Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Els Mossos solen mostrar la seva vertadera cara en el seu subfòrum del portal foropolicia.es
1.bmp
2.bmp
Mossos amb policia espanyola.jpg
Els Mossos d'Esquadra, amb els seus col·legues de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil entre d'altres, solen mostrar la seva veritable cara a Internet. Si mireu els enllaços del final ho podreu veure.

Pel que fa a la manifestació d'ahir, no dubten a aplaudir la brutalitat policial, relativitzar l'extremisme dels feixistes concentrats a Montjuïc o prendre partit a favor del dia de la Hispanitat.

Aquesta gent és la que conforma la policia de la Generalitat i s'encarrega de vetllar per l'ordre als carrers. Després ens voldran fer creure que actuen amb sentit de la proporcionalitat i que són políticament neutrals i totalment assèptics.

Canya als feixistes, ens veiem el proper 12-0!

Vídeo de la càrrega i + info:

http://www.kaosenlared.net/noticia/seguimiento-manifestaciones-antifasci
Mira també:
http://www.foropolicia.es/foros/index.php
http://www.foropolicia.es/foros/viewtopic.php?f=27&t=23044&sid=62fee5bd66b68055a0c7c99355d9b7c2

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Aquesta marxa antifeixista és la resposta a la concentració a la plaça de Sant Jordi de Montjuïc convocada per la comissió 12 d'Octubre, que integra diverses associacions feixistes i d'ultradreta. Entre ells, el partit Democràcia Nacional. Com cada any, s'hi han aplegat unes 400 persones, algunes d'elles proveïdes de banderes i simbologies franquistes. Els assistents han llançat crits a favor de la pàtria i contra l'Estatut, els immigrants, el govern socialista i Mariano Rajoy, per les seves paraules sobre la desfilada del Dia de la Hispanitat. També han tingut un record pel líder ultradretà, Jörg Haider, mort en un accident de cotxe.

En aquesta mateixa plaça, catorze joves independentistes s'han encadenat a uns arbres durant tota la nit. Ho han fet per protestar contra la marxa feixista. A quarts de vuit del matí, els Mossos els han obligat a marxar de la plaça de Sant Jordi. Per deslligar-los dels arbres ha calgut l'actuació dels bombers, que han trencat les cadenes amb unes tenalles. No hi ha hagut detencions, però han traslladat cinc persones a comissaria per ser identificades, ja que anaven indocumentades.

Al monument a Colom, joves d'Esquerra Republicana han penjat una pancarta a favor de la independència. Una vintena de membres de les JERC han desplegat una lona per denunciar la celebració del Dia de la Hispanitat. A la pancarta, que han penjat amb uns cables des de dalt del monument, s'hi pot llegir "Independència. 12 d'octubre. Res a celebrar". Els joves han orientat la pancarta cap a la muntanya de Montjuïc, com a resposta a l'acte ultra convocat allà.
http://www.3cat24.cat/noticia/321065/tarragones/Marxes-feixistes-i-antif.
Heu tingut sort que els 16 independentistes que havia a la plaça els hem tret alla. Vosaltres erau 200 persones a la manifestacio i a la plaça de sant jordi a les 12:45 havien mes de 500 persones al acte. Aixo demostra que la vostra violencia fa que cada any vagi menys gent a les vostres manifestacions. M ha toat fer guardia primer a la plaça Espanya i despres a dalt a la plaça Santo Jordi. Igualment puc dir que si vosaltres haguessiu arribat a plaça Espanya tenia-ho les de perdre. LA POLICIA US HA FET UN GRAN FAVOR.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Es un foro policial si, pero public, hi pot escriure qui vol.
Evidentment que no tots son policies sino que es fan passar per policies.
Una vergonya la violencia dels manifestants, no m´extranya que fosin 4 gats.
Es una llastima que els manifestants feixistes siguin mes educats i pacifics que els antifeixistes.
No crec que ens representin a la majoria.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Sí home sí, i quan es reunien a la Plaça dels Països Catalans i els protegieu també ens estaveu fent un favor.

I no oblidis que als Mossos hi ha molt de violent, espanyolista i filofeixista. D'això tracta aquest post.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
i també molt ex-porter de discoteca, addicte a la cocaïna...
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
t´aseguro que no es el meu cas.Et deixo un link perque comparis tu mateix l assistencia d´uns i la dels altres. Per cert tot i que la propaganda que heu fet, hi ha anat molt poca gent pq estudiu a la facultat d historia de la UB i pel que veig tanta propaganda i a la fi no us serveix per res.
www.lavanguardia.es/lv24h/20081012/53558809638.html
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Bé, clar, ja sabem que els mitjans de comunicació burgesos no saben contar. I vosaltres mossos, no sabeu ni pensar, només obeir, reprimir, segrestar i agredir, però qui són els violents? Nosaltres, evidentment.
És curiosa la facilitat que tenen els diners per a manipular la informació, quan sou vosaltres els qui aneu armats i ben protegits i els qui ens envolten sense deixar-nos moure, és curiós, molt curiós que ens volgueu imposar la via de la pau a través de la repressió, la violència i de les armes.

Que us petin a tots!
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
ME CAGO EN TU PUTA MADRE,COM M'AGRADARIA OBRIR-TE EL CAP A COPS DE PAL,DESGRACIAT.SI ETS UNA MERDA DE FRUSTRAT TE JODES I BAILAS COM FEM ELS DEMES I BUSCA UNA FEINA HOME QUE A LA TEVA MARE SE LI CAU LA CARA DE VERGONYA CADA COP QUE ET VEU VESTIT DE FILL DE PUTA.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Possiblement, si no estiguéssiu al mig, hi hauria més gent a les manifestacions contra l'extrema dreta.
Saber que anat a aquesta manifestació hi ha molts números d'acabar a cops amb antidisturbis, evidentment provoca que hi hagi molta menys gent.
Per altre banda, et puc recordar la manifestació de fa dos anys, amb més gent i vosaltres fent el mateix paper: encerclant la manifestació, no deixant marxar a la gent d'ella i repartint gratuïtament. A més, per si no ho recordes, aquella manifestació era pacífica i es realitzava lluny del lloc on es reuneixen els desgraciats d'DN, Falange i demés xusma feixista.
Hauries de fer-te mirar amb qui treballes, noi. La manifestació antifeixista és precisament per deixar ben clar a aquesta xusma que ja que la policia no fa res davant les agressions que que ells protagonitzen, sí que hi ha gent disposada a plantar-los cara. Tant si els protegeix la policia com si no.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Parleu els que no hi ereu. Potser hi havia un reduït grup de gent encaputxada però la gran majoria hem assistit per rebutjar el feixisme.

El feixisme és una lacra que sino es combat creix. Vosaltres els que us heu quedat a casa no teniu res a retreure als que han anat. La única violència de la manifestació ha estat la que han aportat els mossos, que han repartit estopa a tort i adret, mentre els veïns donaven suport als manifestants que hem estat retinguts per la policia de forma il·legal durant més de 2 hores.

Els mossos covards com sou heu vingut armats fins a les dents i heu protagonitzat escenes lamentables com quan heu agafat a 2 noies del carrer i les heu arrastrat a violentment a dins la manifestació sols perquè us han qüestionat per tenir-nos a tots rodejats.

Els mossos sou uns covards, ens heu tractat molt malament des de l'inic, no esperàvem menys d'uns individus que es presenten voluntaris per apallissar a ciutadans.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
vàris apunts:

1r. patètic que hi hagués més gent a la mani nazi que a la nostre. potser n'hauriem de dignificar el volum abans que voler exercir una força que no tenim.

2n. els mossos porten des de fa 2 o 3 anys tancant impunement manifestacions tant pacífiques (com les del 1 de maig on no hi ha hagut mai violència) com d'altres que si bé si que n'hi ha hagut algun cop (com la antifa on es va armar tant el 99 com ahir) majoritariament han estat també pacífiques. això hem fa pensar que ja els han estat ben merescuts els cops de pal. als grecs els funciona.

3r. la difusió. segurament haguéssim hagut de parlar amb coordinadores antifeixistes i pensar també en la gent de l'àrea metropolitana, crec que per algún motiu no s'ha fet bé la difusió. és molt extrany tanta poca gent a bcn.

4t. la premsa ha jugat a espantar la gent. hi ha hagut persones que no venien a la mani per por o bé als disturbis o bé a agresions neonazis, quant precisament el carrer acostuma a ser més nostre que mai. potser fóra bo fer les reflexions pertinents sobre la por com a eina de control social, doncs en el 99% de persones sinó el 100% de persones en les que he vist aquest sentiment, era més un acte de cobardia (natural i comprensible en la seva lògica interne que hem de combatre) que no pas un acte de sensates i autoconservcació, que és la funció natural que hauria de tenir aquest sentiment en un idnividu.

puta espanya i res a celebrar!
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Saps perfectament que hi havia més de 200 persones.

Si a la plaça Sant Jordi quan veu desallotjar hi havien 60 i 100 al vespre (contades una a una) saps que a la del 12 eren moltissimes més de 200, simplement per l'espai que ocupaven tot i estar comprimits pel cordo policial.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Sembla que han escrit aqui tothom que va anar a la mani i potser encara més gent i tot que no va anar-hi pero ara vol fer-se l'heroï.

Donar-li tota la culpa als mossos pel fracàs de la manifestació és no voler fer autocritica ni adonar-se que malgrat tot el discurset sobre unitarisme i etc. al final sou els quatre de sempre -poc més que una colla d'amiguets i, pitjor encara, una secta-.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
i tu ets un pallasso
Prou intoxicació policial, prou Gossos botiflers
13 oct 2008
Els joves que van retenir després d'haver-se encadenat van sentir com els mateixos Gossos sarnosos per les ràdios comentaven la mani i parlaven d'entre 600 i 1000 antifeixistes, gent que hi era ha explicat com durant l'ocupació de la plaça de Sant Jordi per part dels independentistes, les furgones de Gossos passaven cridant lladrucs feixistes i una fins i tot amb l'himne espanyol pels altaveus: AQUESTS AMICS DELS NAZIS SÓN ELS MOSSOS!

Ells van protegir els feixistes, carregant amb gran violència contra els antifeixistes, com fan sempre, i van garantir als nazis que podessin fer els seus actes, els Mossos simpatitzen clarament amb els nazis, igual que policies espanyols i guàrdies civils, de qui es consideren companys, en la gran majoria, són uns lacais dels colonitzadors espanyols, ganduls i paràsits socials als quals no agrada treballar i prefereixen guanyar-se la vida reprimint els seus conciutadans quan protesten contra el feixisme, contra les imposicions espanyoles, contra la precarietat, són botiflers de la pitjor calanya, i cada vegada més gent ho sap

Mossos botiflers, no us volem
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Culata de la pistola d'un mosso:

un nazi espanyol armat
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
mossos malparits. com us atreviu a donar lliçons de democràcia? Ja sabem de sobres que jugueu al doble joc de: el saura no ens deixa hostiar als nazis que llencen bengales a montjuïc; però en canvitreiem les porres babejant com a gossos, que és el que sou no ho oblideu,només veiem un antifeixista. Sou tots una colla de nazis, i esperem que hagueu d'anar a uns quants enterraments de companys vostres durant els propers anys, fins que us toqui a vosaltres estar sota terra.Millor no tingueu familia.
ACAB
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
es la segunda vez que veo esas dos fotos juntas, y cada vez me parece mas un montaje,
o eso o las fotos estan sacadas cuando el mossu de mierda cambio el brazo, porque en la foto que se ve la pistola de lejos el mossu tiene el brazo delante y en la foto de super cerca de la culata que parece que esta sacada con microscopio el brazo esta derrepente justo en el borde de la culata, y no me digais que en la foto grande se ve tambien la bandera porque aqui todos sabemos que existe el puto photoshop

de todas formas que mas me da que un mossu de mierda lleve una puta pegatina de la puta guardia civil
quiero decir?¿
cambia algo que ese madero llevase una bandera catalana en la kulata?

yo no entiendo enserio, a ver si nos aclaramos
estamos en contra de los mossus por españoles o por policias?

los zipaios en mi tierra llevan el uniforme con simbolillos vascos y muchos son del PNV
eso les hace mejoreS?

alguien que me explike porque le hace peor ser un nazi español que un nazi catalan armado
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
La culpa de que a la manifestació no hi anès ningú no és dels mossos sino dels manifestants.

La gent no hi va perque la manifestació del 12 d'octubre es ja com menjar els panellets l'1 de novembre amb la familia.

"Un coñazo" com diria Rajoy.

A més que ara ja no està de mola fer de borrokilla sino fer de gangsta hiphoper. Ara ja es folla tant disfressant-se de Patxi el batasuno sino de SnoopDoggyNigger el mafies sensiblero.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Podeu continuar insultarme pero sens dubte us dire una cosa que m han dit el companys que han hagut d actuar. Tot ha començat quan un dels vostres participants ( encaputxats com 40 persones mes s´han posat amb les banderes a colpejar la policia i evidentment la policia ha hagut d actuar) per tant que la culpa es vostra si no haguessiu fet això la manifestació hagues continuat evidentment sense arribar a plaça Espanya pq segur que teniu les de perdre.Igualment dic el mateix si els que s han penjat eran 4 gats si fossin 100 persones com tu dius no haguessim pogut. Per els que m´insulten nomes dir que segur que la vostra incultura us pot i les ganes de violencia també NO ANIREU ENLLOC AIX�!!! Sembla però que hi ha gent que sap acceptar la realitat i no ens culpa a nosaltres pq la culpa la te les vostres actituds violentes.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Fer-te passar per mosso omple algun buit interior teu?
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
El k passa es k no anem a la mani pq es una patranya, contra els feixistes cops de pal, els mossos ja triarana quina banda es posen. Abans un 12-O era combatiu, ara es una tonteria enorme.

Fa falta més valentia i menys k cool k soc.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
Pobrecitos mossos que les han pegao!eso no puede ser hombre!a donde vamos a parar! si es que....
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
A la mani erem 500 persones mes o menys..Mireu foto del punt i conteu...
2. molta gent no va per por als mossos...
3. No van treure imatges de la solidaritat dels veïns.
4. No van treure imatges dels "puretes" critican als mossos.
5. ni nosaltres mateixos hem tret aquestes fotos.
6.Molt bó encadenar-se a Monyjuic.
7. Tres persones amb sang al cap per les porres dels mosso... Aquesta gent es mereix un respecte.
8. Es mereix un respecte, perque segurament els ke kritiken estaben al llit dormint la resaca.
9. Debats generats: per exemple al Cuni: S'han de prohibir les mani feixistes si o no.
10. Ki ha creat aquest debat?
11: Per que han denegat el permis de manifestacio a gasteiz?
12.kom voleu lluitar contra els fatxes??? De kina manera es pot aconseguir ke no surtin al carrer?
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
13 oct 2008
totalment d'acord amb frivol...

però bé, estava pensant que potser hem de valorar que l'any passat no es va fer mani... l'any que ve no serem 500... serem 1000. i si és com menjar-se els panellets millor que millor. les "tradicions" reforcen. i si s'aconsegueix fer fora als feixistes, doncs llavors s'aniquila la tradició i llestos.

al mosso: el teu esperit paternal m'estova el cor, la teva porra el cap.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
14 oct 2008
El pitjor que podeu fer és, a més de voler enganyar a la resta de gent, voler engayar-vos a vosaltres mateixos.

És una fugida cap endavant, cap enlloc, acabeu com el centenar de manifestants l'altre dia. Arraconats i impotents. Això si, convençuts de ser els herois que salven el món.

La manifestació del 12 d'octubre és com una mena de pessebre cada vegada més atrotinat on cadascú fa el paper que li toca i prou sense més interés.

