser aturar d'una vegada i per sempre l'esclavització d'europeus. Els atacs a les costes d'Europa per segrestar-ne i esclavitzar-ne tota la que gent poguessin endur-se només va aturar-se llavors.

Pero nosaltres, i només nosaltres, som els dolents. Per què?

Per què quan es parla d'esclavitud es pensa automàticament en negres?

Per què quan milions d'europeus va ser esclavitzats a tot el sud d'Europa, pero també arreu de tot el sud-est d'Europa pels turcs, fins inicis del segle XX no fa ni cent anys encara?

Per què els turcs, que van mirar de colonitzar i islamitzar Europa sencera durant segles fins el 1918, fan servir el discurset victimista que tens tan totalitariament interioritzat?

Com és que malgrat ser assetjats amb tanta brutalitat els europeus hem creat el Renaixament o l'Il.lustració?

Com és que els musulmans ni els jueus no han aconseguit res semblant i segueixen exactament ara en tants àmbits mentals com al segle VII quan el malalt d'en Mahoma va inventar-se una altre merda de religió?

No demanaré perdó a ningú per ser europeu. No em diuen res els tipics casos dels immigrants que venen a salvar-nos. També he conegut argentins que em demanen que els parli en català. Pero, sigues honest, són representatius de la majoria?

Entre la crisi economica, la crisi social que s'en pot derivar i la crisi etnocultural que s'hi pot afegir tot pot esclatar.

I depèn com millor que esclati. Perque si hem de desapareixer que sigui lluitant. No amb discursets tant massoquistes, buits i ploraners per justificar la més cobarda resignació.

Millor viure i morir com en Haider que viure com la resta de la merdosa classe politica austriaca i europea.

D'Israel res més a afegir. El futur d'Europa no passa per Washington ni tampoc per la Meca o Tel-Aviv.

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Escolta, jo no he dit que vulgui que Europa desapareixi, això ho dius tu per desacreditar-me i insultar-me, però tranquil que no em fas gens de mal.
Pel que fa a les teves preguntes històriques, ets patètic traient les coses de context, és que no es van esclavitzar turcs aleshores també? que no hi havia pirates de tots els bàndols? que no anaven els cristians a terra santa? a més, què collons ens importa tot això? no aporta gran cosa al debat, però vaja, si vols que et contesti algunes preguntes ho puc fer.
PErquè vam fer el renaixement i la il·lustració? Doncs en primer lloc ho vam fer perquè els musulmans van conservar la cultura i les ciències de l'antiguitat mentre aqui ens dedicàvem a cremar bruixes, i només per aquest motiu la cultura grega i romana van poder reaparèixer segles més tard, si no hagués estat pels musulmans tot hagués quedat com la biblioteca d'Alexandria. A ells els deus molts avenços en química, arquitectura (d'on van sorgir després les esglésies gòtiques, etc..., perquè el romànic fotia pena al costat de la seva arquitectura), moltíssims avenços en matemàtiques, com el nombre 0, etc, etc, etc. Per cert, que per recuperar aquestes ciències que els musulmans van procurar conservar va caldre que la gent migrés, va caldre immigració i multiculturalitat per tal que s'entrés en contacte i tot això pogués sortir a la llum. Prova d'això és per exemple la casa de la sabiduría a Bagdad, on hi van confluir jueus, cristians i musulmans durant molts anys.
Respecte a per què els jueus no han aconseguit res semblant: es nota que no tens ni puta idea, molts pensadors i filòsofs occidentals han estat jeuus i molts han fet aportacions molt importants a la ciència i han subvencionat mitjançant el mecenatge a gent que ha pogut portar aquest ciència al món.

Perquè el turcs fan servir un discurset victimista? Ni puta idea, tapoc entenc per què el fan servir els jueus amb el tema de l'holocaust, sí, han sofert, i què? els dóna dret a fer el que vulguiun? no. Per mi si volen islamitzar europa són tant patètics com qui la vol cristianitzar, em sobren tots.

"No demanaré perdó a ningú per ser europeu. No em diuen res els tipics casos dels immigrants que venen a salvar-nos. També he conegut argentins que em demanen que els parli en català. Pero, sigues honest, són representatius de la majoria?"

Jo tampoc demanaré perdó a ningú per ser Europeu, i ja t'he dit que són pocs els immigrants que prenen aquestes actituds, però també t'he dit que cada dia són més i ho són per un sol motiu, hi ha gent que en comptes de queixar-se^i fer el victimista (com tu, els islamistes, els sionistes i en definitiva tothom que vol ser millor que el veí en aquest món) fa feina i permet que aquesta gent s'integri.

