Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Volen treure a Jean Marc Rouillan la llibertat condicional per una entrevista.
01 oct 2008
Per una mala interpretació o una interpretació esbiaixada d'una entrevista a l'Express s'han començat els tràmits per a treure la llibertat condicional a Jean Marc Rouillan .
En l'entrevista diu que no pot parlar de les accions d'AD Acció Directe, però que el fet que no en pogui parlar ja és una resposta, i que si hagués renegat de tot el que va fer , ara ja podria parlar".

Aquesta censura de parlar sobre les accions d'AD tenien el limit d'un any. Li quedaven dos mesos.

Interpreten que al no renegar del seu compromis politic, està dient públicament que no s'en penedeix de la mort del Sr. Bess, el director de la Renault i la d'un general encarregat de la compra d'armes amb els Estats Units. S'estan atacant a un dret d'opinió i barrejant un delicte de sang, pel que ja ha complert la màxima pena, amb un dret d'opinió sobre el seu pensament, que a més no s'exposa.

Està clar que li volen treure la llibertat condicional per no penedir-se, malgrat que treballa i compleix totes les exigències que le imposen. Els molesta que no s'en penedeixi públicament i hagi dit públicament que l'estant censurant.

Es veu que la crisi els ha augmentat la por. Aquesta augment d'atur, crisi, i protestes a les escoles i llocs de treball, els deu recordar temps de revoltes, i Jean Marc un exponent que no se'n penedeeix.

Els jutges volen tancar a la presó a Jean Marc Rouillan per imaginar el que pensa en Jean Marc Rouillan, per creure que el que ells creuen que pensa en Jean Marc Rouillan té a veure amb el delicte de sang que no pot parlar.


Els jutges poden censurar el dret d'opinió d'un ciutadà, fet insòlit a França, país que era tradicionalment defensor dels drets humans, , ja que hi ha una clàusula en la llibertat condicional, que aixì ho decideix, essent dels pocs a França que no poden parlar de fets de fa més de 25 anys, per obra i art de la Justicia, la que hauria d'encarregar-se que ciutadà es pugui expressar i defensar els seus drets dels abusos dels polítics.

Mutilen un dret en base a interpretacions del que ells creuen que pensa. I en Jean Marc Rouillan òbviament no està pensant e en el seu silenci en el cadàver del senyor X, o en els fets de sang dels de les persones individuals que varen morir, sino que ell s'interessa en la política, en la revolució, en la transformació del país, en la lluita de classes, i no dels fets de sang que el varen mantenir a 20 anys de presó. La premsa reprodueixen les opinions del jutges que diuen que no s'en penedeix d'haver liquidat al Sr. Bess.

Els diaris estan agrandant el tema, ja que viuen de sang, de morts, de les pors, i no saben com fer-ho per fer-ho per a que les victimes siguin noticia any rera any. LA Crisi.
Mira també:
http://www.lepoint.fr/actualites/le-parquet-veut-revoquer-la-semi-liberte-de-jean-marc-rouillan/1037/0/278617
http://www.liberation.fr/societe/0101119728-rouillan-la-lutte-armee-est-necessaire

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Volen treure a Jean Marc Rouillan la llibertat condicional per una entrevista.
01 oct 2008
Estais cieg@s o sord@s-?
En el Estado espa;ol estan ocurriendo demasiadas cosas desagradables para con la disidencia.
No es cosa de uno/a, es cosa de muchos...
En el Esatdo frances exactamente lo mismo.
No es nada extra;o que quieran quitarle a Jean Marc la libertad con alguna excusa barata. Como no es extra;o todo lo que va a suceder, o nos unimos o nos devoran...vosotr@s mism ARROBA s...va siendo hora de despertar...
Salut!
Sindicat Terrassa