Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
convocatoria unitaria 12 octubre 2008
07 oct 2008
Aquest és el comunicat i el cartell consensuats per convocar a la manifestació, de manera unitaria, d'aquest 12 d'octubre.
ANTIFEIXISTES 08
12.jpg
EL FEIXISME AVANÇA SI NO SE’L COMBAT. ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!!


Tal i com , per desgràcia, ve sent costum, el proper dia 12 d'octubre diverses agrupacions feixistes han tornat a convocar un acte a la ciutat de Barcelona . No obstant això, com van fer en anys anteriors a Iruñea i Donosti , enguany han decidit fer una convocatòria de caràcter estatal que pretén tenir major ressò mediàtic i major presència als nostres carrers. Aquests actes conten amb el beneplàcit i la complicitat de l'Ajuntament de Barcelona i del Departament d'Interior , que amb la seva permissivitat donen suport i ales a aquest tipus de col•lectius.

És per tot això que, com cada any, però amb major insistència, hem de sumar-nos a la campanya i a les convocatòries contra aquests col•lectius d'extrema dreta i neo-feixistes.

No permetem que aquests actes es realitzin impunement. Si continuem passius tolerant que els seus actes i agressions (Ruben, Carlos, Roger i molts/es altres companys i companyes) succeeixin lliurement pels nostres pobles i els nostres barris, serem còmplices del seu creixement .

Per això fem una crida de manera unitària a mostrar el rebuig rotund a l'extrema dreta i als feixistes i a denunciar la permissivitat i complicitat de moltes institucions.

MANIFESTACIÓ Diumenge dia 12 d'Octubre
a les 11 h a Plça de Sants



EL FASCISMO AVANZA SI NO SE LE COMBATE. ¡AHORA Y SIEMPRE, NOPASARAN!!!

Tal y como , por desgracia, viene siendo costumbre el próximo día 12 de octubre diversas agrupaciones fascistas han vuelto a convocar un acto en la ciudad de Barcelona . Sin embargo, como hicieron en años anteriores en Iruñea y Donosti , este año han decidido hacer una convocatoria de carácter estatal que pretende tener mayor resonancia mediática y mayor presencia en nuestras calles. Estos actos cuentan con el beneplácito y la complicidad del Ayuntamiento de Barcelona y del Departamento de Interior , que con su permisividad apoyan y dan alas a este tipo de colectivos.

Es por todo esto que, como cada año, pero con mayor insistencia si cabe, debemos sumarnos a la campaña y a las convocatorias contra estos colectivos de extrema derecha y neo-fascistas

No podemos permitir que estos actos se realicen impunemente. Si continuamos pasivos y seguimos permitiendo que sus actos y agresiones se sucedan libremente por nuestros pueblos i nuestros barrios seremos cómplices de su crecimiento.

Por eso hacemos un llamamiento de manera unitaria y de carácter estatal a mostrar el rechazo rotundo a la extrema derecha y a los fascistas,y a denunciar la permisividad y complicidad de muchas instituciones con la extrema derecha.

MANIFESTACIÓN Domingo dia 12 de Octubre a las 11 h en Pza de Sants

This work is in the public domain

Comentaris

Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
07 oct 2008
Ja que es posa en castellà(suposo que no obeïnt criteris legals ni plantejaments proCiudadanos de "En CataluÑÑÑa tenemos dos lenguas propias"), es podria traduir (posats a que ho entengui més gent) a altres llengües molt parlades aquí (cada cop més) com l'amazigh o el mandarí, entre d'altres.
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
07 oct 2008
Per cert, us heu fixat com el manifest en català i el castellà tenen una diferència?

Llegiu el darrer paràgraf dels 2...

Menys Espanya (o menys estado) i més coherencia revolucionària!

A la merda Espanya i frança!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
07 oct 2008
Comentarios y personas, si se les puede llamar de alguna manera, hacen que en indymedia BCN, me de mas verguenza entrar.
No quieren libertad de expresion?
Que mierdas tiene que ver españa con que este es Castellano el cartel?
Bastardos nacionalistas/fascistas.
Espero que no haya gente como vosotros ni banderitas que aqui se lucha por una causa.
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
07 oct 2008
El comentario está claro (otra cosa es que tu no lo entiendas).

Algunos llaman convocatoria estatal porque les da verguenza decir española. Son los qe tienen el estado como marco de referencia, a diferencia de los movimientos independentistas, los únicos que hoy en día tienen alguna posibilidad de poner en duda al sistema.

