Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Assemblea Autònoma Llibertària UAB
01 oct 2008
ASSEMBLEA AUTÒNOMA:
PRIMERA ASSEMBLEA-PRESENTACIÓ DEL CURS DIJOUS 2 D'OCTUBRE A LES 13:00H AL LOCAL D'ESTUDIANTS DE FILOSOFIA I LLETRES DE LA UAB (cerdanyola del vallès)
ASSEMBLEA AUTÒNOMA: PRIMERA ASSEMBLEA-PRESENTACIÓ DEL CURS DIJOUS 2 D'OCTUBRE A LES 13:00H AL LOCAL D'ESTUDIANTS DE FILOSOFIA I LLETRES DE LA UAB.


Ja fa més d'un any que l'Assemblea Autònoma va nèixer dins el campus de Bellaterra de la UAB, la necessitat de crear una xarxa de persones properes a l'anarquisme per a poder difondre les nostres idees ens va dur a crear una assemblea horitzontal i autogestionada on trobar-nos.
Crèiem i creiem en la necessitat d'aportar la nostra visió del món a la universitat, un context suposadament crític on analitzar, reflexionar i actuar en front el món que ens envolta.

Des dels inicis, l'assemblea a volgit ser un lloc de debat continu on puguem fer realitat els nostres projectes, sempre encarats a la difusió de les idees llibertàries.


Alguns dels projectes en els que hem treballat i seguim fent-ho són la PEDAGOGIA LLIBERTÀRIA, com a eina bàsica per a la formació de persones crítiques, la lluita contra EL PATRIARCAT per a destruir els rols de sexe jeràrquics que la societat i nosaltres mateixes ens imposem, l'enderrocament de les PRESONS, l'alliberament animal, les relacions assembleàries, l'estudi de l'anarquisme com a teoria i pel que fa la seva història, ...


A banda un dels projectes dels que estem més orgulloses, idea que ens van ajudar a portar a terme les companyes de l'assemblea llibertària de la UB, és la TROBADA DE DISTRIBU�DORES ALTERNATIVES on diferents distris, llibreries i grups difonen cultura, coneixement, noves idees, reflexions,...



Aquest any l'assemblea comença el curs amb força, amb nous projectes i amb l'il·lusió de sempre. És per això que us convidem a totes i a tots a la PRIMERA ASSEMBLEA DE CURS DEMÀ DIJOUS 2 D'OCTUBRE A LES 13:00H AL LOCAL D'ESTUDIANTS DE FILOSOFIA I LLETRES DE LA UAB.


Pensa i actua!


Assemblea Autònoma Llibertària de la UAB/ assemblea.autonoma ARROBA yahoo.com
amb la col·laboració de la Secció de la Federació d'Estudiants Llibertàries de la UAB seccionfeluab ARROBA linuxmail.org/ www.fel-web.org/fel
Mira també:
http://www.fel-web.org
http://www.fel-web.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat