Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
100 son massa sense tu
01 oct 2008
Un grup de subscriptores i subscriptors hem engegat una campanya per arribar, abans del 23 d’abril de 2009, a les 1.500 subscripcions directes amb l’objectiu de garantir la viabilitat econòmica del setmanari, consolidar-se com eina d’informació i transformació i arribar arreu. Pots contactar-hi, fer propostes i afegir-te a: centsensetusonmassa ARROBA gmail.com.
No et deixis convèncer.

[Menteixen. I molt.]

Vídeo Directa1: http://blip.tv/file/1248739
Vídeo Directa2: http://blip.tv/file/1248851
http://setmanaridirecta.blip.tv


Contra la llei del silenci per la llibertat dâexpressió

Lâany 2006 i fruit dâun procés colâ¢lectiu de debat i reflexió, va néixer el setmanari Directa. Concebut com un mitjà dels i pels moviments socials, portem 30 mesos informant de la realitat a peu de carrer.

Perquè la Directa va néixer, sobretot, davant la necessitat de combatre la societat de lâespectacle i les dinàmiques de manipulació, ocultació i control de la informació instalâ¢lada a casa nostra. Per recuperar la reflexió crítica, la informació rigorosa i les propostes de transformació dâuna societat a la deriva.

En una societat radicalment individualista, desenes de persones han fet possible aquest projecte de resistència i desobediència informativa. Però necessitem seguir amplificant la veu dels sense veu, fer sòlida la xarxa de la insubmissió informativa i recuperar les millors experiències de premsa del moviment obrer, del periodisme de barri i de la contrainformació.

Fer front a aquest bombardeig informatiu que ens assetja dia si i dia també, requereix de més persones subscriptores, que són lâespina dorsal dâun projecte assentat en lâautogestió, la independència i el suport mutu.

Tossudament alçats, volem seguir esquerdant el pacte monolític sobre la realitat, la llei del silenci sobre el que passa de veres, les lluites i esperances que es forgen arreu del territori.

Després de dos anys i 100 números desobeint hem arribat a la fèrtil conclusió que encara ens queda molt camí. I que, sobretot, ens faltes tu. Subscribint-te ara a la Directa rebràs el cd âLa Directa a 100â?, amb lâarxiu històric de totes les notícies publicades en 730 dies, 17520 hores i 1.051.200 minuts de compromís amb la llibertat. (subscripcio ARROBA setmanaridirecta.info)

Subscriu-te directament
butlleta_directa.pdf
butlleta_directa.pdf (280,26 KiB)

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa