Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : educació i societat : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Obama (i les eleccions als EEUU) fins a la sopa
15 oct 2008
Ja n´hi ha prou de les eleccions als EE.UU.
Fa molts mesos que estem aguantant el tsumani més gran dels "mass merda" en el que portem dels últims anys. Ni tan sols la malaltia/mort del papa JP II va ser tan publicitada com les eleccions dels EE.UU.

Que si Clinton Vs Obama, que si Obama Vs McCain, que si Pallin Vs... Que si Obama als videojocs, que si Obama en boca d´esportistes, artistes, cantants, etc... Cada dia OBAMA (i per extensió la resta de personatges candidats als EE.UU) durant mesos i mesos.

És massa. Estic fins als ovaris d´Obama, McCain, les eleccions dels EE.UU i els mass merda.

A títol personal he enviat emails a diferents periòdics dels EEUU (NY Times, W post,...) i a les "agències de premsa" (reuters, EFE, etc.) dient això mateix:

Que sàpiguin que hi ha gent a Europa que no els interessa tota aquesta onada mediàtica de les eleccions dels EEUU.

Sé que no servirà de res, i que escribint això també estic parlant d´ells, però creia que ho havia de dir perquè amb la gent que he parlat durant aquests temps també estan cansadíssimes d´aquest tema.

Salut i gràcies per mantenir aquest espai de trobada com és indy.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Obama (i les eleccions als EEUU) fins a la sopa
15 oct 2008
plasplasplas

per fi hi ha alguna que ho diu en veu alta. Jo també faré el mateix: escriure emails als media dels EEUU i agències de premsa.

A més, la història ha demostrat que pel que respecta la política exterior no importa gaire si un demócrata o un republicà estan a la casa blanca: L.B. Johnson, demócrata va ser l´artífex de l´escalada béica massiva als EEUU, Clinton va castigar constantment al poble iraquià (via ONU, via accions militars) durant els 8 anys de mandat, Carter també va fer de les seves, sobretot a llatinoamèrica i indonèsia, etc.

Fa riure com cantants que van d´intel-lectuals d´esquerra s´omplen la boca amb obama...

Ara mateix, ni bush amb 4 anys més continuaria fent la política exterior que va fer els primers anys de mandat, perquè s´ha evidenciat la limitació dels EEUU com a potència, per tant Obama si és president la política exterior que faci serà la que li toqui fer, i no anirà en funció dels seus idelas demòcrates o republicans.
Re: Obama (i les eleccions als EEUU) fins a la sopa
15 oct 2008
Pero que dius, Obama salvarà el món.

No et fa por assabentar-te que ets l'unica persona al món sencer que no veu l'aura d'Obama cada vegada que surt a la tele?

No sents un entusiasme tan gran pel canvi que no et cal ni saber en que collons consisteix aquest canvi?

Això és que ets una racista.
Re: Obama (i les eleccions als EEUU) fins a la sopa
16 oct 2008
Canvi? quin canvi? aquest home és: primer un polític(com tots capaç de mentir fins la sacietat per aconseguir el poder)
segon: candidat del partit demòcrata, si a aquestes alçades no savem quina és política d'aquest partit malament anem.

I ja està bé de qui no està d'acord amb Obama (i s'en això indimedia, probablement ni am McCain) aixi de ser racista, per aquesta regla de tres hauriem d'estar d'acord amb el que ha fet Bush, ja que ha tingut dos polítics negres dins el seu gobern com la Rice o Powell.
Aquí el que es jutgen o sobre el que s'opina és sobre les idees no sobre el color de la pell, o demés coses per l'estil.
I com a la resta dels essers humans els cabrons estan a tot arreu, n'hi ha de blancs, negres, asiatics, del nord d'Àfrica, americans, la plaga afecta a tots els estrats socials.
Re: Obama (i les eleccions als EEUU) fins a la sopa
16 oct 2008
A la pelicula Platoon, el protagonista li diu al sargento Elías que si aquella guerra (la del Vietnam)la perdrien i el sergent li contesta que porten tants anys fotent patades a tothom que aquella guerra els hi tocava perdre.
I sobre els crims dels Estats Units tant dona qui manés, tots els presidents han sigut prou fills de puta. Començant pels demócrates den Roosevelt ( i els seus bombardejos massius sobre població civil alemanya) i en Truman que va fer tirar la bomba atòmica. Llavors les matances de Corea per part d´un republicà com era Eisenhower. Anys mes tard vinguè la guerra de Vietnam i alli tant democrates como Johnson i republicans como Nixon de la ma de Kissinger van matar a diestro y siniestro. Llavors ja van vindre la invasió de Grenada, de Panamá, la primera Guerra del Golf de la ma de republicans com Reagan i George Bush pare. I fins a arribar al actual cabrón republicà que mana ara a la Casa Blanca i darrera del qual hi han 2 guerres(Irak i Afganistán) i un macro-autoatemptat (les Torres Bessones i el Pentagon:3200 morts)va manar durant 8 anys un soberbi criminal de guerra com era el Clinton i aquell era democrata. Va bombardejar inmisericordiament a Serbia i a Irak.
Voleu dir que hi ha diferencia entre democrates i republicans quan tots serveixen al mateix amo?
Fixeu-vos que cada cop que algun ha de ser president ja sen va a Israel i a encendre unes veletes, posar-se la kippá al cap, posar alguna bobada en un paperet al Mur de les lamentacions, i de ma del Congrès Jueu-Americà presentar els seus respectes als amos del món. Bush va anar-hi no fa molt, i l´altre dia ja ho va fer Obama.
La mateixa historia des de sempre.
Re: Obama (i les eleccions als EEUU) fins a la sopa
16 oct 2008
*fins al nas d'arguments necis:

No t'has adonat que he escrit això irònicament?


*Antikapitalitische Widerstand:

El camí dels USA i d'Israel no és el mateix que el d'Europa. Nosaltres hem de fer el nostre propi camí que no passa per Washington, per Tel-Aviv ni tampoc, és clar, per la Meca. Els jueus fan el que fa tothom a aquest món; mirar pels seus. Perque qui no es capaç de seguir el ritme del món es deixat enrere i ni els USA ni Israel ni ningú farà res per Europa si ens embadalim més.

És ara o mai.



Els USA i Israel no m'importen gaire.

M'importa Europa -no la UE- i els pobles europeus que endinsen les arrels de les nostres identitats ben
Re: Obama (i les eleccions als EEUU) fins a la sopa
17 oct 2008
No, quan son escrit no sempre queda ven remarcada la intenció de l'interlocutor, si ho hagués notat no hagues respost el que vaig respondre. Per altra banda si que per aquí hi ha més d'una resposta per l'estil sense que sigui irònica, no estic fins als nassos sols pel teu post
Re: Obama (i les eleccions als EEUU) fins a la sopa
17 oct 2008
Voldrás dir "ben remarcada", el que et passa és que t'has abraonat sense pensar-hi gens. No passa res. La veritat és que m'importa ben poc que pensis del meu post. I tens raó, de vegades algú escriu algun post mínimant interessant i argumentat pero no es gaire sovint.
Sindicato Sindicat