"Per què quan es parla d'esclavitud es pensa automàticament en negres?"
Per motius temporals suposo, nosaltres vam deixar de ser esclaus fa molt de temps, en canvi els negres no han deixat de ser esclaus fins fa ben poc, i sigues tu ara honest, els turcs atacaven perquè estaven en guerra, també nosaltres atacàvem, o no? i ens enduiem esclaus dels seus, o no? Segurament es parla més dels negres perquè allò va ser un genocidi planejat, igual que amb els indígenes sud-americans, a aquella gent se la esclavitzava per sistema, en canvi els musulmans no esclavitzaven per sistema, la seva capaictat de convivència religiosa (molt per sobre de la nostra) durant 700 anys aproximadament a la península ibèrica ho demostren. Com sempre treus les coses de context i dius mitjes veritats que, al final no són certes. Igual que quan dius que "milioins d'Europeus van ser esclavitzats", quants milions? molts? ho dic perquè en el 1400 tenia una població de 45 milions d'habitants.

De totes maneres: a què porta tot això? què ens importen ara les diatribes històriques? t'estic parlant del present, ARA, el primer món és l'explotador, encara que et pesi, et foti i no ho vulguis acceptar, és ARA que ens estem enduent impunement les seves riqueses naturals per tenir luxes insospitats i que té TOTHOM incloent la classe treballadora pseudo mil eurista, un exemple claríssim, els mòbils, busca informació sobre el coltán, d'on es treu, què provoca a les comunitats d'orígen, etc. veruàs de què et parlo. Sense les seves riqueses naturals i sense l'espoli que duem a terme no som ningú, ara, quan ens arriba la merda de fora aleshores toca escombrar, no fós cas que ens embrutéssim.

Si volem sortir d'aquesta de forma honrada, sense desparèixer, i seguir sient la vanguarda intel·lectual i lluitadora del món, als europeus només ens queda la sortida de la solidaritat, de treballar junts, de rebre a canvi de donar, de deixar de robar-los i permetre que es desenvolupin ells mateixos.
M'agradaria saber on era gent com tu quan fa anys, quan la immigració encara no era un problema de massa importància, es demanva l'abolició de la deuda externa, el comerç just amb el tercer món i l'abandó de les polítiques proteccionistes i arancelàries que enfonsaven els que avui són "els putus immigrants". Comencem a fer les coses bé, i les megamesquites cauran pel seu propi pes.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
20 oct 2008
Casos dels immigrants que ens venen a salvar??? pero que dius? què collons inventes ara? qui t'ha explicat que un immigrant et vé a salvar?
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Et poses tant a la defensiva que fins i tot fas pena.

En la teva neguitosa confusió dónes voltes i més voltes embolicant-te cada vegada més, per no res. T'inventes més de la meitat del que escrius i només resta el dubte de saber si és per ignorància o per voler enganyar a la gent o per una barreja d'ambdos motius.

Així que seguiré deixant-te en evidència. A desgrat teu, és clar.

Ara toca parlar de les meravelles de l'islam. Com per exemple Alexandria? No saps que si Alexandria és diu així és perque va ser fundada pel macedoni -grec- emperador Alexandre Magne i no per cap àrabomusulmà? No saps que tot el Llevant mediterrani, el que ara és Siria i el Líban, va ser profundament hel.lenitzades molt abans de ser envaïdes pels araboislàmics?

Una de les diferència cabdals entre Europa i els països islamitzats -en concret el Llevant mediterrani i Pèrsia- és que en envaïr els arabomusulmans aquests darrers, en imposar-hi la seva religió tribal, no sentien cap mena de relació amb el llegat civilitzatori hel.lènic amb que s'hi van topar. Els era totalment aliè. Va passar el mateix amb Pèrsia on la seva antiga i rica tradició cultural va acabar reduïda a poc més que l'Iràn de l'Ahmadinejad. Com va passar això? Doncs perque els dogmes teocràtics islàmics van acabar primer per tallar la continuitat d'aquest llegat cultural i, en acabat, perque el van acabar esclafant i assassinant. Se'ls en fotia.

Al contrari del que va passar a Europa on, malgrat el cristianisme, aquest llegat cultural s'ha mantingunt ben viu. Fins i tot dins la mateixa esglèsia molts dels seus membres no podien evitar sentir-s'hi profundament identificats. Això ès perque eren ben conscients de que Europa, la seva identitat etnocultural, eren molt anteriors al cristianisme. De que renunciar-hi en nom dels dogmes cristians era suicidar-se com civilització, com identitat etnocultural.

Els arabomusulmans mai van tenir interès en tot aquest llegat cultural. És per això que a l'Afganistàn on van haver-hi regnes grecs ara no hi ha res, res excepte un pais on el 100% dels habitants són islàmics. Què se n'ha fet de tot el seu ric passat cultural? Qui va fer esclatar i esmicolar les immenses estàtues dels Budes de Bamiàn?

En canvi a Europa el cristianisme va nèixer profundament influenciat per l'hel.lenisme. A més els europeus eren ben conscients de que Europa és molt anterior al cristianisme. Sabien que sota un cristianisme superficial batega forta una identitat etnocultural profunda i rica. A la edat mitjana ja hi havien pintures a les esglèsies cristianes representant Atenea i Apolo. Hi ha res semblant a alguna mesquita?

