Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : corrupció i poder : mitjans i manipulació : guerra : dones
Sants: 100 antifas arraconats per policia
12 oct 2008
Los mossos d'Esquadra mantienen bloqueados en el barrio de Sants al centenar aproximado de antifascistas que participaron este mediodía en una manifestación contra el Día de la Hispanidad. Mientras tanto, se realiza una concentración de signo contrario en la plaza Sant Jordi de Montjuïc.
Pasadas las 13 horas, los mossos seguían cerrando el paso a la mitad de antifascistas que no se dispersaron tras el final de su propia manifestación. Así, a las 12.15 intentaron girar por la calle Moianès mientras aún desfilaban por la calle Creu Coberta.

Desde entonces, siguen inmovilizados en ese punto, junto a la sede del Distrito de Sants. Gritan 'Manos arriba esto es un secuestro', ante un gran número de efectivos policiales.

Buena parte de ellos son los encapuchados que encabezaban la manifestación antifascista.

Un joven con sangre en la cara sí pudo salir del cerco, al igual que un joven que respiraba muy fuerte y se tocaba el pecho.


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sants: 100 antifas arraconats per policia
12 oct 2008
Vigileu amb els "malos" dels diferents grups policials:

-c/Moianes amb c/vilardell

-Carretera de sants amb c/26 de gener.

-Al bicing de consell de cent.

I sueltos per varis carrers. A plç Osca també.
Re: Sants: 100 antifas arraconats per policia
12 oct 2008
Tants n'hi han!?

Llavors quants manifestants antifa són en total si els restem els "malos"?

60? O potser 40!?

:S
Re: Sants: 100 antifas arraconats per policia
12 oct 2008
ara "els grupets" a la caça de gent están a sagunt, finlandia, iberia.

També al costat de la biblioteca vapor vell.
Re: Sants: 100 antifas arraconats per policia
12 oct 2008
Crítiques a Rajoy i elogi de la pàtria

Aquesta marxa antifeixista és la resposta a la concentració a la plaça de Sant Jordi de Montjuïc convocada per la comissió 12 d'Octubre, que integra diverses associacions feixistes i d'ultradreta. Entre ells, el partit Democràcia Nacional. Com cada any, s'hi han aplegat unes 400 persones, algunes d'elles proveïdes de banderes i simbologies franquistes. Els assistents han llançat crits a favor de la pàtria i contra l'Estatut, els immigrants, el govern socialista i Mariano Rajoy, per les seves paraules sobre la desfilada del Dia de la Hispanitat. També han tingut un record pel líder ultradretà, Jörg Haider, mort en un accident de cotxe.

En aquesta mateixa plaça, catorze joves independentistes s'han encadenat a uns arbres durant tota la nit. Ho han fet per protestar contra la marxa feixista. A quarts de vuit del matí, els Mossos els han obligat a marxar de la plaça de Sant Jordi. Per deslligar-los dels arbres ha calgut l'actuació dels bombers, que han trencat les cadenes amb unes tenalles. No hi ha hagut detencions, però han traslladat cinc persones a comissaria per ser identificades, ja que anaven indocumentades.

Al monument a Colom, joves d'Esquerra Republicana han penjat una pancarta a favor de la independència. Una vintena de membres de les JERC han desplegat una lona per denunciar la celebració del Dia de la Hispanitat. A la pancarta, que han penjat amb uns cables des de dalt del monument, s'hi pot llegir "Independència. 12 d'octubre. Res a celebrar". Els joves han orientat la pancarta cap a la muntanya de Montjuïc, com a resposta a l'acte ultra convocat allà.
http://www.3cat24.cat/noticia/321065/tarragones/Marxes-feixistes-i-antif.
Heu tingut sort que els 16 independentistes que havia a la plaça els hem tret alla. Vosaltres erau 200 persones a la manifestacio i a la plaça de sant jordi a les 12:45 havien mes de 500 persones al acte. Aixo demostra que la vostra violencia fa que cada any vagi menys gent a les vostres manifestacions.
Sindicato Sindicat