Por cierto, en Euskal Herria se lucha por una causa, la independencia y el socialismo, igual que aquí lo bhacen montón de catalanes y catalanas y en muchos otros pueblos de la península o de Europa, y ahí estamos, dando la cara. Tu lo que eres es un españolazo que te de rabia que los pueblos exijan su derecho a existir, así que vete a saber, quizá no estás tan libre de fascismo... Franco tampoco quería "banderitas", ya ves tu...
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
07 oct 2008
Salut i força el dia 11!!
Que n'aprenguin qui es rebela, el jovent donant la cara.
PD: Si Espanya va guanyar la Eurocopa, a Catalunya arribarà l'Independència!!! Així que no cal patir més!!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
07 oct 2008
"A diferencia de los movimientos independentistas, los únicos que hoy en dia tienen alguna posibilidad de poner en duda el sistema"

Ole! aki està, o sigui que la resta de l'esquerra revolucionaria: anarkes, okupes, comunistes, autonoms que no combreguin amb el credo del EI no poden posar en dubte el sistema, molt bé! posa en dubte el sistema la CUP de Berga en votar lleis del civisme? (per molt retocades que estiguin) posa en dubte el sistema la CUP de Sant Celoni votant en nom de l'alternança democràtica?
abans d'anar amb aquest fums per la vida, mireu-vos al melic de l'EI, que a expceció de determinats sectors d'Endvant, SEPC etc la majoria de l'EI te una concepció del socialisme que no s'allunya gaire del que te la JERC, ara això, amb frases altisonants i banderetes "radicals", m'he trobat masses CUPeros dient que "ja no estem al 1917" i que "aixo dels obrers ja esta antiquat" puta mare, espero no trobarmen mai mes cap. Ara que ben mirat això del municipalisme de la CUP és el mateix reformisme de sempre disfressat de "noves formes de l'esquerra" que trist que 200 anys de lluita revolucionaria no hagin servit absolutament de res, si no som capaços de recordar ni les mes elementals lliçons de sempre. Estem ben fotuts.
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
07 oct 2008
PRIMER DIR QUE EL PLANTEJAMENT DE L'EI ÉS SEMBLANT AL D'ERC, ÉS D'IGNORANTS O DIFAMADORS.

SEGON, la traducció a banda de no ser fidel, demostra que la feina feta pels que celebren el 12-0 segueix vigent.

TERCER, aniré a la mani, sóc anarquista i me'n sento argullós.

i els que no ho volgueu entendre, francament, feu-vos fotre. En aquest país estem farts de picabaralles inútils i estèrils. I a treure merda a un altre lloc, perfavor..
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
08 oct 2008
Gramenet del Besòs (Santa Coloma de GRamenet)
Dissabte 11 d'Octubre
19h Plaça de la Vila
CONCENTRACIÓ ANTIFEIXISTA

Diumenge 12 d'Octubre
10h a les escales del Metro Santa Coloma L1 per anar cap a Sants!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
08 oct 2008
A Euskal Herria es lluita pel socialisme? xDDD
Quines tonteries, nomes cal veure les accions d'ETA. Son racistes, res més.

El 120 mobilitzacio contra tots els racismes! Contra tots els feixismes!!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
09 oct 2008
Estàs dient que bascos i espanyols són de races diferents?

Tu si que ets racista.

Un altre multiculti babau que veu nazis per tot arreu.

No seràs negre o àrab?

;D
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
10 oct 2008
Siempre los mismos capullos rompiendo el unitarismo antifascista... ¿Acaso se sienten mencionados? ¿Un subconsciente activo?

Putos nazis, putos "españoles", putos "catalanes", la defensa de la tierra y la cultura no pasa por esto.

Id a pastar fango, que aquí hay para alquilar sillas....

Ah, y todos a la manifa antitontos sin más banderas que nuestros huevos, como decía Robe, porque quemaremos toda memez cercana.
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
10 oct 2008
La defensa de la tierra pasa por lo que diga ácrata. El unitarismo antifascista pasa por lo que diga ácrata. Y quien discrepe es nazi. Joder no ves que no hay más nazi que tu!? Quién es Robe y a quien coño le importa lo que diga más de lo que tú digas? Unidad pasa por el respeto a la pluralidad pero parece que ni tu ni el resto lo entendeis. Sois como los nazis.
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
10 oct 2008
ya perdimos una guerra ! menos discutir entre nosotros i mas unidad !! catalanes , anarkistas , comunistas , todo el mundo a la mani !

con todas las banderas antifascistas ! ( la catalana , la anarkista , la comunista y muchas mas ) !
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
10 oct 2008
reacrata, el Robe, suposso que es refereix al cantant d'Extremo, un venut de l'hòstia que als seus concerts si algú el veu sense pagar truca als picolos, tot i cantar en contra de la policia.
I per què hem d'anar sense banderes? Jo mai en porto, però si la mani la convoca entre d'altres l'EI veig llògic que portin senyeres, i si jo tingués una tricolor o una d'acció antifeixista la portaria sense problemes.
Més tolerància, si us plau...
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
10 oct 2008
reacrata, el Robe, suposso que es refereix al cantant d'Extremo, un venut de l'hòstia que als seus concerts si algú el veu sense pagar truca als picolos, tot i cantar en contra de la policia.
I per què hem d'anar sense banderes? Jo mai en porto, però si la mani la convoca entre d'altres l'EI veig llògic que portin senyeres, i si jo tingués una tricolor o una d'acció antifeixista la portaria sense problemes.
Més tolerància, si us plau...
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
10 oct 2008
ja pero una cosa es ben certa,

més que banderes fan falta pilotes (collons i ovaris, eh)

mes que res per no sortir corrent com gazeles a la minima espantada dels uniformats....


dignitat força unitat i respecte

demostrem que estem fartes de sentirnos preses!!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
10 oct 2008
Aquest 12 de segur que pillarem, com tantes altres vegades, però aquest cop fem-ho amb la cara ben alta, mirant-los de front, no retrocedint ni un pam sinó avançant cop a cop si fa falta, dient-lis que mai passaran!!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
11 oct 2008
crida per a totes les antifeixiste us esperam a Tarragona.
cada anys els y les antifes de Tarragona en estat a BCN,
es el moment de que els y les antifes de BCN estiguin a Tarragona. 12-O
11:30h als despullats, rambla nova devant hisenda
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
11 oct 2008
El que pone el comentario ese, el tercero creo...
no tiene ni idea, tiene pinta de ser el mitico niñito de 15 añitos que acaba de comprarse su primera banderita
la mitica persona que a todo responde algo de que si franco esto o franco lo otro

FRANCO A MUERTO a ver si nos vamos enterando

por otro lado, el efeuri dice que que tiene que ver el castellano con españa

de ahi saca el subnormal que es un españolazo, luego para darselas de radical habla de mi patria euskal herria, y no tienen ni puta jodida idea de lo que es la lucha de liberacion nacional vasca

pues estoy a favor de la lucha de liberacion nacional catalana, pero tambien de la lucha de liberacion nacional castellana, asique si tanto hablas de los pueblos de europa, no te olvides de CASTILLA, sisi CASTILLA no españa
y su lengua CASTELLANO, lengua robada si POR EL ESTADO ESPAÑOL
IGNORANTE!
CASTILLA NO ES ESPAÑA
EUSKAL HERRIA EZ DA ESPAÑA!

odio a los niñatos
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
11 oct 2008
eso es, CASTILLA NACION!

mañana a las 11 en sants y vigilar lo que esta pasando en montjuic ahora
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
11 oct 2008
aqui en barcelona tambien vienen los fascistas ee
nose si lo sabes
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
11 oct 2008
joder que si lo se. pero esque siempre subimos a bcn y ahora que os pedimos venir a tarragona no podeis.
todos contra el fascismo
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
11 oct 2008
Mai m'hauria pensat que en un portal així hi hauria els comentaris fatxes, despectius i desagradables que he trobat aquí. Us juro que venen ganes de plegar i no saber mai més res de la lluita, és increïble. I tampoc entenc com una convocatòria aixó ha d'estar en bilingue català/castellà.

Veig que passa el temps i continuem com sempre, encallats allà mateix, l'esquerra independentista ha d'avançar, construïr un contrapoder popular que planti cara al capitalisme, al feixisme i a l'espanyolisme.
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
11 oct 2008
Vinga menys pikes i xorrades i TOTS UNITS contra el feixisme!
ALERTA ANTIFEIXISTA!
TOTA A P.SANTS!!!!!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
12 oct 2008
jordinarra pues si estas tointerias, osea 3 personas te dan ganas de dejar la lucha
dejala porque no estas muy convencido de tus ideas
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
12 oct 2008
Sants, t'asseguro que un servidor no deixarà la lluita així com així, entre d'altres coses perquè fa dues dècades que lluito cada dia de la meva vida. Però és desencoratjador veure les mateixes criaturades i enfrontaments infantils durant tants anys. Per això demano una mica més de maduresa i sentit comú, que el feixisme és l'enemic!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
12 oct 2008
tots son la mateixa merda (feixites, antifeixistes)que hagui una mica de pau sisplau, qe acavi de una vegada tota aquesta puta merda!
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
12 oct 2008
es qui yo quiero saber si era autorizada la manifestación de hoy?? estuve y hay cosas que no entiendo...
xD
14 oct 2008
jajajaja me encanta veros asi d raviosos!! jajajaja no podeis hacer nada??alomejor el roger o el pollo d madrid desde el cieo puede hacer algo!! jajajajaja
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
15 oct 2008
http://www.youtube.com/watch?v=jagnRulZvN0
Re: convocatoria unitaria 12 octubre 2008
19 oct 2008
Desde luego vuestra lucha "antifascista" por llamarla de alguna manera da más pena que otra cosa.
Os dedicais a decir que en Cataluña la gente no quieres ser españoles y cuando España ganó la eurocopa toda Cataluña plagada de banderas de España que la gente puso y llevaba por iniciativa propia.Os dedicais a gritar a los cuatro vientos que Cataluña es antitaurina y cada dia va más gente a los toros.Lo de que Cataluña es antitaurina no tiene ni pies ni cabeza,por la sencilla razón de que si a la gente no le gustaran los toros,la gente no iria a la plaza y se verían obligados a cerrar,y lo que pasa es precisamente todo lo contrario a dia de hoy hay más corridas de totos que nunca.
Y en fin el tema del 12 de octubre ya es patético se rien de vosotros en vuestra puta cara y encima os inflan a porrazos y se os llevan detenidos.
Si el fascismo lo teneis que parar vosotros está claro que habrá fascismo para mucho tiempo.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more