Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Programa del dia 6 d'octubre de 2008
10 oct 2008
Vam parlar amb Armengol i Idoia del macro-judici d'aquesta setmana contra la gent que va ser desallotjada, el 1999 del CSO Kork III, de Manresa. Francesc Arnau, advocat d'alguns dels encausats, també ens va parlar de les seves impressions del primer dia de judici. (A hores d'ara, ja podem informar que aquest judici ha acabat amb l'absolució dels tots els encausats i encausades!)
Podeu escoltar el programa complet a:
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/
portada, cròniques 2008.jpg
_img_okupa.jpg
Vam parlar amb la nostra corresponsal a Sant Adrià del Besòs, Montserrat Arnau, dels polèmics EBE (Espais de benvinguda educativa) que han començat a funcionar a Vic i a Reus.

Així mateix, vam parlar amb Armengol i Idoia del macro-judici d'aquesta setmana contra la gent que va ser desallotjada, el 1999 del CSO Kork III, de Manresa. Francesc Arnau, advocat d'alguns dels encausats, també ens va parlar de les seves impressions del primer dia de judici. (A hores d'ara, ja podem informar que aquest judici ha acabat amb l'absolució dels tots els encausats i encausades!)

D'altra banda, vam continuar informant d'Amadeu Casellas, el pres osonenc que aquest estiu va fer 76 dies de vaga de fam en defensa dels seus drets.

I, a més de diverses convocatòries, Francesc Arnau ens va portar i comentar una mica les seves cròniques des dels EUA, d'aquest estiu.
Mira també:
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/
http://kasalet.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat