Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
12 oct. Res a celebrar arreu!
09 oct 2008

Temes:  12 d'octubre res a celebrar, 2a setmana d'acció global contra el deute i les IFI's, mobilitzacions en relació al decret de renovables, contra la criminalització de la desobediència civil, David Harvey parlarà de capital financer i espai urbà divendres i dissabte, Xirinacs al Palau, CSOA l'Esquerda, nova okupació a Reus, noticies breus.

Ubicacions:  Tarragona, Barcelona, Gramenet del Besós, Mataró, Vic, Igualada, Terrassa, Berga, La Seu d'Urgell, Lleida, Mollerussa, Palamós, Tàrrega, València, Sant Feliu de Llobregat, Girona.


[1. 12 d'octubre, res a celebrar]
Donat que la convocatòria estatal del partir feixista Alianza Nacional (AN), és a Tarragona, amb una concert nazi el dissabte 11 al vespre i una manifestació el 12 d'octubre al matí. Gent antifeixista de la ciutat de Taragona i del Camp, han decidit convocar una manifestació de rebuig pel mateix diumenge 12 d'octubre a dos quarts de dotze a l'estàtua dels despullats de la ciutat. La Cajei ha convocat a aquest acte i a més activitats, a Tarragona aquest dia.
El mateix diumenge a les 11h a la plaça de Sants de Barcelona hi ha la convocatòria unitària de la tradicional manifestació antifeixista.
En el manifest convocant es recorda que el feixisme avança si no se'l combat i es crida a mostrar el rebuig rotund a l'extrema dreta i als feixistes i a denunciar la permissivitat i complicitat de moltes institucions. L'esquerra independentista del Barcelonés ha publicat l'especial Barcelona antifeixista per l'ocasió.
També hi haurà actes antifeixistes dissabte a les 19h  a la plaça de la vila de Gramenet del Besós. Una botifarrada a l'Hispanitat, a la plaça de l'ajuntament de Mataró; i una altra botifarrada a les 14h del mateix dia al Centre Social la Torratxa de Vic; així com actes de Maulets a Igualada
Més info: rosadefoc i Barcelona.indymedia.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 12 oct. Res a celebrar arreu!
09 oct 2008
merci per la difusió!
Re: 12 oct. Res a celebrar arreu!
09 oct 2008
D´ara en edevant el 12 d´octubre treballarè encara que sigui festiu, demanarè de fer hores al meu cap i sinó ferè feina a casa.
Re: 12 oct. Res a celebrar arreu!
10 oct 2008
és una bona idea.
Re: 12 oct. Res a celebrar arreu!
10 oct 2008
ep! i què passa a Sant Feliu? Algú sap si hi ha una "botifarrada" al feixisme??

Pd: que no hi faltin unes seques!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more