Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : educació i societat : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats : dones
Iràn: Neghin Sheikholeslami empresonada per kurda, dona, feminista i periodista
08 oct 2008
Islam i cristianisme la mateixa merda.
Islam i cristianisme enemics d'Europa.

Teheràn, 7 Oct. (AKI) - PERIODISTA KURDA I FEMINISTA NEGHIN SHEIKHOLESLAMI EMPRESONADA A LA TEMUDA PRESÓ D'EVIN A TEHERÀN.

Sheikholeslami és la quarta feminista empresonada a Iràn.

Encara no ha estat acusada oficialment de res.

És una de les fundadores de l'associació feminista Azar Mehr, especialment activa al Kurdistàn sota administració iraniana.

Alhora que això succeia, la policia va detenir aquest dilluns 44 persones a un festa privada a Mashad, a l'est d'Iran.

Les 27 dones i 17 homes participants a la festa estàn acusats de "promiscuïtat", "consum d'alcohol", i d'escoltar "música obscena".





HOMOSEXUALS HAURIEN DE DUR TATUATGES D'ADVERTIMENT, DIU CAPELLÀ

Un capellà de l'esglèsia anglesa ha dit que els homosexuals haurien de tatuar-se advertiments de que són un perill per la salut com els dels paquets de cigarrets.

Va declarar: “Fem obligatori pels homosexuals de tatuar-se al cul amb l'eslògan la sodomia pot empitjorar la teva salut seriosament i a les seves barbetes amb la fel.lació mata."

(...)

En Mullen es també capellà de la Borsa de Londres. Un portaveu d'aquesta va dir, tanmateix, que aquest és un títol historic. "No hi han vincles formals entre ell i nosaltres de cap manera."





CARDENAL OULLET: MUSULMANS SÓN ELS NOSTRES AL.LIATS

(ANSAmed) — ciutat del vaticà, 6 d'octubre — Al decurs del diàleg intereligiòs l'esglèsia catòlica considera els "seguidors de la fe musulmana" com "al.liats" va dir el cardenal Marc Oullet al seu informe al sínode de bisbes. "Fent front a la secularització i el liberalisme", va dir davant els 253 bisbes assistents al sínode, són "són al.liats de la vida humana i en la proclamació de la importància de la religió."

"La coratjosa iniciativa del Papa Benet XVI", va afegir, "insisteix en la continuació del diàleg amb l'islam."






This work is in the public domain

Comentaris

Re: Iràn: Neghin Sheikholeslami empresonada per kurda, dona, feminista i periodista
09 oct 2008

Sindicato Sindicat