Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El 12 d'Octubre a Tarragona
12 oct 2008
Les manifestacions es desenvolupen amb normalitat sota la pluja
0_302202001223812620.jpg
0_144471001223820637.jpg
Les mesures policials es mantindran durant tot el dia per evitar alderulls

ACN/ Marc C. Griso

Les dues manifestacions convocades a Tarragona per aquest diumenge al matí han transcorregut amb normalitat i sense cap incident destacat fins al moment. D'una banda, unes 50 persones simpatitzants d'Alianza Nacional, grup considerat d'ultradreta i feixista, i d'altra, unes 150 persones vinculades a grups antifeixistes. Unes 20 furgones del Cos Nacional de Policia amb uns 150 agents i Guardia Urbana han vetllat per a garantir la seguretat i evitar els incidents.

Les manifestacions s'han dut a terme la Rambla Nova de Tarragona però en tot moment han estat separades per una distància de seguretat d'uns 700 metres i amb una important presència dels cossos de seguretat. Aquest fet ha impedit que els simpatitzants d'ambdues manifestacions tinguessin contacte físic ni visual.

Un cop acabades les reivindicacions i els parlament d'Alianza Nacional, un dels membres del comitè executiu, Martí Vargas Ramos, ha afirmat que en tot moment Alianza és un partit de llei, ordre i legal. Vargas Ramos ha volgut deixar molt clar que les manifestacions del partit que ell representa estan exemptes d'aldarulls importants i eviten qualsevol tipus d'incident amb els cossos de seguretat.

Vargas ha acusat la subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, "d'haver fet un acte anticonstitucional" retallant el temps de durada de la manifestació i el seu recorregut en tres quartes parts del que inicialment havien de dur a terme. En aquest sentit, també ha destacat que Pallarès "ha cedit davant la pressió dels partits d'esquerra".

Llegir més:

http://www.reusdigital.cat/index.php?command=show_news&news_id=2867

Comentaris

Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
12 oct 2008
Que les manifestacions es desenvolupin amb "normalitat" no hauria de ser l'objectiu... Tampoc entenc la obsesió de la organització perquè tot fos ultrapacífic. Però bé, suposo que més val això que res.

A part d'això felicitats a la gent de Tarragona pels actes de rebuig convocats.
Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
12 oct 2008
si, suposo que millor això que escriure fanfarronades desde casa, no?
Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
12 oct 2008
tu listo que ostias sabes si etsa persona estaba en casa o estaba en tarragona o en las calles de barcelona?
sois algunos mas manipuladores que los putos medios de comunicacion
ke asko empieza a dar entrar en indymedia, sales de una mala ostia que ni se ya
Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
12 oct 2008
pues la cibra creo que se queda corta yo estava en la concentracion antifascista de taragona y eramos entre 250 y 300, 500 para la premsa,
emos decidido hacerla pacifica para que los amigos de la premsa no nos llamen violentos por un dia.
una abarzo a tod@s y jodete haider
Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
12 oct 2008
AVIAM SI APRENEU A UTILITZAR LA LLENGUA OFICIAL DE CASA NOSTRA COLLA DE PALETOS XARNEGOS I AJUDEM UNA MIQUETA A NO PROPAGAR ENCARA MES LA LLENGUA DE L´OCUPANT ESPANYOL.
Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
12 oct 2008
troll.
Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
12 oct 2008
Qui sóu vosaltres per a autoanomenar-vos " poble de Tarragona " ?????
Viviu tant immersos en la vostra patetica visió futurista d´una societat estalinista feta a mesura vostra que us apropiei de la consciencia de tota la ciutadanía, anomenant-vos vosaltres com POBLE, que vosaltres sou els que decidiu pels demès i demès collonades de santurrons i totalitaris.
Firmeu com vosaltres mateixos i parleu per vosaltres mateixos, desde luego, el poble ni sou vosaltres ni es com vosaltres.
Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
13 oct 2008
pues som el poble de Tarragona.
qui es lAlcalde de tarragona per dirr que es el representan del poble si una majoria de persones No la votat.
i no represento a cap persona si no a mi mateix.
visca la llibertaT (A) (///)
Re: El 12 d'Octubre a Tarragona
13 oct 2008
Potser hauríem de deixar que els col·lectius de cada poble decideixin el tipus de concentració que volen tenir. Ho dic perque és molt fàcil críticar des de casa o voler exportar el model de mani de barna a Tarragona.

Per cert, un xic trist lo dels encaputxats d'ahir, de que serveix anar encaputxat quan és evident que res no podrem fer 4 gats desorganitzats (ho dic pels encaputxats d'ahir!) contra centenars de mossos (vala dir que tampoc anaven massa coordinats!) armats fins les dents amb armadures?

Potser fora el moment de recuperar la iniciativa cívica, implicar a la FAVB, immigrants...
Sindicato Sindicat