Mentre això passava el capitalisme ens ha dut a la vora de l'abisme. Antifas i semblants no han estat capaços, ni abans d'aquest col.lapse del sistema pero tampoc enmig d'aquest i més que probablement després d'aquest de conscienciar la gent del que està passant i de mobilitzar-la.

Només estàn els quatre de sempre fent el mateix discurs de sempre reciclat dels anys 70's i poc més.

És normal que ningú vagi a manifestacions com la del 12 d'octubre.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
14 oct 2008
Hasta las narices de oir GILIPOLLECES.
El 12-0 de octubre no es otra cosa que plantar cara a los fascistas y demostrar que en nuestra casa no hay impunidad posible para sus actividades. Tan simple como eso, y no me vengais con rollos sobre el capitalismo porque ni en tiempos de "bonanza" ni en tiempos de crisis (cuando las soflamas fascistas tienen mas oportunidad de calar) nunca esta de mas poner a raya a los cerdos.

Que esta vez no se ha podido? Pues no, y que? Como minimo se ha intentado, y hemos demostrado que hay gente dispuesta a no esconder la cabeza bajo el ala y salir a defender su ciudad. Que no nos quepa duda, si en vez de 500 (como se dice por aqui) hubiesemos sido 1000 (como podiamos serlo en la mani del Carlos) NOS LOS HUBIESEMOS COMIDO. No hay cordon posible con una multitud excesiva, la tecnica del cerco presupone por necesidad una poca afluencia de gente.

Y ahi es donde me pregunto, ¿donde estaban todos aquellos que se definen antifascistas en los bares, los centros sociales, y asambleas? Solos no podemos, con vosotrxs no habrían podido. Que cada una haga lo que crea que tenga que hacer, yo no juzgo, pero mi opinion es que la gente que organizo la mani hizo lo que pudo y lo hizo bastante bien, más autocritica debería hacer quien se quedo en casa por desidia o vagancia.

Y a los que vais de chungos y visteis la mani de lejos y no os atrevisteis a entrar porque habia poca gente, me dais verguenza, no os atrevais a envenenar el ambiente con discursos derrotistas que solo buscan justificar vuestra cobardia.

Mas trabajo, mas accion y mas mossos en el hospital! Salud y anarquía.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
14 oct 2008
"Como minimo se ha intentado, y hemos demostrado que hay gente dispuesta a no esconder la cabeza bajo el ala y salir a defender su ciudad."

totalment d'acord i tothom ha de fer un poc d'autocritica, i alguns en especial. (no m'extendré aquí sobre això per raons obvies).

felicitats pels que s'ho van currar.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
14 oct 2008
Doncs jo no estic gens d'acord amb el senyor aquest de les transfussions sanguinees a Sants. No és la nostra covardia el que va ocasionar que la mani fos un fracàs. El que va ocasionar que la mani fos un fracàs fou el discurs ultraradical barato, per no parlar de la predicació barata de la ultraviolència. Vaya telita. Madureu.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
14 oct 2008
Guarros de mierdaaa, antifas hijos de puta, bastardos, sois una puta escoria, sois la chusma de la sociedad y una vez mas lo habeis demostrado. Nadie os quiere y viendo la gente que pasaba de vosotros y de vuestras caras de mierdas en la puta cara se ve claramente el apoyo popular que teneis. Estais acabados y lo sabeis, cada año sois menos, quizas sea porque no hay año que no os maten alguno jajajaja. El año que viene igual ya sois 100, el proximo 50, llegará un dia que que ni pagando a extras acudirá nadie, y lo podriais hacer de las subvenciones que teneis.
Que os follen a vosotros, a vuestros muertos y a las putas y zorras de vuestras madres.
Pallasooooooooos !!!!
http://www.elangelcaido.org/comunicacion/004/genova07.jpg
http://www.mataderos.info/files/images/matadero_cerdos_01_62.jpg
HASTA LA VISTA ANTIFASCISTA
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
15 oct 2008
Als idiotes com tu tampoc els vol ningú. Aquests antifas que es creuen la gloriosa avantguarda de la revolució cosmológica i "vegan" són massa sovint molt penosos pero això no fa que tu deixes de ser l'idiota sense remei que ets.

De fet sou una parelleta. Formeu part del mateix espectacle. Que després de tant temps nomès avorreix.

El capitalisme s'enfonsa sota el pes de la seva pròpia merda i només sabeu dir i fer collonades.

Esteu obsolets en el combat contra el capital, per una Europa social i de les nacions lliures.
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
15 oct 2008
Sí, clar: Mossos feixistes i neonazis i neo-tot;
Polítics també neonazis i llets;
associacions de veïns, treballadors del Mercadona i estanquers: també feixistes?

Avui surt tant barat dir "feixista" que ja s'ha acabat el seu significat. I això és un arma de doble fil de la que estem patint les conseqüències cada dia.

Mossos: mercenaris del poder ( i vist el poder, cabronassos de merda ).
Polítics: batards del i pel poder.

I no hay más, senyores, no asustarse, coñ!
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
15 oct 2008
A barcelona sempre estem igual...hem donen ganes de marxar a la muntanya amb 4 cabres...
Per ké kollons esta en contradicció lluitar contra el feixisme i lluitar contra el capitalisme!!!
Per ké critikem en lloc de dónar ànims!!!
face reallity; kuan konvokeu algo contra el capital també aniré, encara ke sigui menjar 4 verduretes ecologikes... també ho faré... On esta el problema??? on esta????? Puc estar en un AMPA. ho un sindicat, ho un lokal social, ho una casa okupada, ho tenir un hort ecològic etc... i anar a la mani??? Puk anar??? diguem face!! puk anar? Puk demostrar el meu reguig al feiximes??? puk? puk demostrar el meu rebuig a ke hem segrestin els mossos i intentar trencar un cordó policial? puk?
No entenc el debat... Es ke de fet no hi ha debat, eske una cosa no treu l'altre... Hi torno a repetir, vem tenir molt suport per part dels veïns, però no ho hem sabut rentabilitzar, les fotos de la mani no responen 100 per 100 la realitat...
Vem estar 2 hores segrestats amb la solidaritat dels veïnsm ke ens donaven menjar i aigua... Es així...
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
15 oct 2008
Ara surt un parlant de l'hort ecològic.

El proper serà parlar de la seva marihuana.

De com fa una amanida amb verduretes orgàniques i en acabat fumar la seva herba.

Per acabar entrant a Indymedia.

El capitalisme tremola i s'escagarrina amb antifas com tu.

No vull ferir-te, sàpiques que m'agraden les verdures.

:D
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
15 oct 2008
Face ets patètic!!!

A vore si ho pilles...Et dik ke totes les formes de lluita son fàctibles!!!
I per cert, el capitalisme s'escagarrina amb gent kom tú... jajjaj El super pur... oohh... Ets un vokamoll!!!
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
15 oct 2008
Ja no es temporada de prèssecs, es per això que no creixen al teu hort ecològic. Pero sempre podràs menjar una bona pastanaga bullida per sopar. En acabat una bona pruna que sí és de temporada va bé per descarregar la merda com a bon laxant que és.

^^


I sempre pots organitzar un servei de catering antifahortícola a preus populars, a 70 € el grapat de verduretes orgániques variades cultivades amb fems de yak tibetà més espirituals que les tifarades de vaca del Pirineu,

^^'


Un dotzena d'antifes brandant desafiants rams de broccoli, cridant al món que han anat més enllà del feixista binarisme entre homes i dones, poden contra tot.

Amb una dotzena així n'hi haurà prou per atreure una bona quantitat de gent ni que sigui per curiositat.

%D
Re: [12-Oct] Què en pensen els Mossos?
16 oct 2008
face reality, que et sembla si intercanviem mails i continuem parlant d'aixo cara a cara? Suposo que ets capaç de sostenir les mateixes mofes en persona, fora de l'anonimat, no?
Sindicat Terrassa