Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
4rt aniversari del Casal l'Ocell Negre de Lleida
07 oct 2008
Us convidem a participar en els actes que es realitzaran aquest dissabte, 11 d’octubre en el marc del 4rt aniversari del Casal l’Ocell Negre.
A les 19:00h – Concentració a la Plaça Paeria de Lleida i inici d’una marxa de torxes acompanyada d’una cercavila amb mostres de cultura popular (grallers, bastons, ...).

A les 20:00h – Parlament i ofrena floral a l’edifici del Roser, en record de l’incendi i assassinat de nombrosos lleidatans a mans de les tropes bornòniques el 1707, durant la guerra de Successió.
També servirà com acte de protesta per la pèrdua de l’ús públic d’aquest edifici, on aviat es pretenen iniciar les obres de construcció d’un hotel de luxe de l’empresa Paradores Nacionales.

A les 21:00h – Sopar al Casal l’Ocell Negre (C/ Sant Carles, nº 8) amb caragols i carn. El preu del sopar és de 10,00 Euros. S’agraeix que la gent avisi amb antelació per preveure el menjar a preparar.

A les 24:00h – Festa i concert gratuit a la Taberna Popular la Falcata.

A més a més, durant el matí la Secció Excursionista del Casal l’Ocell Negre, pujarà al Montsent de Pallars (2.883 metres) per dur-hi l’estelada en el marc de la campanya 100 anys, 100 cims que celebra els 100 anys d’existència de la bandera estelada. A les 07:30h es sortirà de l’aparcament del Camp d’Esports. Qui vulgui apuntar-s’hi, cal que avisi a l’adreça ocellnegre ARROBA moviments.net

L’OCELL NEGRE
Casal Independentista d’Agitació Cultural
C/ Sant Carles, 8 - LLEIDA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 4rt aniversari del Casal l'Ocell Negre de Lleida
07 oct 2008
em sona a lo de cada any, no?
Re: 4rt aniversari del Casal l'Ocell Negre de Lleida
07 oct 2008
em sona a lo de cada any, no?
Re: 4rt aniversari del Casal l'Ocell Negre de Lleida
07 oct 2008
Doncs sí, com els darrers anys, el Casal l'Ocell Negre ha recuperat la diada del 11-12 d'octubre. En aquesta data les tropes borbòniques van entrar a la ciutat l'any 1707, abolint institucions com la Universitat de Lleida i sometent a la població civil. Per fer-ho entendre millor a la gent de fora de Lleida, aquest és el nostre 11 de setembre i l'edifici del Roser seria, salvant les distàncies, el nostre particular Fossar de les Moreres.
Algú s'imagina un Mc Donald's enclavat al mig del fossar?
Doncs nosaltres tampoc ens imaginem un dels Paradores Nacionales que impulsà el Sr. Fraga Iribarne enclavat en l'edifici del Roser.
Re: 4rt aniversari del Casal l'Ocell Negre de Lleida
08 oct 2008
no teniu ja un mc donalds a la universitat del riu? jo sí que me l'imagino amb tots els radis de la cajei amb la paga paterna i menjant hamburgueses i patates refregides abans d'anar a la uni del centre o a fer les vostres reunions. mira què bé!
Sindicato Sindicat