Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : amèrica llatina : xarxa i llibertat
Solidaritat amb els Municipis Zapatistes: segona Trobada Europea a Barcelona
18 oct 2008
Us enviem la informació relativa a la "2 Trobada Europea" a realitzar-se a Barcelona els dies 5, 6 i 7 de desembre de 2008 a la Masia de la Guineueta (districte Nou Barris). Es tracta de les informacions i acords que van sorgir de la Primera Trobada a Atenes i de les comunicacions del col.lectiu de Barcelona. Sobre aquesta base ja es pot començar a treballar el programa segons les aportacions que es facin.

Han respost fins a ara anunciant que assistiran des de Liège, Atenes, CSPCL de París, IRU, Tolosa, La Plata de Madrid, etc....
Antecedent:

âTrobada Europea en Defensa i en la Lluita amb els Pobles Zapatistes i L'Altra Campanya de Mèxicâ?, realitzat a Atenes (Grècia) del 9 al 11 de maig passat.

Possibilitat de realitzar una II Trobada

Estant d'acord tot*s els presents en la importància de realitzar una nova trobada, es van establir dues discussions entorn de les dates i les fins.

1. Dates:
Entenent la importància de trobar-nos i de, entre altres objectius, valorar la Caravana, la data no podia ser molt llunyana a la realització d'aquesta, ni massa propera. Es va acordar que fora entorn del mes de desembre i es realitzaria a Barcelona, les qui determinaran finalment les dates.

2. Objectius:
Estant d'acord que un dels punts era valorar la Caravana, va haver una àmplia discussió entorn de com crear un espai que faci possible el contacte entre les moltes i diferents xarxes que ara mateix realitzen els seus treballs a Europa; va haver ampli acord que nosaltr*s no podem ser els que encapçalem una xarxa que ajunti a totes les altres xarxes i lluites més o menys disperses, sinó que hem de seguir treballant per oferir un espai de trobada comuna, assumint les dificultats que això representa, i respectant sempre les dinàmiques pròpies i les llargues històries de lluites a cada país.

Resolució i Consulta des de Barcelona

De la Trobada realitzada a Atenes va sortir l'acord de realitzar una pròxima trobada a Barcelona. En l'assemblea del Col.lectiu de Solidaritat amb la Rebel.lió Zapatista de Barcelona hem estat veient les dates i el lloc per a realitzar-la. Us volem informar i proposar que sigui a la Masia de la Guineueta, a Nou Barris, lloc en el qual ja vam realitzar dues trobades a Barcelona. Ãs un espai del que podem disposar en la seva totalitat i que tenim reservat per als dies 5, 6 i 7 de desembre.

Encara queda temps per a organitzar-la amb tranquil·litat però volem llançar públicament la proposta per a veure si va bé i així començar a desenvolupar els treballs previs a la trobada. Ara ve la Caravana nacional i internacional d'observació i solidaritat amb les comunitats zapatistes més els treballs posteriors. Si fora bé, ratificaríem les dates i el lloc i ja al setembre començaríem amb els continguts i la convocatòria. Una abraçada i salutacions a tot*s.

Pròxima trobada europea a Barcelona.

En l'assemblea extraordinària realitzada pel col·lectiu el dissabte, hem decidit recordar la convocatòria realitzada per a una trobada europea dels col·lectius de solidaritat amb Chiapas i la Rebel·lió zapatista europeus per als dies 5, 6 i 7 de desembre del present any tal com es va acordar en la trobada realitzada a Atenes. Així ho fem saber per a corroborar si van bé les dates i iniciar els treballs preparatius a aquesta trobada. Salutacions i sort.

Colâ¢lectiu de Solidaritat amb la Rebelâ¢lió Zapatista

PROPOSTA PER A LA TROBADA DE BARCELONA

Reflexió sobre la solidaritat

Reflexió i anàlisis de la campanya europea, quinzena zapatista, 14 de juny i la caravana â com continuar la proposta de temes - lluites d'aquí - medi ambient â energia- sense papers â migrants

Militarització

Lluita per espais autònoms

Formes de vida alternatives

Economia solidària

Lluites dels treballadors

Moviments de barri

Lluites estudiantils

Pres*s polític*s

. Zezta internacional

Tracte de la repressió contra moviments socials aquí

Desitjos per a formes de treballar

Taules de treball petitones per a participar més gent

Prendre el temps de conèixer-nos

Moderació per persones amb menys experiència també escoltar-nos

II Trobada Europea

This work is in the public domain

Comentaris

propuesta: reunión previa al Encuentro Europeo de Barcelona
18 oct 2008
Compañeros y compañeras:

Nos dirigimos a todos vosotros y vosotras, gentes que apoyáis desde diferentes ámbitos la causa zapatista, para formularos la siguiente propuesta:
Creemos conveniente llevar a cabo una reunión previa al Encuentro Europeo de Barcelona de todos aquellas personas, colectivos y organizaciones de ámbito estatal con el objeto de :

- conocernos y reconocernos
- repasar nuestra realidad y trayectoria
- analizar la fuerza con la que contamos, tanto cuantitativa como cualitativamente
- intercambiar experiencias con el fin de ser más operativos
- considerar las posibilidades de difusión y expansión
- evaluar nuestras acciones, conjuntas o simultáneas, de las que nuestra presencia en la Caravana de este verano merece una especial atención
- proyectar un futuro

Y un montón de "etc" que seguro que entre todos/as aparecen

No pretendemos llevar acuerdos unitarios al Encuentro Europeo, sino más bien conversar, intentar saber dónde, quienes y cómo estamos.

Desconocemos vuestra opinión, por esa razón la preguntamos y lanzamos nuestro ofrecimiento, porque muchas veces, sólo un pequeño empuje es necesario.

Os ofrecemos Zaragoza el sábado 8 de noviembre. Nosotros/as nos responsabilizaríamos de la infraestructura necesaria.

No tenemos ningún problema con un cambio de fecha o de lugar.Sólo lanzamos una propuesta de lo que a nosotros/as nos parece necesario. Esperamos impacientes vuestra respuesta y la difusión de esta propuesta a los compañeros/as con los que no alcanzamos a comunicar.

Un abrazo
CEDOZ
ASSI (Acción Social Sindical Internacionalista ) / PLATAFORMA DE SOLIDARIDAD CON CHIAPAS DE ARAGÓN
-
--
CedoZ
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ *
* Centro de Documentación sobre Zapatismo *
* http://www.cedoz.org *
* cedoz ARROBA cedoz.org *
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Colera camping CNT