El número zero que esmentes va ser un invent indi. L'algebra va ser un invent persa inspirat en la matemàtica india. Els pensadors "musulmans" que citen repetitivament els que són com tu sempre són jueus, perses conquerits i islamitzats forçadament o cristians.

I el resultat és que, a Europa, el cristianisme s'ha anat desfent com la neu sota el Sol, sota la calor de la nostra ancestral identitat etnocultural. Deixant que floreixi, una altre vegada, per projectar-se al futur fermament arrelat al nostre passat per abastar l'infinit.

És trist el que va passar als països islamitzats on l'islam va apagar la flama de l'hel.lenisme deixant-los en la foscor fins ara, és cert. Pero d'això a assumir-ne la responsabilitat i senti-se culpable, sense motiu, hi ha una gran diferència. Ho entens?

A més, digues, on són els cristians, zoroastrians i altres presents als països ara islamitzats en ser envaïts pels arabomusulmans. No hi són o són reduits a minories insignificants sovint en perill de desaparició. Això ha estat possible després de segles d'acosament. L'islam ha estat i és agressivament xenòfob i totalitari.

Pel que fa als pensadors jueus que hi han hagut i hi ha a Europa pensa només en què contexte intel.lectual desemvolupen el seu pensament? En l'europeu o a l'islàmic? En base a quines idees i conceptes treballen, a idees i conceptes desemvolupats en l'ambit de la cultura europea o potser l'islàmica?

Podria allargar-me més pero ara toca parlar del teu complexe de culpa per l'esclavitud. Que els europeus van traficar amb esclaus? Si, i tant. I no només vam fer-ho, també vam decidir acabar amb l'esclavitud unilateralment i, a sobre, hem fet més autocrítica que ningú al respecte.

L'autocrítica europea respecte l'esclavitud contrasta molt amb la flagrant manca d'autocritica de tota la resta. Hi han països africans que reclamen a la UE compensacions ens milions i milions d'euros per l'esclavitud quan va ser els besavis dels mateixos que demanen compensacions a la UE qui van capturar, esclavitzar i vendre els negres de la tribu del costat primer a altres negres africans, després als arabomusulmans i finalment als europeus.

Els arabomusulmans eren presents al Senegal per exemple des del segle XI, des de molt abans ja traficant amb esclaus des de molt abans l'aparició dels europeus. Per què els senegales emigren aqui i no per exemple a Egipte o Siria o Arabia Saudi o Dubai o Turquia? Per què venen aqui i no van allà malgrat que són països islamitzats com els senegalesos? Com és que tu et sents forçat a rebre tota l'immigració de Senegal que vulgui venir a casa teva i, a sobre, pretens que tothom aqui comparteixi la teva massoquista resignació?

Afegir, per acabar, que quan els europeus van acabar amb el tràfic d'esclaus els reietons i cabdills negres africans de la costa de l'oest d'Àfrica van suplicar el seu restabliment. Des de llocs anomenats Costa d'Ivori i no només pel marfil dels elefants, també i molt especialment pel blancs dels dents dels esclaus capturats els avantpassats dels seus habitants actuals. Que venen a Europa a fer-se les víctimes i aprofitar-se de babaus com tu.

Pero tot això no l'importa gens al capitalisme, ni a l'islam, ni a les restes d'una esquerra totalment desorientada.

El capitalisme vol calers i vol quants més immigrants millor per fer-los servir com mà d'obra barata, saturant el mercat laboral i precaritzant-lo malgrat que això afecti els treballadors europeus mileuristes i inframileuristes -els mateixos que tu menysprees obertament, potser perque tu no ets ni mileurista ni inframileurista ni potser ni tan sols treballador-.

L'islam simplement creu fer realitat la seva obsessió de sotmetre Europa des de que al segle VII van assetjar Constantinoble, a Grècia, per primera vegada i poc després intentar envaïr Europa per la seva altre banda és a dir per la península ibèrica. Creu percebre feblesa entre els europeus i, en certa mesura tal com tu exemplifiques, no va errat. Només el mou el seu convenciment de que el món sencer és musulmà i tard o d'hora ens sotmetra a tots -pur totalitarisme- per tots els mitjans. Per la violència, com ja se sap, pero també mitjançant l'engany i la mentida.

L'esquerra, per la seva banda, està en plena descomposició. Una llàstima, pero s'ho ha guanyat. No ha estat capaç de fer res per aturar el capitalisme en la seva depredació compulsiva del món, que ha culminat en aquesta crisi, i en la seva frustració en ser conscient del seu fracàs en culpa als europeus en conjunt. I ara, per si no n'hi haguès prou, sembla temptada d'abandonar-se a l'islam només perque és una religió d'immigrants.

Treballar junts, ser solidaris, és bo. Pero sense tota aquest patetic etnomassoquisme gairebé suicida. Sense renunciar al que som, al que volem ser. Sense haver de demanar perdó a ningú sistemàticament i, encara menys, per coses de les que no som responsables.

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
como pierden el tiempo estos neo-fascistas (que de nuevos no tienen nada) aqui en Indymedia... vayan a intoxicar a otro lado... no hay debate posible con el fascismo, sólo su destrucción nos atañe...
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Res més a dir? M'oblidava de comentar que va ser des de l'imperi bizantí que va originar-se el Renaixament. Primer pel contacte des de Grècia amb Itàlia, per la presència dels bizantins a la mateixa Itàlia, i després per l'exili dels científics, pensadors, arquitectes, etc. grecs bizatins degut a l'invasió turca musulmana de l'imperi bizantí.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Europa és un mite i la identitat europea no existeix. A veure, tros de grec bizantí, tu si vols, nazí Landsnecht, ser un grec-bizantí, pots ser el que vulguis. Ara bé, si el poble es riu de tu perque vols ser un grec-bizantí, la culpa no serà del poble, la culpa serà teva per nazi greco-bizantí i pallasso de circ.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Si, això és el que voldries. Fer desapareixer Europa. Deu ser per això que tu i els teus esteu obsessionats per saturar Europa de gent arribada d'Africa, Asia i America. Per dissoldre-la en una altre utopia genocida tipicament vostre.

Contrasta amb la sistemàtica exaltació feta de qualsevol altre identitat etnocultural que no sigui europea. De qualsevol menys l'europea.

Pero cal apreciar la teva sinceritat, has deixat clar que és allò que veritablement et mou. L'odi a tu mateix.

Això si, suicida't tu. No esperis que tothom faci igual. No patalegis si ningú es deixa arrosegar pel teu acomplexat etnomassoquisme suicida.

:D
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
"Et poses tant a la defensiva que fins i tot fas pena."

Desacreditació barata, no et faig ni putu cas.

"En la teva neguitosa confusió dónes voltes i més voltes embolicant-te cada vegada més, per no res. T'inventes més de la meitat del que escrius i només resta el dubte de saber si és per ignorància o per voler enganyar a la gent o per una barreja d'ambdos motius."

Ni una ni altra, al revés, ets tu qui no m'ha contestat a moltes preguntes i afirmacions que et feia, a mi no em fa res reconèixer quan m'equivoco. tu en canvi no pares de dir sempre el mateix i sempre fas veure que no hi sents quan una pregunta et fa mal, amb els pròxims aràgrafs t'ho aniré demostrant.

"Ara toca parlar de les meravelles de l'islam. Com per exemple Alexandria? No saps que si Alexandria és diu així és perque va ser fundada pel macedoni -grec- emperador Alexandre Magne i no per cap àrabomusulmà? No saps que tot el Llevant mediterrani, el que ara és Siria i el Líban, va ser profundament hel.lenitzades molt abans de ser envaïdes pels araboislàmics?"

Vejam, quan parlava d'Alexandia em referia a que l'església cristiana va fer cremar la gran biliboteca que albergava el coneixement de moltes generacions i cultures antigues, els musulmans es van molestar a conservar-la i admirar-la.

"Els arabomusulmans mai van tenir interès en tot aquest llegat cultural. És per això que a l'Afganistàn on van haver-hi regnes grecs ara no hi ha res, res excepte un pais on el 100% dels habitants són islàmics. Què se n'ha fet de tot el seu ric passat cultural? Qui va fer esclatar i esmicolar les immenses estàtues dels Budes de Bamiàn?"

T'equivoques, molts musulmans van tenir interès en aquests llegats culturals, en van conservar els estudis astronòmics, matemàtics, medicinals... com pots negar això? hi havia moltíssims llocs d'extrema saviesa als territoris musulmans quan, repeteixo, a Europa ens menjàvem la merda. Ara bé, no entraré en una acusació estúpida com la que em retreus, els talibans no són els que jo vull, és més, els odio a mort, perquè senzillament són uns musulmans intransigents i semblants als franquistes però pitjor.

"En canvi a Europa el cristianisme va nèixer profundament influenciat per l'hel.lenisme. A més els europeus eren ben conscients de que Europa és molt anterior al cristianisme. Sabien que sota un cristianisme superficial batega forta una identitat etnocultural profunda i rica. A la edat mitjana ja hi havien pintures a les esglèsies cristianes representant Atenea i Apolo. Hi ha res semblant a alguna mesquita?"

Primer, el cristianisme va néixer i desenvolupar-se molt, però que molt allunyat dels valors hel·lenístics, si vols una crítica forta sobre el tema llegeix a Nietszche. Segon, a les mesquites no hi ha representacions de res perquè la seva religió no els permet fer-ho, no té res a veure amb els valors hel·lenístics.

"Al contrari del que va passar a Europa on, malgrat el cristianisme, aquest llegat cultural s'ha mantingunt ben viu. Fins i tot dins la mateixa esglèsia molts dels seus membres no podien evitar sentir-s'hi profundament identificats. Això ès perque eren ben conscients de que Europa, la seva identitat etnocultural, eren molt anteriors al cristianisme. De que renunciar-hi en nom dels dogmes cristians era suicidar-se com civilització, com identitat etnocultural."

M'encantaria que anéssis a la tele davant d'un historiador i una tropòleg a defensar això, series el pallasso nacional durant mesos..., o sigui, que ara resulta que Europa feia veure que era cristiana, que tots érem conscients de que en el fnos erem hel·lenístics.... saps el que estàs dient? ets conscient de fins a quin punt fas la pena? els europeus portem segles matant-nos per motius religiosos, si tan conscients érem que en el fons tots érem un unitat etnocultural no sé a què venia tot això..., descontextualitzes les coses d'una manera increíble...

"El número zero que esmentes va ser un invent indi. L'algebra va ser un invent persa inspirat en la matemàtica india. Els pensadors "musulmans" que citen repetitivament els que són com tu sempre són jueus, perses conquerits i islamitzats forçadament o cristians."

Perdó, amb lo del nombre 0 m'he equivocat, volia dir que va ser introduït a les cultures occidentals pels àrabs, però tu també t'equivoques, va ser creat a Mesopotàmia i a Egipte, i de forma independent a Mesoamèrica, pels mayes. Pel que fa a lo dels pensadors, és la mentida més descarada i aberrant que he sentit en ma vida, company, si et dediques ni que sigui un segon a buscar per internet, trobaràs informació com:

"Un matemático importante fue Al-Khashi, nacido en Irán en 1390. Además de sus escritos sobre álgebra y geometría, fue considerado como el inventor de las fracciones decimales. También calculó el número pi hasta llegar a 17 decimales. Después de más de 150 años, en 1593, en Europa se encontraron sólo nueve cifras exactas. Hubo que esperar a fines del siglo XVI y comienzos del XVII para repetir su cálculo."

I moltíssimes coses més com aquesta, pots buscar-ho a internet, a llibres d'història.. on vulguis, però el que més pena em fa de tu és que a mi aquestes coses me les van ensenyar a la ESO, no entenc com collons te'n pots oblidar amb tanta facilitat, potser perquè t'interessa, potser perquè ets un sionista, qui sap.

Segueixo al següent missatge.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
"I el resultat és que, a Europa, el cristianisme s'ha anat desfent com la neu sota el Sol, sota la calor de la nostra ancestral identitat etnocultural. Deixant que floreixi, una altre vegada, per projectar-se al futur fermament arrelat al nostre passat per abastar l'infinit."

Primer, et sun flipat, sento haver-t'ho de dir així, però és que si rellegeixes el que has posat... no t'ha caigut una llagrimeta?
Segon, sí, el cristianisme mor, però no pas per resorgir l'hel·lenisme (em sembla a mi vaja...) a part de que la cultura grega tenia molts, però que molts defectes..., crec que més aviat Eruopa tendeix al nihilisme.

"Pel que fa als pensadors jueus que hi han hagut i hi ha a Europa pensa només en què contexte intel.lectual desemvolupen el seu pensament? En l'europeu o a l'islàmic? En base a quines idees i conceptes treballen, a idees i conceptes desemvolupats en l'ambit de la cultura europea o potser l'islàmica?"

Aquesta pregunta te la contestes tu mateix quan em dius que els pensadors dels països islàmics eren cristians, jueus i no sé què més, et recordo, que mentre això passava a Europa qui deia que la terra no era plana el mataven.

"L'autocrítica europea respecte l'esclavitud contrasta molt amb la flagrant manca d'autocritica de tota la resta. Hi han països africans que reclamen a la UE compensacions ens milions i milions d'euros per l'esclavitud quan va ser els besavis dels mateixos que demanen compensacions a la UE qui van capturar, esclavitzar i vendre els negres de la tribu del costat primer a altres negres africans, després als arabomusulmans i finalment als europeus."

Perimer, per tu autocrítica vol dir fer pel·lícules de Hollywood? ho dic perquè socialment, tant als països islàmics com als africans hi ha repulsa a aquests actes i ells mateixos reconèixen que van tenir lloc..., una cos és que els seus governs no siguin així, que siguin uns porcs fsatigosos islamistes, però la gent no té pas ànsia d'esclavitzar, ni tampoc es senten gaire orgullosos d'haver-ho fet en el passat.

"Els arabomusulmans eren presents al Senegal per exemple des del segle XI, des de molt abans ja traficant amb esclaus des de molt abans l'aparició dels europeus. Per què els senegales emigren aqui i no per exemple a Egipte o Siria o Arabia Saudi o Dubai o Turquia? Per què venen aqui i no van allà malgrat que són països islamitzats com els senegalesos? Com és que tu et sents forçat a rebre tota l'immigració de Senegal que vulgui venir a casa teva i, a sobre, pretens que tothom aqui comparteixi la teva massoquista resignació?"

Perquè no busquen un país islamitzat, sinó un país industrialitzat amb riquesa i feina, suposo vaja..., però de totes maneres crec que això no aporta res al debat. D'altra banda dir-te que jo no em sento forçat a res, de fet també crec que els immigrants no haurien de venir, però per tal que això passi les coses han de canviar més per part nostra que seva. Més endavnt en parlaré.


