Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Programa del dia 13 d'octubre de 2008
14 oct 2008
Podeu escoltar-lo a:
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/
Imagen 002.jpg
Durant aquest programa vam tractar els següents temes:

Manifestacions i contramanifestacions del 12 d'octubre amb Montserrat Arnau, de Sant Adrià del Besòs. Com sempre, els policies reprimeixen només els antifeixistes...

Amb Gorka, de Barcelona, vam parlar de la
MANIFESTACIÓ PER LA LLUITA TRANSGÈNERE, TRANSSEXUAL I INTERSEXUAL
que es va fer el passat dissabte 11, a Barcelona. Segons els convocants, 'Dientque no som ni homes ni dones volem demostrar que el binomi home-dona itotes les diferències que s’atribueixen als gèneres masculí i femeníson construïdes i poden ser qüestionades. I que quan la medicina il’Estat ens defineixen com a transtornats posen en evidència que lesnostres identitats, les nostres vides transtornen el seu sistema. Peraixò diem que la malaltia no és en nosaltres sinó en el binarisme degènere.'

Finalment, amb Ermengol, de Terrassa, vam parlar de l'absolució de 25 persones detingudes a Terrassa durant el desallotjament del KORK III l'any 1999. Elmacro-judici, que havia de durar fins al 15 d’octubre, va finalitzardesprés que la fiscal retirés tots els càrrecs que encara manteniacontra les persones encausades arran de les flagrants contradiccions enquè van incórrer els policies que van comparèixer com a testimonis del’acusació.

Així mateix, vam informar de la situació actual del pres osonenc Amadeu Casellas i de la campanya d'enviament de faxos a l'Audiència de Barcelona. El text és el següent:

A l’atenció del magistrat de la secció cinquena de l’Audiència Provincial de Barcelona, Sergi Cardenal Montraveta.

Passeig Lluís Companys, 14-16

08018 Barcelona

Telèfon: 93 4866090

Fax: 93 4866009

Ambaquest escrit, voldríem cridar la seva atenció pel que fa a la delicadasituació en què es troba el senyor Amadeu Casellas Ramon, actualmentpres al centre penitenciari de Brians II. Amadeu Casellas s’estàrecuperant d’una vaga de fam que va durar 76 dies, i el seu estat de salut actual és extremadament delicat.

Lamagistrada del jutjat nº 2 de Manresa, Èrika López Gracia, li vadenegar la sol·licitud de limitació de condemna a 20 o 30 anys, màximssegons la llei, i també li va denegarla limitació per raons humanitàries. Contra aquest fet es va posar unrecurs, i ja que el cas ha passat a les seves mans li demanem queresolgui el recurs favorablement i que s’acabi d’una vegada amb elpatiment d’Amadeu Casellas, que també és el de la seva família i dels seus amics i amigues.

Amadeu Casellas ja ha complert gairebé 23 anys de condemna, quasi tota una vida. Si no es resol el seu cas favorablement, de fet se l’estaria condemnant a una cadena perpètua.

D’altrabanda, la condemna més gran de l’Amadeu és de cinc anys; per tant, sise li aplica el triple de la condemna més alta, tal com contempla lallei, l’Amadeu ja hauria d’estar en llibertat des de fa força temps.L’Amadeu té també vuit anys de redempcions de condemna, per les feinesfetes dintre de la presó.

El cas d’Amadeu Casellas es presentarà aquesta setmana a la Comissióde Drets Humans de Ginebra, per organismes competents en aquestesqüestions, ja que la denegació de refundició de condemnes que demana ésnomés una part del seu cas global, que és digne de ser tractatespecialment per aquesta Comissió.
Mira també:
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/
http://coordinadoraantifeixista.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat