Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : amèrica llatina : xarxa i llibertat
Solidaritat amb els Municipis Zapatistes: segona Trobada Europea a Barcelona
18 oct 2008
Us enviem la informació relativa a la "2 Trobada Europea" a realitzar-se a Barcelona els dies 5, 6 i 7 de desembre de 2008 a la Masia de la Guineueta (districte Nou Barris). Es tracta de les informacions i acords que van sorgir de la Primera Trobada a Atenes i de les comunicacions del col.lectiu de Barcelona. Sobre aquesta base ja es pot començar a treballar el programa segons les aportacions que es facin.

Han respost fins a ara anunciant que assistiran des de Liège, Atenes, CSPCL de París, IRU, Tolosa, La Plata de Madrid, etc....
Antecedent:

âTrobada Europea en Defensa i en la Lluita amb els Pobles Zapatistes i L'Altra Campanya de Mèxicâ?, realitzat a Atenes (Grècia) del 9 al 11 de maig passat.

Possibilitat de realitzar una II Trobada

Estant d'acord tot*s els presents en la importància de realitzar una nova trobada, es van establir dues discussions entorn de les dates i les fins.

1. Dates:
Entenent la importància de trobar-nos i de, entre altres objectius, valorar la Caravana, la data no podia ser molt llunyana a la realització d'aquesta, ni massa propera. Es va acordar que fora entorn del mes de desembre i es realitzaria a Barcelona, les qui determinaran finalment les dates.

2. Objectius:
Estant d'acord que un dels punts era valorar la Caravana, va haver una àmplia discussió entorn de com crear un espai que faci possible el contacte entre les moltes i diferents xarxes que ara mateix realitzen els seus treballs a Europa; va haver ampli acord que nosaltr*s no podem ser els que encapçalem una xarxa que ajunti a totes les altres xarxes i lluites més o menys disperses, sinó que hem de seguir treballant per oferir un espai de trobada comuna, assumint les dificultats que això representa, i respectant sempre les dinàmiques pròpies i les llargues històries de lluites a cada país.

Resolució i Consulta des de Barcelona

De la Trobada realitzada a Atenes va sortir l'acord de realitzar una pròxima trobada a Barcelona. En l'assemblea del Col.lectiu de Solidaritat amb la Rebel.lió Zapatista de Barcelona hem estat veient les dates i el lloc per a realitzar-la. Us volem informar i proposar que sigui a la Masia de la Guineueta, a Nou Barris, lloc en el qual ja vam realitzar dues trobades a Barcelona. Ãs un espai del que podem disposar en la seva totalitat i que tenim reservat per als dies 5, 6 i 7 de desembre.

Encara queda temps per a organitzar-la amb tranquil·litat però volem llançar públicament la proposta per a veure si va bé i així començar a desenvolupar els treballs previs a la trobada. Ara ve la Caravana nacional i internacional d'observació i solidaritat amb les comunitats zapatistes més els treballs posteriors. Si fora bé, ratificaríem les dates i el lloc i ja al setembre començaríem amb els continguts i la convocatòria. Una abraçada i salutacions a tot*s.

Pròxima trobada europea a Barcelona.

En l'assemblea extraordinària realitzada pel col·lectiu el dissabte, hem decidit recordar la convocatòria realitzada per a una trobada europea dels col·lectius de solidaritat amb Chiapas i la Rebel·lió zapatista europeus per als dies 5, 6 i 7 de desembre del present any tal com es va acordar en la trobada realitzada a Atenes. Així ho fem saber per a corroborar si van bé les dates i iniciar els treballs preparatius a aquesta trobada. Salutacions i sort.

Colâ¢lectiu de Solidaritat amb la Rebelâ¢lió Zapatista

PROPOSTA PER A LA TROBADA DE BARCELONA

Reflexió sobre la solidaritat

Reflexió i anàlisis de la campanya europea, quinzena zapatista, 14 de juny i la caravana â com continuar la proposta de temes - lluites d'aquí - medi ambient â energia- sense papers â migrants

Militarització

Lluita per espais autònoms

Formes de vida alternatives

Economia solidària

Lluites dels treballadors

Moviments de barri

Lluites estudiantils

Pres*s polític*s

. Zezta internacional

Tracte de la repressió contra moviments socials aquí

Desitjos per a formes de treballar

Taules de treball petitones per a participar més gent

Prendre el temps de conèixer-nos

Moderació per persones amb menys experiència també escoltar-nos

II Trobada Europea

This work is in the public domain

Comentaris

propuesta: reunión previa al Encuentro Europeo de Barcelona
18 oct 2008
Compañeros y compañeras:

Nos dirigimos a todos vosotros y vosotras, gentes que apoyáis desde diferentes ámbitos la causa zapatista, para formularos la siguiente propuesta:
Creemos conveniente llevar a cabo una reunión previa al Encuentro Europeo de Barcelona de todos aquellas personas, colectivos y organizaciones de ámbito estatal con el objeto de :

- conocernos y reconocernos
- repasar nuestra realidad y trayectoria
- analizar la fuerza con la que contamos, tanto cuantitativa como cualitativamente
- intercambiar experiencias con el fin de ser más operativos
- considerar las posibilidades de difusión y expansión
- evaluar nuestras acciones, conjuntas o simultáneas, de las que nuestra presencia en la Caravana de este verano merece una especial atención
- proyectar un futuro

Y un montón de "etc" que seguro que entre todos/as aparecen

No pretendemos llevar acuerdos unitarios al Encuentro Europeo, sino más bien conversar, intentar saber dónde, quienes y cómo estamos.

Desconocemos vuestra opinión, por esa razón la preguntamos y lanzamos nuestro ofrecimiento, porque muchas veces, sólo un pequeño empuje es necesario.

Os ofrecemos Zaragoza el sábado 8 de noviembre. Nosotros/as nos responsabilizaríamos de la infraestructura necesaria.

No tenemos ningún problema con un cambio de fecha o de lugar.Sólo lanzamos una propuesta de lo que a nosotros/as nos parece necesario. Esperamos impacientes vuestra respuesta y la difusión de esta propuesta a los compañeros/as con los que no alcanzamos a comunicar.

Un abrazo
CEDOZ
ASSI (Acción Social Sindical Internacionalista ) / PLATAFORMA DE SOLIDARIDAD CON CHIAPAS DE ARAGÓN
-
--
CedoZ
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ *
* Centro de Documentación sobre Zapatismo *
* http://www.cedoz.org *
* cedoz ARROBA cedoz.org *
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more

Sindicat