Segueixo en la següent intervenció
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
"El capitalisme vol calers i vol quants més immigrants millor per fer-los servir com mà d'obra barata, saturant el mercat laboral i precaritzant-lo malgrat que això afecti els treballadors europeus mileuristes i inframileuristes -els mateixos que tu menysprees obertament, potser perque tu no ets ni mileurista ni inframileurista ni potser ni tan sols treballador-."

Primer, jo no desprecio ningú, intento fer el millor per als treballadors, els d'aqui i els d'arreu. Segon, la meva situació laboral no te la diré, perquè et digui el que et digui no ho puc demostrar i tu et quedaràs tan panxo i m'acusaràs de mentider, de manera que limitem-nos als fets: els treballadors d'aqui, els inframileuristes solen tenir casa, encara que sigui de lloguer i passant-les putes per pagar-la, cotxe, mòbil, etc... Gairebé tot el que tenim es fabrica amb els materials importats baratament del tercer món gràcies al xantatge de la deuda externa, al tercer món en canvi, els treballadors més pobres viuen en xabol·les, sense sanitat, sense serveis socials, i alguns arriben literlament a morir de gana, i no pas per falta de ganes de treballar. Jutja tu mateix.

"L'islam simplement creu fer realitat la seva obsessió de sotmetre Europa des de que al segle VII van assetjar Constantinoble, a Grècia, per primera vegada i poc després intentar envaïr Europa per la seva altre banda és a dir per la península ibèrica. Creu percebre feblesa entre els europeus i, en certa mesura tal com tu exemplifiques, no va errat. Només el mou el seu convenciment de que el món sencer és musulmà i tard o d'hora ens sotmetra a tots -pur totalitarisme- per tots els mitjans. Per la violència, com ja se sap, pero també mitjançant l'engany i la mentida."

Primer, em sembla molt sensacionalista això que dius, acàs saps tu quines són les intentcions dels governants àrabs? Bé, suposant que tinguis raó, no pateixis, jo tampoc vull ser islàmic ni viure com viuen ells, de manera que si m'ho intenten imposar tindran guerra, però sincerament, veig això molt més lluny que tu.

"L'esquerra, per la seva banda, està en plena descomposició. Una llàstima, pero s'ho ha guanyat. No ha estat capaç de fer res per aturar el capitalisme en la seva depredació compulsiva del món, que ha culminat en aquesta crisi, i en la seva frustració en ser conscient del seu fracàs en culpa als europeus en conjunt. I ara, per si no n'hi haguès prou, sembla temptada d'abandonar-se a l'islam només perque és una religió d'immigrants."

Temptat a abandonar-me a l'islam? treus les coses de context d'una forma animal, no entenc com no tens vergonya d'escriure això... i si l'esquerra no ha estat capaç de fer res per aturar el capitalisme és perquè n'hi ha hagut alguns que per culpa dels seus prejudicis "etnoculturals" s'han dedicat a boicotejar el que més por fa als capitalistes, la unitat d'acció obrera arreu del món, ehem, i no parlo per ningú...

"Treballar junts, ser solidaris, és bo"

Doncs aviam si es nota...

"Pero sense tota aquest patetic etnomassoquisme gairebé suicida. Sense renunciar al que som, al que volem ser. Sense haver de demanar perdó a ningú sistemàticament i, encara menys, per coses de les que no som responsables."

Sí que ho ets, et repeteixo un de les pregutnes que no m'has contestat, on eres tu quan fa anys es demanava l'abolició de l'esclavatge econòmic al que estan sotmesos els països del tercer món? on eres quan l'esquerra, que segons tu no ha estat capaç de parar el capitalisme, deia fa molt i molt de temps que aquestes relacions desiguals causarien algun desastre??? on eres? no fugis d'estudi, vul que em contestis aquesta pregunta.
A mi no m'agrada formar part d'una societat que tolera aquestes coses, digues tu si et sembla que és propi de gent avançada culturalment el que fa temps que passa i que tothom calla, perquè té alters problemes. Ara, quan arribin els immigrants, els fotem fora d'un cop de peu, que a casa nostra no hi volem pobres! no?. Dius que ens rebenten el mercat de treball, sí, normal, nosaltres els rebentem l'economia al seu pais, lo fort, és que ni ells ni nosaltres ho fem amb mala voluntat (em refereixo a la gent de carrer), de manera que, un cop més, si volem sortir d'aquesta de forma honrada, sent persones i sobrevivint com a cultura i com a persones, el que hem de fer és combatre junts, sense prejudicis, i les coses tornaran al seu lloc soles.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Tal i com t'havia dit, em confirmes que per tenir una cultura rica, cal connexió entre cultures, em refereixo a lo que dius que els bizantins van MIGRAR a itàlia, perquè al seu país les coses no anaven bé. et sona? La multiculturalitat no és una cosa de progres, la multiculturalitat és un fet, i és un fet que si es dóna amb el respecte necessari, enriqueix, encara que a molts els costi de creure.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Segueixes, això mateix, segueixes amb la mateixa cantarella de la culpabilitat. Segueixes, una altre vegada, inventant-te collonades i distorsionant delirantment per justificar-ho.

