Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Salvem l'última zona agrícola de Hospitalet
06 oct 2008
L' ASSOCIACIÃ ELS VERDS MANIFESTA EL SEU REBUIG AL PROJECTE URBANÃ?STIC QUE VOL DESTRUIR L'ÃLTIMA ZONA AGRICOLA DE L'H

Els Ecologistes consideren que l'Equip de govern només pensa en el ciment i en l'especulació

L'Associació Els Verds Esquerra Ecologista, vol manifestar el seu rebuig al projecte urbanístic que vol desenvolupar l'equip de govern de la ciutat de L'Hospitalet ( format per PSC-IC-EuiA) que destruirà l'última zona agrícola de la ciutat.

Aquest projecte urbanístic consisteix en fer un canvi d'ús de 26,8 hectàrees que és reservaran per ampliar el sol industrial i terciari ( comercial) i la resta d'hectàrees formaran el Parc de la Marina. Ãs a dir que la meitat de l'actual zona agrícola desapareix sota el ciment i els edificis.

Per l'Associació Ecologista aquesta iniciativa atempta contra l'agricultura, el Medi Ambient i la història de la ciutat.

Atempta contra la historia de L' Hospitaler perquè l'Ajuntament de la ciutat no és capaç ni de respectar ni preservar l' última zona agrícola i recordar així els seus orígens no massa llunyans on l'agricultura va tenir un paper clau en el desenvolupament econòmic i social abans que és produís el creixement demogràfic.

En aquest mateix sentit, l'associació Els Verds Esquerra Ecologista manifesta que la destrucció de l' ultima zona agrícola és una mostra més que l'Equip de Govern de la ciutat no té cap tipus de sensibilitat per el Medi Ambient i per el Territori i que l'especulació i el ciment continuen sent els eixos vertebradors d'aquest equip de govern.

La formació ecologista vol també manifestar el seu suport als veïns i veïnes del barri de Bellvitge de L'Hospitalet que volen que es preservi íntegrament aquesta zona agrícola situada a les planes al·luvials del riu Llobregat.

Finalment l'associació cívica ecologista insta a L'Ajuntament de L' Hospitalet a aturar aquest atemptat contra la natura i a preservar aquesta zona agrícola així com convertir-la també com un espai per donar a conèixer el nostre passat agrícola com a Ciutat.

ASSOCIACIÃ ELS VERDS ESQUERRA ECOLOGSITA
www.elsverds-catalunya.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat