Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
12 oct. Res a celebrar arreu!
09 oct 2008

Temes:  12 d'octubre res a celebrar, 2a setmana d'acció global contra el deute i les IFI's, mobilitzacions en relació al decret de renovables, contra la criminalització de la desobediència civil, David Harvey parlarà de capital financer i espai urbà divendres i dissabte, Xirinacs al Palau, CSOA l'Esquerda, nova okupació a Reus, noticies breus.

Ubicacions:  Tarragona, Barcelona, Gramenet del Besós, Mataró, Vic, Igualada, Terrassa, Berga, La Seu d'Urgell, Lleida, Mollerussa, Palamós, Tàrrega, València, Sant Feliu de Llobregat, Girona.


[1. 12 d'octubre, res a celebrar]
Donat que la convocatòria estatal del partir feixista Alianza Nacional (AN), és a Tarragona, amb una concert nazi el dissabte 11 al vespre i una manifestació el 12 d'octubre al matí. Gent antifeixista de la ciutat de Taragona i del Camp, han decidit convocar una manifestació de rebuig pel mateix diumenge 12 d'octubre a dos quarts de dotze a l'estàtua dels despullats de la ciutat. La Cajei ha convocat a aquest acte i a més activitats, a Tarragona aquest dia.
El mateix diumenge a les 11h a la plaça de Sants de Barcelona hi ha la convocatòria unitària de la tradicional manifestació antifeixista.
En el manifest convocant es recorda que el feixisme avança si no se'l combat i es crida a mostrar el rebuig rotund a l'extrema dreta i als feixistes i a denunciar la permissivitat i complicitat de moltes institucions. L'esquerra independentista del Barcelonés ha publicat l'especial Barcelona antifeixista per l'ocasió.
També hi haurà actes antifeixistes dissabte a les 19h  a la plaça de la vila de Gramenet del Besós. Una botifarrada a l'Hispanitat, a la plaça de l'ajuntament de Mataró; i una altra botifarrada a les 14h del mateix dia al Centre Social la Torratxa de Vic; així com actes de Maulets a Igualada
Més info: rosadefoc i Barcelona.indymedia.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 12 oct. Res a celebrar arreu!
09 oct 2008
merci per la difusió!
Re: 12 oct. Res a celebrar arreu!
09 oct 2008
D´ara en edevant el 12 d´octubre treballarè encara que sigui festiu, demanarè de fer hores al meu cap i sinó ferè feina a casa.
Re: 12 oct. Res a celebrar arreu!
10 oct 2008
és una bona idea.
Re: 12 oct. Res a celebrar arreu!
10 oct 2008
ep! i què passa a Sant Feliu? Algú sap si hi ha una "botifarrada" al feixisme??

Pd: que no hi faltin unes seques!!
Sindicat Terrassa