Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Enric Duran solidari diu que sortirà de la clandestinitat i que no ha rebut cap denúncia
17 oct 2008
Tanmateix, divuit bancs asseguren haver-lo denunciat als mossos d'esquadra · L'activista va estafar prop de 500.000 euros fa un mes

Enric Duran, l'activista que avui fa un mes va aconseguir préstecs per un total de 492.000 euros i es va donar a la fuga, ha enviat un correu a VilaWeb explicant que a hores d'ara no ha rebut cap denúncia en contra seva i que sortiria 'de la clandestinitat' i tornaria 'a l'activitat pública.' Diu Duran: 'el silenci de polítics i banquers em fa sospitar que potser estan disposats a no acusar-me per tal que no se'n parli més. Quin motiu podria haver-hi, si no, per no denunciar-me?'.

Tanmateix, segons els mossos d'esquadra, dels trenta-nou bancs que Duran va estafar, n'hi ha divuit que l'han denunciat davant la policia catalana.

En el correu electrònic, Duran explica que s'ha fet evident 'qui són els vertaders delinqüents', tal com es demostra, segons el seu parer, amb els ajuts de més de dos bilions d'euros que els EUA i la UE han garantit a la banca privada, 'amb diners que són dels ciutadans o que perjudicaran a aquests a través del deute públic, és a dir, la inflació.'

Segons l'activista, que el 17 de setembre va fer córrer una publicació titulada 'Crisi: creus que els bancs et roben?' (pdf), els esdeveniments dels últims dies 'han demostrat que polítics i banquers van de la mà' i assegura que, davant del silenci, s'ha de fer soroll, 'i el tindran.' Per a Duran, la solució de l'actual crisi 'passa pel canvi de sistema', és a dir, 'pel decreixement i la justícia social.' Segons el seu parer, per a aconseguir aquesta solució, cal abolir l'actual sistema financer ('no necessitem bancs privats ni empreses financeres', assegura).

L'activista acaba la carta explicant que aviat sortirà de la clandestinitat 'per poder estar actiu en les mobilitzacions socials en aquesta conjuntura històrica en què ens trobem'.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Enric Duran solidari diu que sortirà de la clandestinitat i que no ha rebut cap denúncia
18 oct 2008
No m'interessa!
Re: Enric Duran solidari diu que sortirà de la clandestinitat i que no ha rebut cap denúncia
18 oct 2008
Per al notas de dalt; no siguem trolls.
Algo et deu d'interessar quan lo as llegui't i as escrit (encara que no aportes una merda), si t'agraden més altres fronts o lluites no cal que vomitis amb les altres. millor fer critica constructiva.
Creec que aquesta aco els hi fa mal i aporta debat sobre aquesta colla de gentusa intocables.

PD;En la clan-destinitat estan els banquers que quasi ningú havia fet res per visivilitzar-los, senyalar-los amb raonaments i proves.
aupa
Re: Enric Duran solidari diu que sortirà de la clandestinitat i que no ha rebut cap denúncia
18 oct 2008
Aquesta noticiaj a surt més avall, si us plau no repetim tan noticies ja publicades, ni que fos tan interessant! això ja fa pudor
Re: Enric Duran solidari diu que sortirà de la clandestinitat i que no ha rebut cap denúncia
18 oct 2008
quins pebrots, amb perdo de llenguatge sexista,

endavant paio
Sindicat