Dos exemples boníssims:

Primer cites un matemàtic iranià del segle XV... i només aconsegueixes provar el que havia comentat abans en escriure que els pensadors "musulmans" que citen repetitivament els que són com tu sempre són jueus, perses conquerits i islamitzats forçadament o cristians.. Perque iranià és el mateix que persa, perque Iràn és Persia. Posat a passar-te hores cercant desesperadament a internet, probablement en una web islàmica o potser fins i tot en una web d'esquerra multiculti explicant-nos com nosaltres li debem tot a l'islam, podries haver posat algun àrabomusulmà que també n'hi han. Pocs, mínims, en comparació amb els altres, pero també n'hi han.

Després dius que a les mesquites no hi ha representacions de res perquè la seva religió no els permet fer-ho, no té res a veure amb els valors hel·lenístics en referència al que escrit sobre representacions d'Apolo i Atenea com a reconeixement del llegat greco-romà precristià ja present a esglesies medievals a Itàlia i de l'entitat etnocultural d'Europa anterior al cristianisme... no t'adones de com confirmes que l'islam és totalment aliè a l'hel.lenisme tal com comentava?

Podria seguir pero la veritat és que avorreixes.

Amb el que has escrit abans desitjant que Europa no existeixi tu mateix has sintetitzat a la perfecció que hi ha darrere tot aquest amorf totxo de texte teu.

Això només acaba de començar. En unes poques dècades pot haver-hi molt merder. Perque per cadascú com tu malaltissament desitjòs de ser castigat per tots els infinits mals dels que estàs convençut de ser culpable, menntre relativitizes i justifiques tots els actes de violència comesos per altres identitats etnoculturals en la clàssica i patetica actitud dels cristianisme més kumbaià i bonista, hi ha un europeu i una europea des de Noruega a Itàlia així com des de Portugal a Rússia, que combatrà a mort pel nostre futur en llibertat i en convivència pacífica -que no és el mateix que submissió i dissolució- amb altres pobles.

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Els bizantins van exiliar-se a Itàlia i altres nacions europees en ser envaïda la seva terra pels turcs musulmans. No menteixis per simple desesperació, confirma més encara la manca de respecte a tu mateix que ja deixat ben palesa en dir que els europeus no existim i malgrat això ens mereixem desapareixer dissolts per una immigració massiva que només beneficia primera al capitalisme i després als immigrants -nosaltres en paguem el preu, social, económica i etnoculturalment-.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Perdó per no haver-te posat un arabo-musulmà, he pensat que amb un iranià-musulmà en tindries prou, tampoc m'ho he currat gaire buscant. PEr cert, aquest home era musulmà t'agradi o no, i ningú l'hi havia obligat, no? Si vols més casos de com els musulmans van conservar la cultura clàssica llegeix Averrois, que va ser un pensador aristotèlic que va posar en entredit la teologia cristiana i que va influenciar en molt a Sant Tomàs d'Aquino, gent precursora, a part dels estimats bizantins, dels avenços científics, filosòfics, etc, del renaixement.

Després, allò que posa a dalt de que els europeus no existim no ho he posat jo, no sé qui ha estat i sincerament me la suda, tampoc crec que tingui raó. Així que deixa aquest penós argument que has repetit dues vegades en el mateix text.

Creus que jo avorreixo, tu també em fas perdre prou temps, però és que m'agradaria insistir en les preguntes que t'he clarament i que no has contestat encara.

La pena la fas tu quan et quedes sense arguments, perquè no em contestes i es veu prou que busques excuses per desacreditar al personal de forma barata, atribuint al que jo dic coses que no són veritat. En fi, ja t'ho faràs.

Per cert, em recordes molt a un paio que ecrivia aqui fa temps, un tal ADECAF, no seràs tu un cop més? ho dic perquè si ho ets, si en Jaume Farrerons, llavors fes-m'ho saber, que ja no et contestaré mai més, perquè vaig acabar fins els collons de discutir amb ell i deixar-lo fer el pena davant de tothom.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Es que un àrab no és el mateix que un persa mentre que un persa sí és el mateix que un iranià, no ho sabies?

L'Averroes, de qui no saps ni escriure el nom, era de Córdoba. De la Corduba romana de Sèneca, de la Corduba bizantina, hereu d'una tradició greco-romana molt antiga i erudita. Averroes va inspirar-se en Aristòtil -grec pagà contemporani d'Alexandre Magne i no arabomusulmà-. Va ser sobre aquesta antiga i profunda base cultural europea greco-llatina que va bastir-se la Córdova dels islàmics. Pero resulta que l'Averroes va ser durament represaliat i censurat, pel seu interès en aquesta tradició d'arrels greco-romanes, pels mateixos musulmans. Per traïr l'islam, per apòstata. Ben aviat van acabar els pocs intents d'apropar-se a una tradició cultural que sentien aliena, antagonista als seus dogmes teocràtics fixats a l'alcorà -menyspreant tot allò que no s'hi esmenti en ser aquest l'única font vàlida de coneixement humà dictada directament pel seu déu- i a més fora del seu abast d'enteniment.

