Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme
Alerta Antifeixista: Aquest diumenge ens veiem a Tarragona!
07 oct 2008
Aquest diumenge 12 d’octubre, al matí, el partit feixista d’extrema dreta Alianza Nacional ha convocat una manifestació a Tarragona per celebrar “el dia de la hispanitat�. La convocatoria vol aplegar militants feixistes de tot l’estat espanyol i amenacen a venir gent organitzada des de diferents punts. Per si no n’hi hagués prou amb això, han organitzat un concert de rock nazi (que ells anomenen identitari) pel dissabte 11 a la nit.
Des del Casal Popular la Turba no podem més que fer públic el nostre rebuig a aquesta o quasevol altra mostra de feixisme. Fa més de 30 anys que, diuen, vivim en democràcia però el cert és que els grups d’extrema dreta es mouen amb total impunitat, sense que en cap moment se’ls apliqui la tan sonada Llei de Partits o la Antiterrorista, mentre els morts a les seves espatlles van sumant-se any rera any.

Alianza Nacional és un partit descaradament feixista, racista i xenòfob. Forma part de la branca més radical i violenta del conjunt d’organitzacions d’extrema dreta que odien tot allò que sigui minimament d’esquerres o català. Aquest partit és el continuador de l’antiga Alianza por la Unidad Nacional del reconegut feixista Ricardo Sáens de Ynestrillas, homicida i pistoler, que actualment milita a la Falange.

La plataforma Revolta Tarragona, sorgida expressament per a l’ocasió, ha decidit convocar una manifestació de rebuig pel mateix diumenge 12 d’octubre a dos quarts de dotze a l’estàtua dels despullats de Tarragona. Des d’aquí el nostre suport a la iniciativa

Aquest diumenge hem de ser-hi tots/es!

Casal Popular La Turba

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alerta Antifeixista: Aquest diumenge ens veiem a Tarragona!
07 oct 2008
totes i tots a Tarragona,
lleida i barcelona a Tarragona contra el feixisme
Re: Alerta Antifeixista: Aquest diumenge ens veiem a Tarragona!
08 oct 2008
per la gent de Barcelona i voltants ja hi ha una manifestació: 11h Plaça de Sants
Re: Alerta Antifeixista: Aquest diumenge ens veiem a Tarragona!
08 oct 2008
Dues manifestacions antifeixistes el mateix dia... és molt important que aquest 12o tots anem a alguna de les manifestacions!!
Re: Alerta Antifeixista: Aquest diumenge ens veiem a Tarragona!
08 oct 2008
hi han dos manis, i no pedem fer una unitaria i acabar amb aquest antifeixistes de merda.
Tots a Tarraco
Sindicato Sindicat