Fa molt de temps que escric a Indymedia. Se qui és aquest i m'hi havia discutit. Els resultats eren igual que amb tu. Pero realment no m'importa gens qui creus que pugui ser o deixar de ser.

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
21 oct 2008
Sí, sé què és un iraní, un persa o un àrab, però aleshores se'm plantja una pregunta, tu el problema el tens amb els àrabs o amb el musulmans? perquè no és el mateix, "ho sabies"?

"Va ser sobre aquesta antiga i profunda base cultural europea greco-llatina que va bastir-se la Córdova dels islàmics."

Ergo els islàmics admiraven i van mantenir viva la cultura clàssica. no?

I per cert, encara no m'has respost les preguntes.
Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
22 oct 2008
M'he limitat a escriure obvietats pero amb això n'hi ha prou per esverar a qui no suporta veure rebatuda, amb tanta facilitat, tota la seva farragosa ideologia.

Et fas uns embolics entendridors.

Per exemple fas aquesta pregunta.

Ergo ets incapaç d'entendre coses bàsiques, estàs tan programat que fins i tot això està fora del teu abast.

L'islam és la religió tribal àrab. És imperialisme i xenofòbia àrab.

Fins i tot els turcs, encapçalats per Mustafà Kemal, van decidir desarabitzar-se a inicis del segle XX. Tota la resta de pobles islamitzats han patit graus més o menys greus d'arabització.

Molts dels pobles islamitzats o en procès d'islamització lluiten per la seva identitat etnocultural i llibertat abans aquesta procès d'islamització assoleixi la fase terminal.

L'illa de Bali és un dels pocs indrets d'Indonèsia on la població nadiva indonesia hindú ha aconseguit no ser minoritzada i sotmesa per l'islam. Fa uns 500 anys van arribar-hi hindus d'altres illes d'Indonesia fugint ja de l'opressora islamització que patien. És per això que l'illa de Bali és tan coneguda. Per ser el darrer exemple d'una cultura anihilada i desapareguda a la resta d'Indonesia.

Això ha estat fins ara.

Des de que fa 700 anys va encetar-se l'islamització d'Indonesia totes les illes de l'arxipèlag indonesi han anat sent islamitzades. Aquesta islamització s'ha anat endurint i arraconant progressivament les creences i l'espiritualitat nadiva dels indonesis -la seva identitat etnocultural-. I ara que l'islam es sent prou fort mira de rematar-les finalment.

En concret vol encetar el començament de la fi de l'hinduisme a Bali, una mena de Constantinoble de l'arxipèlag indonesi, amb una ofensiva legisladora que està imposant l'us de vels, el menjar "halal" i un llarg etc. d'hàbits d'origen àrab totalment aliens a la cultura indonèsia. És clar que hi han moltíssims indonesis que, després de segles d'islamització, creuen que això és natural i diuen que ho fan per la seva pròpia voluntat.

El millor és una "llei contra el porno" que escomet fins i tot contra el pintallavis i tot allò que atempti contra la moralitat. Això va adreçat a convertir en criminals els balinesos només pel delicte contra la llei i contra déu d'anar vestits sense tractar el seu cos com si fos un focus de bruticia i pecat.

Milers de balinesos es mobilitzen i manifesten contra l'arabització o és a dir contra l'islamització. Serà que són nazis?

A Indonèsia oficialment es reconeixen les minories cristianes, hindus, budistes i confucianes. Pero només des d'una supremacia totalitaria de l'islam sobre seu. Els cristians indonesis són periódicament massacrats. Budistes i confucians són gairebé tots la minoria xinesa i per això mateix, per ser xinesos i per por a les repressalies de la Xina, l'islam conté les seves ànsies de "revertir-los" a la seva veritat. I pel que fa als hindus ja veus com són tractats.

Allà ho tenen clar. Arabització i islamització és el mateix.

Tu encara no?

Ets un perfecte exemple de l'esquerra obsoleta.

Re: 40,000 persones al funeral pel Haider
24 oct 2008
Haider ha mort.

Pero en Strache, Heinz-Christian Strache, està ben viu.

[ Millor que vigili amb el cotxe ;D ]

Però què collons dius tu de Jaume Farrerons?
17 nov 2008
Qui et va deixar a tu en ridícul fou Jaume Farrerons, i tantes vegades com vas discutir amb ell, poll inflat..., que per això el vau bloquejar de manera que no us pogués respondre. Aquesta és la manera que teniu vosaltres de "dialogar": qui us refuta, bloquejat. I no sols amb Farrerons.
Sindicato Sindicat